- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.201
Evin kucukse ikeanin mama sandalyesini al ben de fisher price var o kadar buyuk ki ayaklari mutfagim da kucuk cok pismanimOo maşallah canım güle güle kullan bunları sen inşallah benimde ikinci ama hiç bebek arabası dışında hiç bir şeyim yok cinsiyeti de farklı her şeyi yeniden almam lazım :) artık gelsin pembisler tokalar elbiselermama sandalyesi olarak Chicco düşünüyorum ama acelesi yok şimdi duruma göre bakicaz beşik olarakta park yyatagimiz vardı ama kırıldı attım o bunda alirmiyiz düşünüyoruz halen oğlan besikte hiç yatmadı battaniye de büyüttük bu da ona benzese yandik
Bende cok zorlandim esimde susmuyor sinirler bozuluyor cok zor o yuzden 4 yildir kardes die yalvario anca kendimize geldik galiba kizim ilkokul 2 ye gidiyor bu aradaYaramaz bir bebek büyütmek çok zor inan kolik olunca insan her şeyden bikiyor artık eşimle aram açılmıştı çocuk yüzünden susturamiyorduk birbirimize catiyordukAllah koliksiz akıllı uslu bebekler versin hepimize inşallah
Benim kizim onda da durmadi pusettede kullanamadik chicconun mu kanzin mi almistim oylece duruo bu tarz seyleri dogum sonrasina birakin benceKanguru alsak kış oldugundan kullanamaz mıyız ya ama cok tatlılarr kafam karısık ne dersiniz tecrübeli baağyanlarrr :)
Benim kizim onda da durmadi pusettede kullanamadik chicconun mu kanzin mi almistim oylece duruo bu tarz seyleri dogum sonrasina birakin bence
Gercekten var midir ki sahtesi ya
Canım İnan bana vardırşikayet.com da da yazılar okudum bununla ilgili. Bir de farklı bir şeyle daha karşılaştım. Sözlükten bakayım dedim yorumlara. Prima nın yeni paketlerinde kaliteyi düşürdüğü, bu yüzden sık sık büyük indirimler yaparak bu ürünleri satmaya çalıştığı eski üretimli bezlerin daha kaliteli olduğu hakkında yazılar okudum. Benzer yazılar şikayet.com da da var. Doğruluğu elbette sorgulanır ama kafam karıştı. O yüzden 1 numara premium çare alıp kalite/ sızdırma/ pişik durumuna göre duruma bakacağım. Hayır yani anlamıyorum sen primasın dünya standartlarında bir markasın ne gerek var kalite düşürmeye(eğer doğruysa)
İnşallah bize iyileri denk gelir ne diyeyim canım.
Canım gec gördüm kusura bakma evet ben aldım bundan ayni fiyat pofuduk olanı kalınlığı güzel boyuda iyi iş görür yorumlara baktiysan begenen cok var dışarı cikarken at cantaya gezmede rahat et modunda bence kaçırma derim
İstemem sen erkek anasısın öyle süslü kıyafetlerin yokderi ceketin vardır motor ve kaskta alırsın yakında kıyamam ya şaka yapıyorum canım alınma sakın malum çok hassas hormonlarımız var
Durumunuz yoksa bebek arabası için acele etmeyin ya ben oğlan 3 4 aylık olduktan sonra aldım 2 yaşından sonra kullanmaya başladım çünkü hiç durmadı arabada iyi ki de öyle pahalı bir şey almadim diyorum çünkü hiç kullanmadik hep aglardi içinde şimdi heves ediyor bindir diye ama artık geçti
mCanım bu daha büyük aliyoken bundan al bence
https://www.e-bebek.com/baby-me-super-ince-alt-degistirme-ortusu-40-adet-6090-p-bae-70090
yesa
Onunla ilgili yazıyı bulunca paylaşırım canım, burda da daha önce konuşulmuştu diye hatırlıyorum...Oyle miymiiş ilk kez duydum kireçlenme vs mi yapıyo ki acaba
Fikirlerine aynen katiliyorum cocuk yetistirme de fedakarlik boyutu o kadar asiliyor ki ortaya garip cocuklar cikiyor.biz şukur kizimda cok dengeli olabildik cocuklarin istekleri sinirsiz buyudukce bunu daha iyi anliyoruz cocuk oldugunu unutmadan gerektigi kadarini yapmaliyiz cok abartiiyor boyut asiliyor buyudugunde ortaya doyumsuz cocuklar cikiyor 2 bin liraya araba bana da cok gereksiz geliyorHahaha hahahha iyiymiş aynen ya bizimkinin gömleği var az büyüsün babası deri ceket alacak :) ay bu arada
Canımm Allaha Şükür durumumuz iyi ama bir arabaya 2 binin üzerinde para vermek bana mantikli gelmiyor dediğin gibi bebek sevmeyebiliyor bi de 1000 lira civarı bi araba da işimizi görüyorsa abartma nin alemi yok. Şımarık olmasın bebem Hahahahaha :)
m
Canım buna yorumlarda büyük demişler katlayip kullanmak zorunda kalmislar
Bi de ince yerine pofuduk daha hoşuma gitti :)
Fikirlerine aynen katiliyorum cocuk yetistirme de fedakarlik boyutu o kadar asiliyor ki ortaya garip cocuklar cikiyor.biz şukur kizimda cok dengeli olabildik cocuklarin istekleri sinirsiz buyudukce bunu daha iyi anliyoruz cocuk oldugunu unutmadan gerektigi kadarini yapmaliyiz cok abartiiyor boyut asiliyor buyudugunde ortaya doyumsuz cocuklar cikiyor 2 bin liraya araba bana da cok gereksiz geliyor
travel sistemler çok hafif olmadığı için çok önemsemedim açıkçası :) bi kaç kullanan ark. Tavsiyesiyle aldım ama şimdi ne desem yalan olur bi gelsin ağırlığıda yazarım :)Canım şimdi sen deyince baktım, güzel bi araba.saglam.tek şikayet biraz ağır olduğu yönünde. Sen görmüşsündür ne dersin?
