- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
benim en baştan beri sol kasığım ağrıyor sadeceBenimde günüm sizlerle aynı kızlar ben test yaptirmiyicam pazartesi kontrole gidicem sadece 11+2 oluyor o günü belki nubtan falan cinsiyet anlaşılır merak içindeyim bulantim devam ama sıkıntm yok olmasa sıkıntı varmis gibi hissediyorum varligini belli ediyormus hissi veriyor bulantm kasık ağrım var hafif ortalarda ama saga yakın
bir ay grcmis bir günün lafi olmaz canim. bu arafa sen dr.den memnun musun ayin 15i gibi erzuruma gelmeyi düşünüyorum. benim.dr buyuk bir ihtimal tatilde olacakmis. yol dönüşü gorunmem gerek. sadece ulatrasyonda kalp atimini gorup rahatlamak istiyorumAy sonunda ayın otuzuna bir gün kaldı. Bir ay geçti ama nasıl geçti gelin birde bana soruncuma günü tam 12 haftalık olacak bebeğim ve ben o gün kontrole gideceğim çok heyecanlıyımm
ben ilk hamilelikte hic vir kuaför boyamadi canim. son aylarda guvendigin kuafor varsa o da bitkisel kizlarin dedigi gibi. ama bana.kalsa boyatma derim benim de aklar iyice belirginlesti.Kızlar saçlarımı boyatsam olur mu? Ya da bu dönemde ne yapmak gerekir diplerimde beyazlar var acaba diplerine değdirmeden röfle gibi folyo kağıdına sardırarak işlem yapılabilir mi biraz olsun aşağı inen beyazlar kapanır ne düşünüyorsunuz?
11 ile 14. haftalar arasinda yapiliyor canim. sata gore hesapla ona gor3 gidersin.kızlar sıze yıne komık sorularımdan soracagım :) sımdı benım tarama ıcın tam zamanımı doldurup mu gıtsem yoksa uc dort gun once de gıdılse bısey olur mu
bende yaptirmadim. 9 ay dusunceyle yasayamam dedim doktoruma.Yok ultrason ayni. Ense kalinligina falan bakiolar iste. Incecik boynu falan dedi bana da down bulgusu yok bebek gayet saglikli dedi. Test isini konusalm dedi. Testte hastalik gorunup bebek saglikli dogan da var saglikli gorunup hasta dogan da var d3di. Test sonucuna gore kurtaj dusunuomusum dedi hayir dedm o zaman yaptirip kafani karistirma bence dedi oylece karar verdik
bugun benimki de cok ugrastu ama cinsiyet hakkinda birsey diyemeyeegim dedi. ilk de bu kadar.merakli degildim.Kizlar sabah dra gittim bana dedigim gibi bir erkek daha geliyor.
bence sevin canim. ne guzel bulantisiz.geciriyorsun hamileligini.Slm kizlar 12+ 4 deyim endiseleniyorum ne bir mide bulantisi var ne bir belirti sizler nasilsinizzz benim bebegim tup bebek ve ikili test istemedimm sizler nasisiniz nasil gidiyor iki haftada birgidiyorum doktoraa zaman hic gecmiyo
benimde randevum 15 Temmuzcinsiyeti belli olur mu sence bebeklerimizin
Bizde esimle konusup aksi durumda aldirmayacagimiz icin yaptirmama karari aldık canım o strese girmek istemedik Allahin izniyle kötü sonuc çıkmaz zaten icini ferah tutbenim en baştan beri sol kasığım ağrıyor sadece
canım ben yaptıracağım ama Allah korusun olumsuz bir durum olsada kürtaj düşünmüyorum
gecmisnolsun canim. klima altinda resmen pinekliyorum diger odalara godesim gelmiyor.Selam kızlar , bayram sonrası ancak gelebildim, yazdıklarınızı okudum, hepimiz için hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz diyorum.
