2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları


Avent kullandım acıtma yok içinde silikon bir alan daha var çıkartıp kaynatabiliyorsun
Akıtma da doğru pozisyonda tutmazsan madela da akıtıyor
 

canım diğer topiğe yazmışım pardon 84*124 biraz fazla kumaşını beğendim naylon hissi yok ve sağlam görünüyor. içi oldukça geniş. ve hiç kokusu yok :)
 
Kızlar bebişin genel eksiklerinden bir türlü karar veremediğim şey şampuan ve deterjanı oldu . Çok yerde okudum bübchen i öneriyorlar şampuan olarak .
Deterjanda ise e bebekte birkaç anne toz sabun granül ü önerdi , başka yerde de roxy iyi diye okudum . Öf ne zormuş bunlar ya .
Bu arada ben yaklaşık 3 yıldır tüm temizlik ve kozmetik ürünlerde bitkisel kullanıyorum . Acaba bebeğin çamaşırlarını da aynı şeyle yıkasam mı en büyük muamma bu . Neyse fikir bekliyorum .
 
canım diğer topiğe yazmışım pardon 84*124 biraz fazla kumaşını beğendim naylon hissi yok ve sağlam görünüyor. içi oldukça geniş. ve hiç kokusu yok :)
Iyi canım sevindim buna sagol bilgilendirdigin icin gule gule kullan insaAllah bakalım benim kismetimde ne var
 

Bu biraz bebeğe bağlı
Bübchen kızımda alerji yaptı mustela ve dalin yapmadı bide sebamed
Dalan roxy alerji yaptı başta alacaksın şansa aslında hiç beklemediğin alerji yapabiliyor belki de tüm hepsini kullanabileceksin
 
Bende sampuanda kararsizm unibabyde yorumları okudum goz yakıyor falan yazmislar ondanda vazgectm napcam bilmiyorum
 
ben ogluma sebamed aldim kizimda da bubchen kullandim ama mustela da cok guzeldir kizimda sadece roxy kullandim deterjen olarak hic sorun olmadi
 
Canım sebamed ve bübchen arasında kaldım ben de son okumalarımdan sonra. Bübchen'i deneyebilirim bitkisel içeriği daha fazla. Ben de kimyasalları mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum hayatımdan. Deterjan araştırması işine hiç girmedim önerin olursa sevinirim :)
 
Kızlarrrrrrrrrrrrrr

Biz bi çılgınlık yaptikkkkkkkkk

950 tl ye düşen chicco duo liteway plus 2

Aldık

300 tl de hediye çeki verdiler 650 ye gelmiş oldu hahahahahah
Sağlıkla kullan insaAllah canım hic pişman olmazsın alıyoruz alıyoruz ucunda pişman olmakta var bende cilginlik yapip alırım bana kalsa annem tutuyor
Pusetide varmı canım ya da ana kucağımi diyorlar ondan işte fiyati iyiye gelmiş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…