canım bende belirledim gibiGünaydın kızlar
Bebek taşıma konusunda alışveriş listemi hazırlamadan önce en az yirmi kişiyi arayıp fikir aldım. Öneriler doğrultusunda benim planım şöyle;
İlk bir ay port bebe (bize bir arkadaşımız verecek)
Oturana kadar kanguru (onu da zamanı gelince bebeği de al yanına bebekle dene al dediler)
Yine oturana kadar ev tipi kanguru
Oturduktan sonra evde bumbo koltuk
6-7 ayından sonra baston bebek arabası ( onu da deneyerek ve iade süresi geçmeden bir kaç kere kullanıp emin olarak)
6-7 ayından sonra mama sandalyesini ( deneyerek)
bebek arabası ve puseti de ilk baharda alacağımGünaydın kızlar
Bebek taşıma konusunda alışveriş listemi hazırlamadan önce en az yirmi kişiyi arayıp fikir aldım. Öneriler doğrultusunda benim planım şöyle;
İlk bir ay port bebe (bize bir arkadaşımız verecek)
Oturana kadar kanguru (onu da zamanı gelince bebeği de al yanına bebekle dene al dediler)
Yine oturana kadar ev tipi kanguru
Oturduktan sonra evde bumbo koltuk
6-7 ayından sonra baston bebek arabası ( onu da deneyerek ve iade süresi geçmeden bir kaç kere kullanıp emin olarak)
6-7 ayından sonra mama sandalyesini ( deneyerek)
bendım kuzum :) bırde weego ve wellegro ya bakar mısın ıs yerındekı arkdaslar almıs wellegro yu cok memnunuz dıyorlar bu konuda uzman oldun sen sana guvenıp alıcam nerdeyse:)KUMKUM06 canım emin olamadım bebek arabası listesi sen mi istemiştin
3 tane asıl liste
3 tane soru işaretli olmak üzere 6 isim.yazmışım
Asıl liste
1. Chicco lite way plus
2. Beneto bt 500 Trio travel sistem
3. Casual quantum travel sistem
Soru işaretli liste
1 casual vista travel sistem
2. Peg perego pliko mini
3. Casual sonic çift yönlü
Bi de quinny maxy zap gibi bi şey satıcı söylemiş ama fiyat Aşabilir
Doğrusu onun yorumlarina bakmadik canım boyunu digerinden büyük görünce daha iyi olur belki diye paylastm o zaman pofuduk iyidir küçük dötleri sigar zatenHahaha hahahha iyiymiş aynen ya bizimkinin gömleği var az büyüsün babası deri ceket alacak :) ay bu arada ne alınması operim:)
Canımm Allaha Şükür durumumuz iyi ama bir arabaya 2 binin üzerinde para vermek bana mantikli gelmiyor dediğin gibi bebek sevmeyebiliyor bi de 1000 lira civarı bi araba da işimizi görüyorsa abartma nin alemi yok. Şımarık olmasın bebem Hahahahaha :)
m
Canım buna yorumlarda büyük demişler katlayip kullanmak zorunda kalmislar
Bi de ince yerine pofuduk daha hoşuma gitti :)
prıma mı canım sen mıgros a baktın mı dun :)Canım süper bilgiler
Kalktım usenmedim kutuyu açtım bezi aldım elime bakıp durdum
En kolay cirt Cirtlardan anlaşılıyor kipa orjinal satmis :)
Bu arada baby mall da da 39.90 108 tANE 1 numara yeni dogan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?