2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
benim en baştan beri sol kasığım ağrıyor sadece
canım ben yaptıracağım ama Allah korusun olumsuz bir durum olsada kürtaj düşünmüyorum

Ay sonunda ayın otuzuna bir gün kaldı. Bir ay geçti ama nasıl geçti gelin birde bana sorun cuma günü tam 12 haftalık olacak bebeğim ve ben o gün kontrole gideceğim çok heyecanlıyımm
bir ay grcmis bir günün lafi olmaz canim. bu arafa sen dr.den memnun musun ayin 15i gibi erzuruma gelmeyi düşünüyorum. benim.dr buyuk bir ihtimal tatilde olacakmis. yol dönüşü gorunmem gerek. sadece ulatrasyonda kalp atimini gorup rahatlamak istiyorum

ben ilk hamilelikte hic vir kuaför boyamadi canim. son aylarda guvendigin kuafor varsa o da bitkisel kizlarin dedigi gibi. ama bana.kalsa boyatma derim benim de aklar iyice belirginlesti.

kızlar sıze yıne komık sorularımdan soracagım :) sımdı benım tarama ıcın tam zamanımı doldurup mu gıtsem yoksa uc dort gun once de gıdılse bısey olur mu
11 ile 14. haftalar arasinda yapiliyor canim. sata gore hesapla ona gor3 gidersin.

bende yaptirmadim. 9 ay dusunceyle yasayamam dedim doktoruma.

Kizlar sabah dra gittim bana dedigim gibi bir erkek daha geliyor.
bugun benimki de cok ugrastu ama cinsiyet hakkinda birsey diyemeyeegim dedi. ilk de bu kadar.merakli degildim.

Slm kizlar 12+ 4 deyim endiseleniyorum ne bir mide bulantisi var ne bir belirti sizler nasilsinizzz benim bebegim tup bebek ve ikili test istemedimm sizler nasisiniz nasil gidiyor iki haftada birgidiyorum doktoraa zaman hic gecmiyo
bence sevin canim. ne guzel bulantisiz.geciriyorsun hamileligini.

Kizlar biz bugun gittik kontrole. artik haftada bir almayacagim dedi iki haftada bir gel dedi. kalp atimini dinledik. ignelerimi kesti folik asiti birak dedi. sadece su an aspirin alıyorum. cinsiyeti hakkinda bakayim birsey dieybeilecek miyim dedi. cok ugrasti yok goremedim dedi. bugun 11+4 olduk. ikili testi soyledi. yaptirmayacagimi gerekceleriyle anlattim. benimde iki cocugum var bende yaptirmaadim. ama dr olarak seni de bilgilendirmek zorundayim.dedi. iki hhafta sonra gorusuruz artik dedim. bir disim.kaplama benim kökünde herhald3 sıkıntı var su an. dr.ye gidebilir miyim dedim. izin cikmadi. dudagimda ucuk cikti zovirax kullanabilir miyim dedim. ona da izin cikmadi. bana pimpirikli diyo ama dr.nin kendi.benden.pimprikli.

Merhaba arkadaslar,size onere bilecegim cok guzel bir couzm var.Beaucrous kırışıklık bandıdı.İgnesis,acısız ve mikro igneler sayesinde derinin altina nufus eder ve kirisikliklarinizi yok eder.Ve en onemlisi 100% dogal

benim en baştan beri sol kasığım ağrıyor sadece
canım ben yaptıracağım ama Allah korusun olumsuz bir durum olsada kürtaj düşünmüyorum
Bizde esimle konusup aksi durumda aldirmayacagimiz icin yaptirmama karari aldık canım o strese girmek istemedik Allahin izniyle kötü sonuc çıkmaz zaten icini ferah tut

Selam kızlar , bayram sonrası ancak gelebildim, yazdıklarınızı okudum, hepimiz için hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz diyorum.
Ben kendimi hiç bugünkü kadar kötü hissetmemiştim, sabahtan beri doğru düzgün bişey yiyemedim. Ayakta zor duruyorum enerjim alınmış gibi Hava da çok sıcak sanırım onun da etkisi var. Allah hepimize kolaylık versin

gecmisnolsun canim. klima altinda resmen pinekliyorum diger odalara godesim gelmiyor.

Bana kalırsa hiç söylemek istemiyorum ama :) haftaya doktora gidicez kalp atışı var ise söyleriz sanırım

Sagolun kizlar cvplariniz icin bendede bir istah bir istah anlatamamm bebegime 11+ 2 de kiza benziyo dedi doktorum bulundugum yerde pek doktor secme sansim uok bitane ozel hastane iki tane doktor var 11 yil sonra geldi bebegim dualarim sizinle sizde bnm icin dua edin. Lutfen zaman hic gecmiyo sizlernneler yapiyosuniz ben esim dolayisiylabsurekli yatiyorum....

marasta mısın canım

. Sen marastamisin hangi doktoraa karar kildin pekii
marastayim canim. onder ercan da karar kildim. kac dr. degistirdim hic biriyle yıldızımız uyusmadi. oglumun doktoru ilk basta ferah hanimdi. o zaman urfadaydim git gel yaptim surekli. sonra olaylar oldu son ay doktorsuz kaldim. murat erdem ekizle devam ettik. gecen sene ki gebelikten sonra ondan da sogudum. bununla.simdilik iyiyiz.

Canim ben bugun 13. Hafta oldu giderken meyvesuyu ictim hareket etsin diye icimde bir donusu vardi kipir kipirdi masallah aklim durdu iki kere pipi burda dedi hemde. Benimde dudagimda ucuk cikti bi kere teramisin surdum hafif baska birsey kullanmadim geciyo yavastan.

canim benim gebelik riskli sınıfında. cok şükür kanamam falan hic olmadi.aka bende sebepsiz kalp.atislari duruyordu. 8 ve 9. haftalarda. birsey sordum mu riskli haftalari atlatalim diyor. disten cok korkuyodum iltihap falansa diye. gerci dr.de hakli. su an izin veremem dedi hem igne kullaniyorsun kan sulandirici hem aspirin.

iki hafta sonra soyler benimki de insallah
kiz mi dedim bende. sonradan aman dedim saglikli olsun da kiz erkek farketmez.

Merhaba arkadaşlar bazı arkadaşlar belirtilerinin geçtiğini ve bu yüzden korktuğunu yazmışlar..bende yarın tam 13 haftalık oluyorum. Anne olmak sanırım bi parcamizla hep bu kaygıları duymak demek..ama negatif ve olumsuz düşüncelerin bu güzel süreci ve bebeğinizi etkilemesine izin vermeyin kızlar. Ben mesela bedenimle konuşuyorum, Rahmimle konuşuyorum ve bana yardım et,bu bebeği güzellikle dünyaya getirelim,sıkıca tutalim diyorum..son birkaç güne kadar hiç enerjim yoktu.simdi daha iyiyim.her akşam yürüyüş yapmayı düşünüyorum. 5.ay itibariyle de hamilelik pilatesine başlayacağım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…