- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
canım annen anlıyor sanırım ipin markasını ve kaç ilmek öğrenince bana da yazar mısın?
@Hymph bu ipler battaniye için mi ? Kalın bende örmüştüm bi ara çok güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım annen anlıyor sanırım ipin markasını ve kaç ilmek öğrenince bana da yazar mısın?
Bende isterim kitaptanbenim epidural normal pişman olduğum tek şey doktor geç kalacak diye yaptırdım 7-8 cm açıklığım etkisi olmadı yaptırmasam daha iyiydi.
omun dışında epidural 4 cm de takılır Doğum 10 yada 11 cm oluyor o açılma esnasında geçen sürede hiç bir şey hişsettmezsin normali böyle olmalı.
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabın adı
ben sana bu ayın resmini çekerim 28.32. Haftaya kadar oradan oku ne alacaksın.
Özelden yollarım istersen burada sayfa kirliliği olmasın. İsteyen olursa yollarım.
Toplam 11 kg ideal hamilelikte ama hiç kasma 9-10 kg Doğumda gidiyor zaten Doğumdan sonra veririz
İnşallah canımmm aminn, arada geliyor bana özellikle zaman yaklaştıkça. Ya yıl bile ne kadar hızlı geçiyor bizim ki 3 ay valla çok çabuk geçer. Bazı kızlar doğum sancısından korkuyorlar haklı olarak ama benim jeton mu düşmedi neyse o kadar istiyorum ki o gün gelsin ve o sancı bana oğluşumu versin diye sırıtık suratla geziyorum.Yazdıklarından heyecanın geçti bana yemin ederim :)
Böle pıt pıt oldu kalbim
İnşallah sağ sağlim gelirler
İnşallah canımmm aminn, arada geliyor bana özellikle zaman yaklaştıkça. Ya yıl bile ne kadar hızlı geçiyor bizim ki 3 ay valla çok çabuk geçer. Bazı kızlar doğum sancısından korkuyorlar haklı olarak ama benim jeton mu düşmedi neyse o kadar istiyorum ki o gün gelsin ve o sancı bana oğluşumu versin diye sırıtık suratla geziyorum.![]()
Cidden güzelmiş, eski Türk filmlerinde görüyorum bunları ama bu baya modernize edilmiş. Allah korusun çocuk düşse bile bişey olmaz baya mantıklıymış canımYaa sunun tatliligina bakin. Bebekten bahsetmiorum kda tatli dayatak cok hosuma gitti. Normalde sevmem bole seyleri ama cok sirin durmuomuEki Görüntüle 2054713
Bende bi an once kucagima almak istiorum. Hamilelik basinda olmayan korku suan var. Dogumdan diil dogumda popoma atilan dikisler acilirsa yenilerse hastaligim die korkuorum. O kadar korkuorum ki nefes alamiorumİnşallah canımmm aminn, arada geliyor bana özellikle zaman yaklaştıkça. Ya yıl bile ne kadar hızlı geçiyor bizim ki 3 ay valla çok çabuk geçer. Bazı kızlar doğum sancısından korkuyorlar haklı olarak ama benim jeton mu düşmedi neyse o kadar istiyorum ki o gün gelsin ve o sancı bana oğluşumu versin diye sırıtık suratla geziyorum.![]()
bebekte hıckırık ben hic hissedemiyorum burda yazan arkadaslar vardı merak ediyorum nasıl olucagını:)
Karadeniz turu biraz zor canim iki cocukla yaylalar gezilcek yerler zorlar baya
Kızlar selamlar Doğum şekilleri konuşulmuş :) ne tatlısınız siz ya ...
Bu arada daha önce de söylemiştim 3 ameliyat oldum . Biri epidural di ondan başlayayım anlatmaya ; arkadaşlar maalesef tüm dokunmaları ve karnınızdaki dalgalanmayı hissediyorsunuz . En önemlisi konuşmaları duyuyorsunuz . Evet şimdi kesiyorum , içeriyi yıkıyorum ya da şimdi dikişe başladık filan tarzı ... Ameliyat olarak berbat bir histi ama doğumda bende epidural olmak isterim , bebeği göreyim diye . Bacakların açılması , yürüme filan biraz zor ve geç oluyor . Yaşayacağınız en kötü şey bel ağrısı oluyor .
