- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Katılıyorum ben de oyleyim bi de şu var o sıra salgılanan oksitosin hormonu geriye dönük unutkanlık yapıp doğumdaki iyi anıları akılda bırakıyor sadece bu yüzden daha bi korku var bu yorumları yaptıran hep oksitosinse aman Allahım benm gibi hicbi ağrıya dayanamayan insan nasıl hazırlayacak kendini
ben yan yatiyorum.ozellikle sol tarafa dogru. ama gece kendimi yuzustu buluyorum.Valla ben de yüzüstü yatıyorum. Umarım. Sıkıntı olmaz :)
Ben dr 3 kg fazla okursa Doğurmam dedim diye bana bebeğin kilosuna hiç söylemedi
3.750 Doğum yaptım kendim bile şok oldum basende az söylüyorlar çok çıkıyor çok söylüyor az çıkıyor aslında tam hesaplayamıyorlar galiba./
İlk Doğumda hiç böyle bir şey yaşamadım.
Renkli olursa sıkıntı diyebiliyorum bugün dizeldi sanki takip edeceğim artı.
24 saat çekmek normal
İlk Doğumda bilmeden doğuruyorsun bırak biz korkalım başımıza ne geleceğini biliyoruz..
Bez 4-5 paket gider ilk zaman pıt pıt sıçacak sık sık tabi kg önemli az kg doğarsa ona göre almak lazım çok doğarsa hızlı 2 noya geçer.
En iyisi 2 paket al yeter. Hastane çantasına koy sonra alınır.
Islak mendilde ilk 1-2 ay baby me mendiller var yada müslin tülbent gibi onla temizlemek en iyis ıslak mendil tahriş edebilir belki.
ben yan yatiyorum.ozellikle sol tarafa dogru. ama gece kendimi yuzustu buluyorum.
ben 1 numara 1 paket alacağım bakalım hepsiburadadan :)
ıslak mendil almam da onun yerine ıslak pamuklar var ya onlardan alacağım bakalım :)
Sağlıkla gelsin kullansın minik
Kızımda bunlardan çok çektim atopik cildi vardı aldığım hiç bir şeyi kullanamadım
Sebamed ve mustela dışında:
Bugün hastaneye gittim. Normalde 12 haftalık olması lazımken 13 haftalık olmuş. Bir hafta fazladan büyümüş kuzumm❤ elleri ayakları oluşmuş tatlımı tatlı kocaman karnı var
Yok hayır devlet hastanesinde 16dan önce söylemiyorlarmış. Cinsiyet için 15 gün sonra özele gitmeyi düşünüyorum. Yoksa meraktan çatlarım:)) acaba özelde 14 haftalık tahmin yapabilirler mi?maşallah canım:)
tahmin yaptı mı doktor :)
Valla ben de yüzüstü yatıyorum. Umarım. Sıkıntı olmaz :)
o batma bende de oluyo kasigimda.Ben de yüzüstü yatanlardanım, yalnız sağa sola dönerken yavaş hareket etmem gerekiyor, boş bulunup ani dönünce bi batma hissediyorum hemen.
hadi gozun aydin canim. masallah kuzuya.Bugün hastaneye gittim. Normalde 12 haftalık olması lazımken 13 haftalık olmuş. Bir hafta fazladan büyümüş kuzumm❤ elleri ayakları oluşmuş tatlımı tatlı kocaman karnı var
Yok hayır devlet hastanesinde 16dan önce söylemiyorlarmış. Cinsiyet için 15 gün sonra özele gitmeyi düşünüyorum. Yoksa meraktan çatlarım:)) acaba özelde 14 haftalık tahmin yapabilirler mi?
:)) ahhh ahh karnımı bir görsen, zaten yüz üstü yatmak mı, mümkün bile değil, en sevdiğim şeydi yüz üstü yatmak, zaten bu sebeple uyanıp duruyorum. aslinda birde benim diz kapağımda sorun var. Yan yatinca diz kapaklarımin birbirine değmemesi gerekiyor. Kötü bir trafik kazası geçirmiştim, bu da bana o kazadan miras kaldi. Gene de çok şükür. Hemen almam lazım hemen :) bi ara karnımın fotosunu göndereyim, vallahi bu ne dersiniz. Bende şaşırıyorum :)kiz erken daha yastiga. ben son iki ay kala kullanmaya baslamistim.simdi halen daha gece kendimi yüzüstü yatarkrn buluyorum.
ben 5 aylikken daha belli degildi. ama son ayda bir gobek yaptim wuhhhuuu derdiniz.hic onlara bakma canim. 5 aylikken kimse bilmiyordu hamile oldugumu.:)) ahhh ahh karnımı bir görsen, zaten yüz üstü yatmak mı, mümkün bile değil, en sevdiğim şeydi yüz üstü yatmak, zaten bu sebeple uyanıp duruyorum. aslinda birde benim diz kapağımda sorun var. Yan yatinca diz kapaklarımin birbirine değmemesi gerekiyor. Kötü bir trafik kazası geçirmiştim, bu da bana o kazadan miras kaldi. Gene de çok şükür. Hemen almam lazım hemen :) bi ara karnımın fotosunu göndereyim, vallahi bu ne dersiniz. Bende şaşırıyorum :)
Tabiki canim, bugün yarın alırım herhalde, yazarım sanabende bakıyorum cunku uyuyamıyorum bnede canım almaya karar verınce benı de bılgılendırı mısın
hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağımıza alalım inşalah bende 6 negatif tüp bebekten sonra rabbimin mucizesi işte kendiliğinden geldi bebeğim...ilk haftalarda benimde kramplarım oldu şimdi bacağıma vuran ağrılarda oluyor rahim büyümesinden kaynaklı oluyomuş böle şeyler merak etme...Merhaba hanımlar herkese hayırlı olsun ben de 9+5 günlük gebeyim Allah'ın izniyle. 4 asılma 2 tüp negatiften sonra mucizemi Allah yolladı . Dualarınızda beni de eksik etmeyin . Kan pıhtılaşmam var cleaxan 4000 kullanıyorum . Uç haftaya yakındır rahimde kramplar oluyor bazen altta sancı olunca seviniyorum bebek büyüyor diye ama bir taraftan korkuyorum bazen çok nadir oluyor benim gibi olan var mı aranızda
hic korkma canim bende kullandim kan sulandırıcı enox4000 bende de oldu sancilar alt tarafta batmalar.Merhaba hanımlar herkese hayırlı olsun ben de 9+5 günlük gebeyim Allah'ın izniyle. 4 asılma 2 tüp negatiften sonra mucizemi Allah yolladı . Dualarınızda beni de eksik etmeyin . Kan pıhtılaşmam var cleaxan 4000 kullanıyorum . Uç haftaya yakındır rahimde kramplar oluyor bazen altta sancı olunca seviniyorum bebek büyüyor diye ama bir taraftan korkuyorum bazen çok nadir oluyor benim gibi olan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?