2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bebeğini kucağına alınca o sancı , sızı hepsi anı kalıyor mis koku ile unutuyorsun.

ben 1 numara 1 paket alacağım bakalım hepsiburadadan :)

ıslak mendil almam da onun yerine ıslak pamuklar var ya onlardan alacağım bakalım :)

ben 1 numara 1 paket alacağım bakalım hepsiburadadan :)

ıslak mendil almam da onun yerine ıslak pamuklar var ya onlardan alacağım bakalım :)

Sağlıkla gelsin kullansın minik

Kızımda bunlardan çok çektim atopik cildi vardı aldığım hiç bir şeyi kullanamadım
Sebamed ve mustela dışında:

Yok hayır devlet hastanesinde 16dan önce söylemiyorlarmış. Cinsiyet için 15 gün sonra özele gitmeyi düşünüyorum. Yoksa meraktan çatlarım:)) acaba özelde 14 haftalık tahmin yapabilirler mi?

canım bence en sağlıklısı zaten 16 haftada yapılan yorum/ tahmin

bence hiç gitme direk 16yı bekle :)

kiz erken daha yastiga. ben son iki ay kala kullanmaya baslamistim.simdi halen daha gece kendimi yüzüstü yatarkrn buluyorum.
:)) ahhh ahh karnımı bir görsen, zaten yüz üstü yatmak mı, mümkün bile değil, en sevdiğim şeydi yüz üstü yatmak, zaten bu sebeple uyanıp duruyorum. aslinda birde benim diz kapağımda sorun var. Yan yatinca diz kapaklarımin birbirine değmemesi gerekiyor. Kötü bir trafik kazası geçirmiştim, bu da bana o kazadan miras kaldi. Gene de çok şükür. Hemen almam lazım hemen :) bi ara karnımın fotosunu göndereyim, vallahi bu ne dersiniz. Bende şaşırıyorum :)

ben 5 aylikken daha belli degildi. ama son ayda bir gobek yaptim wuhhhuuu derdiniz.hic onlara bakma canim. 5 aylikken kimse bilmiyordu hamile oldugumu.

Merhaba hanımlar herkese hayırlı olsun ben de 9+5 günlük gebeyim Allah'ın izniyle. 4 asılma 2 tüp negatiften sonra mucizemi Allah yolladı . Dualarınızda beni de eksik etmeyin . Kan pıhtılaşmam var cleaxan 4000 kullanıyorum . Uç haftaya yakındır rahimde kramplar oluyor bazen altta sancı olunca seviniyorum bebek büyüyor diye ama bir taraftan korkuyorum bazen çok nadir oluyor benim gibi olan var mı aranızda

hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağımıza alalım inşalah bende 6 negatif tüp bebekten sonra rabbimin mucizesi işte kendiliğinden geldi bebeğim...ilk haftalarda benimde kramplarım oldu şimdi bacağıma vuran ağrılarda oluyor rahim büyümesinden kaynaklı oluyomuş böle şeyler merak etme...

hic korkma canim bende kullandim kan sulandırıcı enox4000 bende de oldu sancilar alt tarafta batmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…