Gelelim genel anesteziye ; İnan’ın hiçbir şey hissetmeden uyuyup uyanmak Harika bir his . Bir de derin uyunuyor ki tadından yenmez . Ama sonraki felaket baş ağrısı ve sersemlik insani mahvediyor . Ayrıca anestezinin etkisi ile kusan , saçmalayan filan çok oluyor . Şükürler olsun bende onlar olmadı . Ama Doğumdan sonra ben o kadar sersemlik yaşamak istemem sadece şahsi düşüncem bu .
Bende isterim kitaptan
Oyyy yerim seni yaa, halbuki zamanı gelince sen bişey yapmasan bile rahim bebeği çıkarmak için adım adım atıyor vücuttan resmen (bunu da dün öğrendim) yani biz ıkınarak biz çocuğu çıkartıyoruz sanıyordum halbuki rahim asıl o kasılmalarla çocuğu itiyormuş bizse rahme yardım ediyormuşuz ıkınarakBana 2 gündür Doğum korkusu geldi, sanki doğuramıcam içimde benimle yaşayacak gibi :/
İnşallah canımmm aminn, arada geliyor bana özellikle zaman yaklaştıkça. Ya yıl bile ne kadar hızlı geçiyor bizim ki 3 ay valla çok çabuk geçer. Bazı kızlar doğum sancısından korkuyorlar haklı olarak ama benim jeton mu düşmedi neyse o kadar istiyorum ki o gün gelsin ve o sancı bana oğluşumu versin diye sırıtık suratla geziyorum.![]()
Kıyamam yaa olmaz ama öyle bişey herhalde, doktoruna bahsettin mi hiç bu konudan?Bende bi an once kucagima almak istiorum. Hamilelik basinda olmayan korku suan var. Dogumdan diil dogumda popoma atilan dikisler acilirsa yenilerse hastaligim die korkuorum. O kadar korkuorum ki nefes alamiorum
Oyyy yerim seni yaa, halbuki zamanı gelince sen bişey yapmasan bile rahim bebeği çıkarmak için adım adım atıyor vücuttan resmen (bunu da dün öğrendim) yani biz ıkınarak biz çocuğu çıkartıyoruz sanıyordum halbuki rahim asıl o kasılmalarla çocuğu itiyormuş bizse rahme yardım ediyormuşuz ıkınarakYani her türlü çocuk çıkacak içinden sen bişey yapamasan da hiç merak etme kuzucum
![]()
AynııAynen benim de cahillikten ya da jeton dusmemesinden hiç korku yok. Sanki 10 çocuk dogurdum bu 11. Aman bi şey yok doğurur gelirim havasindayim. Hahahahah
Oyyy yerim seni yaa, halbuki zamanı gelince sen bişey yapmasan bile rahim bebeği çıkarmak için adım adım atıyor vücuttan resmen (bunu da dün öğrendim) yani biz ıkınarak biz çocuğu çıkartıyoruz sanıyordum halbuki rahim asıl o kasılmalarla çocuğu itiyormuş bizse rahme yardım ediyormuşuz ıkınarakYani her türlü çocuk çıkacak içinden sen bişey yapamasan da hiç merak etme kuzucum
![]()
AynııŞoka uğramayız inşallah, herkesten çok biz bağırırmışız
![]()
Aynen katılıyorum. Benim tek korkum hastanenin beni gereksiz sezaryene alması o kadar. Ona da yapacak bişey yok o kadar düşünmemek lazım.37 kadar Doğumu düşünmeyin.
O haftalarda doktor xaten sze anlatacak çatı muayenesi yapacak belki diyecek normal belki sezeryan insan bilmediğinden korkarmış bol bol pozitif Doğum hikayesi okuyun.![]()
Aaaa bakın kızlar tecrübe işteBunu Doğumda yaşadım doktorum yetişemedi ebe karşımda bebek çıkıyor ıkınma diyor
İstesen de tutamıyorsun rahim kendisi kasılıyor
Canım laptopun sesi bozuk doğru videoyu mu gönderdim bilmiyorum ama nurda anlatılıyorduEminsin demi :)
Ne bilim böle tuhaf korkular kapladı beni birkaç gündür :/
Allah sonumuzu hayra çıkarsın
Ayy ben direkt ekledim yalnız, nasıl düşüncesizimKızlar bi de banu ciftci 3 boyutlu doğum videosu var belki görmek izlemek istemeyen olur diye buraya eklemedim
Ama süper bir video youtube yazın izleyin :)