Ben kendimi hiç bugünkü kadar kötü hissetmemiştim, sabahtan beri doğru düzgün bişey yiyemedim. Ayakta zor duruyorum enerjim alınmış gibiHava da çok sıcak sanırım onun da etkisi var. Allah hepimize kolaylık versin
Bana kalırsa hiç söylemek istemiyorum ama :) haftaya doktora gidicez kalp atışı var ise söyleriz sanırımsağdaysa kız soldaysa erkek diyorlardı dimi?
söyledim bile. bayramdan 1 gün önce telefonda söyledik eşim tarafına ve diğer akrabalara :) oo baya olmuş diyen de oldu. nasıl sakladınız falan diyen de. böyle olunca daha fazla beklemediği iyi olmuş diye düşündüm :))
sen ne zaman söylemeyi düşünüyorsun canım? ben normalde 12 haftalıkken söyleyecektim ama 10+3 te söylemiş oldum. hayırlısıyla bebeklerimiz de sağ salim gelir inşallah..
marasta mısın canımSagolun kizlar cvplariniz icin bendede bir istah bir istah anlatamamm bebegime 11+ 2 de kiza benziyo dedi doktorum bulundugum yerde pek doktor secme sansim uok bitane ozel hastane iki tane doktor var 11 yil sonra geldi bebegim dualarim sizinle sizde bnm icin dua edin. Lutfen zaman hic gecmiyo sizlernneler yapiyosuniz ben esim dolayisiylabsurekli yatiyorum....
gecmisnolsun canim. klima altinda resmen pinekliyorum diger odalara godesim gelmiyor.
Hayir cnm keske marasta olsammmm. Kahramanmarasliyim ama osmaniye duzicindr oturuyormm keske guzel memleketimde olsamm bir suru doktirlar var cok iyi hepsidemarasta mısın canım
marastaysan dr soracaktim. gerci ben doktorda karar kıldım.Hayir cnm keske marasta olsammmm. Kahramanmarasliyim ama osmaniye duzicindr oturuyormm keske guzel memleketimde olsamm bir suru doktirlar var cok iyi hepside
. Sen marastamisin hangi doktoraa karar kildin pekiimarastaysan dr soracaktim. gerci ben doktorda karar kıldım.
marastayim canim. onder ercan da karar kildim. kac dr. degistirdim hic biriyle yıldızımız uyusmadi. oglumun doktoru ilk basta ferah hanimdi. o zaman urfadaydim git gel yaptim surekli. sonra olaylar oldu son ay doktorsuz kaldim. murat erdem ekizle devam ettik. gecen sene ki gebelikten sonra ondan da sogudum. bununla.simdilik iyiyiz.. Sen marastamisin hangi doktoraa karar kildin pekii
Kizlar biz bugun gittik kontrole. artik haftada bir almayacagim dedi iki haftada bir gel dedi. kalp atimini dinledik. ignelerimi kesti folik asiti birak dedi. sadece su an aspirin alıyorum. cinsiyeti hakkinda bakayim birsey dieybeilecek miyim dedi. cok ugrasti yok goremedim dedi. bugun 11+4 olduk. ikili testi soyledi. yaptirmayacagimi gerekceleriyle anlattim. benimde iki cocugum var bende yaptirmaadim. ama dr olarak seni de bilgilendirmek zorundayim.dedi. iki hhafta sonra gorusuruz artik dedim. bir disim.kaplama benim kökünde herhald3 sıkıntı var su an. dr.ye gidebilir miyim dedim. izin cikmadi. dudagimda ucuk cikti zovirax kullanabilir miyim dedim. ona da izin cikmadi. bana pimpirikli diyo ama dr.nin kendi.benden.pimprikli.
canim benim gebelik riskli sınıfında. cok şükür kanamam falan hic olmadi.aka bende sebepsiz kalp.atislari duruyordu. 8 ve 9. haftalarda. birsey sordum mu riskli haftalari atlatalim diyor. disten cok korkuyodum iltihap falansa diye. gerci dr.de hakli. su an izin veremem dedi hem igne kullaniyorsun kan sulandirici hem aspirin.Canim ben bugun 13. Hafta oldu giderken meyvesuyu ictim hareket etsin diye icimde bir donusu vardi kipir kipirdi masallah aklim durdu iki kere pipi burda dedi hemde. Benimde dudagimda ucuk cikti bi kere teramisin surdum hafif baska birsey kullanmadim geciyo yavastan.
iki hafta sonra soyler benimki de insallahCanim ben bugun 13. Hafta oldu giderken meyvesuyu ictim hareket etsin diye icimde bir donusu vardi kipir kipirdi masallah aklim durdu iki kere pipi burda dedi hemde. Benimde dudagimda ucuk cikti bi kere teramisin surdum hafif baska birsey kullanmadim geciyo yavastan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?