- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.121
Kizlar iki uyku seti arasinda kaldim. Fikirlerinizi alirsam memnun olurum.
Ilk gonderdigim sizce unisex e uygun mudur?
Eki Görüntüle 2049849
Ikincisi de bu
Eki Görüntüle 2049850
Ben de kararsiz kaldim zaten canim.Ayyy neden bilmiyorum ama ikiyi daha çok beğendim sanki :)
Ben de kararsiz kaldim zaten canim.
Ikisini de alim degisik degisik kullanirim diyim de kocamin yuregine insin :))
Ay yok canim ikisini birden alir miyim?Hahahah o da iyiymis ama tonlar benziyor canım ikisini de alma
Ben neden ıkıncıye beğendim biliyor musun daha net. O hayvanciklar falan pek belli. Sanki bebeğin dikkatini çeker hoşlanır sandim. Tabii ki sallıyorum şu an belki de bebeğin umrunda olmayacak ama :)
Kizlar iki uyku seti arasinda kaldim. Fikirlerinizi alirsam memnun olurum.
Ilk gonderdigim sizce unisex e uygun mudur?
Eki Görüntüle 2049849
Ikincisi de bu
Eki Görüntüle 2049850
Ay yok canim ikisini birden alir miyim?
Gereksiz bisey almiyim diye ugrasiyorum o kadar.
Bu uyku setleri besik aldigim zaman besige dahil verecekleri uyku setlerinden. Aralarindan bi tane secmeye calisiyorum.
Tesekkur ederimİlki bence canım
Yok canim bu degil besigin fotosunu yollamistim tekrar yollayayim.Canım besigin bu mu pekii anne yanı beşik mi ben de anne yanı istiyorum da onun icin soruyorum :)
Yok canim bu degil besigin fotosunu yollamistim tekrar yollayayim.
Henuz almadim ama karar verdim aslinda sadece annem de bir gorsun istiyorum ilk torunu olacak kismetse. Alisverise dahil edince cok hosuna gidiyor soylemese de anliyorum.
Olcusu 70*130. Pek anne yani sayilmaz ama ebeveyn odasina koyabilirim ilk etapta. Sonra kendi odasina alirim besikle diye dusundum cok hantal degil
Eki Görüntüle 2049865
Ayy o sendromlu olan belirtiler gosteren senin kocan miydikiz senin isin de zor ha hamile kaprisi bild yapamadin dimi gonlunce ya cok seker beee
o ortadaki aparat çıkıyor canım normal küvete dönüşüyor ilk zamanlarda aparatı çıkarır file takarım :)Bu nasıl küvet ilk defa görüyorum bebek büyüyünce rahat oturur ama şimdi zoriyi yapmış ya alsın o da heves ediyor
evet yaa benimkiydi ama hiç de şeker değil sinirlerim bozulmuştusonra terapi gördü(k) hamilelik sonunda bana kaldı :) derken bu seferde babalığı abarttı(k). hani sen eşim aşermeye inanmıyor demiştin ya bizimkisi tam tersi abarttı onu da. mesela akşam gelirken yoğurt al diyordum 3 dakika sonra kapıda. ee noldu sen aşermiştirsin diyordu. hala birşey al diye mesaj falan atarsam "kesinlikle aşerme değil acelesi de yok markette bulamazsan arama!!!!!" yazıyorum mesaja
o ortadaki aparat çıkıyor canım normal küvete dönüşüyor ilk zamanlarda aparatı çıkarır file takarım :)
Anladım canım gule gule kullansın insallah benim de annem alacak beşiği ben de tam anne yanı istiyorum da 1 yasına gelmeden odayı ayırmak istiyorum o zaman oda yapıcaz insallah :)
Canım bence renklere takılma hangisi içine sindiyse onu al ya illa kız pembe erkek mavi olacak diye bir şey yokAltta ki bana renginden dolayi daha cok unisex geldi. Ilkinde pembelik te var mavi daha yogun acaba erkege daha mi uygun acaba diye dusunmustum.
Bari bebek esyalarini alirken renk yapayim artik diye dusundum
Anne yani besikler maksimum 6 ay kullanilabiliyor galiba onu da hesaba kat canim, ben heralde evde ki esya yogunlugundan zaten muzdarip oldugum icin mumkun oldugunca uzun sureli kullanabilecegim seyler almaya calisiyorum.Anladım canım gule gule kullansın insallah benim de annem alacak beşiği ben de tam anne yanı istiyorum da 1 yasına gelmeden odayı ayırmak istiyorum o zaman oda yapıcaz insallah :)
ben de sonra yapacağım odasını. önümüzdeki yaz sonuna doğru ayırır odasına alırız dedik. çalışma odasıyla oturma odamızı birleştireceğiz :)
Puhahahahahahah çok iyi yaaaa
En başından beri ailecek takip ediyoruz severek izliyoruz sizi biz hahaha:)
Eşim de tanıyor sizin aileyi :)
Olmadi en sonunda yazi tura atarim alma asamasinda :)Canım bence renklere takılma hangisi içine sindiyse onu al ya illa kız pembe erkek mavi olacak diye bir şey yok
Benim oğlan kırmızıyı çok sever her şeyim kırmızı olsun der zevk meselesi
Canım esin hiç basite kaçmamis bayaa güzel almis valla Güle güle kullan sakin değiştirme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?