2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

benim sepetler bana göre oldu aslında söke öre baya öğrenmiştim :) ama ben amigurumi için kaç numara tığ lazım onu bilmiyorum. Yanlış alıntı yapmadım dimi sen örmüştün amigurumiyi?
Evet ben ördüm. Amigurumi için ben 3 mm tığ kullanıyorum. Numara değil yalnız mm yanlışlık olmasın ^_^
 
Ben de gereksiz bir şey almamak için emin adımlarla ilerliyorum canım
Bence sen alisverisi en sona birakmanin avantajlarini baya bi goreceksin canim.
Hem burada konusulanlarla ne gerekli ne gereksiz daha iyi goreceksin hem de durumu sindirmis olacaksin
Ama ben bugun kendi adima iyi ki onceden baslamisim dedim cunku hepsini toplu sekilde almak bizi oldukca zorlayacakti.
Ama listeni yapip hepsini birden almak bence en guzeli cunku cook siki bir pazarlik kapisi aciyor aldigin yere gore.
Tabi guzel indirimleri kacirmamak sartiyla :)
 
Yarın alışverişe gidicez kızlar bi sorum olacak. Bu tırnak bakım seti ve sac bakım seti var ya onlardan hangileri gerekli hangileri gereksiz acaba? Mesela tırnak makasının yanında bi de normal makas şeklinde bisey var o ne icin anlayamadım hele torpu falan kullanılıyo mu kiii bir dee pişik kremi olarak sudocrem mi onerirsinizz
 

Haklısın canım. Şu an internette indirimli, piyasanın altında bir şey görürsem alıyorum. Listem bir kenarda hazır bekliyor :) bir de ablamdan gelecek ürünler var(bebeği bir ay küvözde kaldı vaktinde doğmasına rağmen 0-1 ay ürünleri olduğu gibi duruyor yavrucağın hiç dokunulmadı bile) oradan gelenlere göre hareket edeceğim bu büyük avantaj :) Toplu ve iyi bir alışveriş olur umarım :)
 
Ben kendi tirnagimi bile torpulerken icim kalkiyor bebisin kini hic torpuleyemem zannediyorum, hatta kesebilmesini becerirsem super basarili kabul edicem kendimi :)
Ben bi tirnak makasi aldim bebedordan.
Yine bebedordan dogal kil firca ve onun yaninda paketli oldugu icin kucuk ince taraklardan almis oldum.
Ben oneri uzerine sudocream aldim gecenlerde de burda kullanan anneler memnun olduklarini soylemislerdi
 

Canım tırnak bakım setindeki normal makası daha çok yenidoğanda kullanıyor anneler. Burada hangisini kullanacağı annenin rahat etmesine kalmış. İzlediğim videolara göre ben makas şeklinde olanı daha çok kullanırım gibi hissettim. Kağıt törpü önemli. Çünkü kestikten sonra tırtık, köşelerde sivrilik kalabilir. O yüzden tırnak bakım setini tam almaya karar verdim ben. Zaten chicconun normal makası bile 20civarıydı set yanlış bakmadıysam 40-45 civarı. Kullanamazsam tırnak makasıyla denerim diye set alacağım. Tarakta da tamamen kıl fırça tavsiye ediliyor. Onu tek de alabilirsin konak tarağı ile set olanları da var. Chicconun ikilisi 30 du sanırım. Bunlar tamamen internetten gördüğüm ürünler. Yerlerinde incelemedim bu arada bilgin olsun canım :)
 


Tesekkur ederim coook
Ben sanırım buyukle kesemem ama tek tırnak makası da yetmeyecek gibi bakarım artık son kararı orda veririz :) pişik icin de sudo onaylandı :)
 

O makaslar da tırnak kesmek için ama hiç beceremedim normal tırnak makası
İkili bebedor tarak iş görüyor saçlı mı olacak bilinmez hadi oldu kıl fırça ile öylesine düzelteceksin işte
Pişik sudocrem günlükte normal losyon istediğin marka yeterli olacaktır sebamed aldım beb
 

Sagol canım oyle yapayım tesekkur ederim :)
 
selam kızlar :) göğüs pompası işini hallettim avent elektrikliyi arkadaşım verecek diyordum sağolsun verdi de ama biraz hasamati çıkmış içime sinmedi o yüzden geri verip kendine yenisini almayı düşünüyorum. Yani yine bir arayış icerisindeyim. Madela mini elektriklisini mi alsam yoksa avent mı alsam napsam karar veremedim. Lanshiondan vazgeçtim onun haricinde önerisi olan varsa alabilirim :)
 


Canım çoooook gusel bir konuya parmak basmissin ben de tam bu konu ile ilgileniyorum

Lansinoh ve nuk ilk tercihlerim

Fiyatlar biraz daha uygun olsa medela ve avent de öne çıkan isimlerden

4unu de deneyen arkadaşlar var 4u de memnun bu kişilerin :)
 

Canım arkadaşının vereceği makinenin sadece ek parçalarının haşamatı çıktıysa o parçalar satılıyor. Yani arkadaşından makine ve adaptörü alıp-eğer sağlamsa- diğer parçaları sıfır temin edebilirsin. Ben öyle yapacağım çünkü.
 
Canım benim arkadasın lanshionun 2li pompasını kullandı onun bana dediği tek göğüs kullanırken verdiği çekim gücünü 2li kullanımı açarsan 2 ye bölüyormuş. o yüzden 2lisini aynı anda kullanamadım oldu. belki şimdi öyle değildir ama bilmiyorum. aventten şikayet edeni hic duymadım :) benim aklımda weewel de var yorumlara baktım bayağı da olumlu yorum var fiyatı 160 lira civarı bilmem denesem mı :) birde madela mini var yine kullananlar çok memnun. kısaca kararsizim :)
 
Bir bakayım canım tek tek parçalarına avent elektrikli verdi bana ama sadece mekanizması iyi gerisi o hortum biberon ve çevresinde silikon gereçler fln gerçekten bir garip geldi gözüme. avent olduğu için belki tek tek parçaları alınca da orjinal fiyatına yaklaşır mı ki. Bir bakayım netten parçaların fiyatına canım sağol :)
 
Canım şimdi baktım nete ama hic bulamadım yedek parçalarını aventin malesef
 
Herkese merhaba :)) şöyle özetle üstten ara ara sayfaları okudum daha önce dahil olmamıştım bu tarafa. Bebek arabası konusunda ben 3 ay önce bir karar verdiğime inandırmıştım kendimi ama sonradan fikrimiz çok değişti stokke mima derken chipolino diye bir markaya takılıp kalmıştım görüntüsüne renklerine aldanıp ama eşim bir türlü beğenmedi. Gittiğimiz yerde bugaboo cameleon3 , cybex ve anexi görme açma kapama fırsatımız oldu. Cybex i çok beğenmemize rağmen ben yine bugabooya takıldım kaldım, bu arada anex gördüğüm en ağır hantal ve gerçekten devasa arabalardan biri stokke anex in yanında kuş gibi kalıyor sebebi gerçekten havalı araba tekerlekleri gibi tekerleklere sahip olması. Ben ilk öğrendiğimizden beri ciddi anlamda sapık gibi bebek arabası bakıyorum ve son olarak bugaboo cameleon3 e karar kıldım. aynı zamanda arabayı kullananları gördüğümde hep çevirip sordum herkes stokke ve mima ya bakarken daha konforlu diye bunu tercih ettik dediler kullanıcı yorumları tabi :) Baya birşey yazmış oldum. Diğer alışveriş eksikler konusunda benimde son bir liste çıkartmam lazım sanırım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…