- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 30
Evet memnunum. İnsanı sabırla dinleyen profesyonel bir kadın. Adı: Ayşenur Aksoybir ay grcmis bir günün lafi olmaz canim. bu arafa sen dr.den memnun musun ayin 15i gibi erzuruma gelmeyi düşünüyorum. benim.dr buyuk bir ihtimal tatilde olacakmis. yol dönüşü gorunmem gerek. sadece ulatrasyonda kalp atimini gorup rahatlamak istiyorum
ben ilk hamilelikte hic vir kuaför boyamadi canim. son aylarda guvendigin kuafor varsa o da bitkisel kizlarin dedigi gibi. ama bana.kalsa boyatma derim benim de aklar iyice belirginlesti.
11 ile 14. haftalar arasinda yapiliyor canim. sata gore hesapla ona gor3 gidersin.
bende yaptirmadim. 9 ay dusunceyle yasayamam dedim doktoruma.
bugun benimki de cok ugrastu ama cinsiyet hakkinda birsey diyemeyeegim dedi. ilk de bu kadar.merakli degildim.
bence sevin canim. ne guzel bulantisiz.geciriyorsun hamileligini.
sagol canim. onceden randevumu almam gerekli. grldigim gun direkt gitsem ortada kalir miyimEvet memnunum. İnsanı sabırla dinleyen profesyonel bir kadın. Adı: Ayşenur Aksoy
Ya şöyle söyleyeyim, erzurumda tek bir doğum hastanesi olduğu için çok kalabalık oluyor. Eğer randevu alma şansın varsa al derim ama ben 182'yi aradığım da şu an tüm randevular dolu dedi. Bende mecburen saat sekiz buçukta gidip hastaneyi mesken tutacağım. Randevu alabilirsen senin için iyi olur. Eğer alamazsan çok erkenden git beklemek yoruyor insanı.sagol canim. onceden randevumu almam gerekli. grldigim gun direkt gitsem ortada kalir miyim
sabah saat 10 gibi iniyorum erzuruma. bana buhara yolu göründü. muhammet bey olmasın baskasi olsun napalim. ya da nenehatun da baska bir dr.Ya şöyle söyleyeyim, erzurumda tek bir doğum hastanesi olduğu için çok kalabalık oluyor. Eğer randevu alma şansın varsa al derim ama ben 182'yi aradığım da şu an tüm randevular dolu dedi. Bende mecburen saat sekiz buçukta gidip hastaneyi mesken tutacağım. Randevu alabilirsen senin için iyi olur. Eğer alamazsan çok erkenden git beklemek yoruyor insanı.
Yarın kısmetse idrar testi vericem kızlar dua edin enfeksiyonum geçmiş olsun bol su ictim elimden geldigi kadar insaAllah yeterli olmuştur
Sağol canım insaAllah sonuç ertesi gün çıkar anca iyi ciksinda beklerim napiymİnşallah geçmiştir canım. Sonuçlardan haberdar et bizi
sabah saat 10 gibi iniyorum erzuruma. bana buhara yolu göründü. muhammet bey olmasın baskasi olsun napalim. ya da nenehatun da baska bir dr.
Sağol canım insaAllah sonuç ertesi gün çıkar anca iyi ciksinda beklerim napiym
sen de mi erzurumdasin canim.yarin inmeyecegim canim. daha doktorumla da gorusmedim. benim.riskli.olunca inince hen.bir dr ile gorusmem.gerekecekCanım. Yarin için gülşah tanas diye bir doktor randevu görünüyor nene hatunda
13.00 da :)
182 in uygulaması var bende oradan baktım merak ettim de :)
Gittik bi sekilde ayarladık cinsiyet tahmininde bulunmadı ikili test istemiyoruz bakalım artık gelecek ay cinsiyet belli olur inşallah :) bebegin eşi asagıdaymıs bebek yukardaymıs oyle olan var mı kotu bi sey mi doktor cok kotu gibi konuşmadı ama pek de konusmadıgından iletisemiyoruzbir de kağıda nazal kemik var diye işaretlenmiş ne demektir merak ettim dogrusu
Ultrasonda down bulgusu falan olmayinca ikili testi doktorla ortak karar verip bizde reddettik. Karar verirken cok rahattim ama smdi icimde bi endise filizi. Sende durumlar nedir
Kızlar saçlarımı boyatsam olur mu? Ya da bu dönemde ne yapmak gerekir diplerimde beyazlar var acaba diplerine değdirmeden röfle gibi folyo kağıdına sardırarak işlem yapılabilir mi biraz olsun aşağı inen beyazlar kapanır ne düşünüyorsunuz?
Canım benim Sağol insaAllah güzel olcakGüzel çıkar canım su her derde deva :)
Bi de Güle güle giysin bebisin cok guzeller nbize de hediye bebek bakım takımı gibi bir şey hediye geldi değişim kartı da var mavi renk ama attım kartı nolcak dedim :)
NormaLde etrafimdaki insanlar da yaptirmio ama burda herkesin baska tecribesi var kas hastaliklari falan die bahsettiler allah korusun. O yuzden aklim karisti birazBende yaptırmayacağım. İçim çokta rahat
sen de mi erzurumdasin canim.yarin inmeyecegim canim. daha doktorumla da gorusmedim. benim.riskli.olunca inince hen.bir dr ile gorusmem.gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?