günaydın kızlar hayırlı sabahlar bugün özel hastaneye gittim bebegimi gördüm kalp atislarini dinledik 9 haftalık 1 günlük olmuş bebegim, dogum 15 le 20 si arasi dedi suan herşey normal dogumum sezeryan benim inşallah kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi... kabızlık için duphalak verdi zofer bulanti hapina devam dedi vitaminlere 3 . ayi dolunca baslarsin dedi bulanti artiriyor kabizlikta yapiyormus
Bence bebek canım baska ne olabilir kanımızda hareket edince gecıyor cıkınca solda benım kı
C
Canım hayırlı olsun bebeğin ama bence söyledikten sonra insanlar canını sıkacaksa söyleme daha erken. Ben 12. Haftaya girdim hala kimsenin haberi yok
Bitanem azcık daha beklesen olmazmı benımkıde 4 aya kadar kesınlıkle boyamıyoruz dedı sonrası senın tercıhın ben tavsıye etmıyorum zaten sız her halınızle guzelsınız dedı cınım yaa azcık daha boyama kuzum vardır bıldıgı benım abımde kuafor son aylara dogru bıtkısel ıyı boya olursa demıstı bır arkadasım ıcın onun dısını önermem diyoKızlar saçlarımı boyatsam olur mu? Ya da bu dönemde ne yapmak gerekir diplerimde beyazlar var acaba diplerine değdirmeden röfle gibi folyo kağıdına sardırarak işlem yapılabilir mi biraz olsun aşağı inen beyazlar kapanır ne düşünüyorsunuz?
Tamam canım zaten önemli olan bebek tabiki ben sadece bazıları boyatıyor acaba belirli süreden sonra zararı yok mu diye düşündüm.Bitanem azcık daha beklesen olmazmı benımkıde 4 aya kadar kesınlıkle boyamıyoruz dedı sonrası senın tercıhın ben tavsıye etmıyorum zaten sız her halınızle guzelsınız dedı cınım yaa azcık daha boyama kuzum vardır bıldıgı benım abımde kuafor son aylara dogru bıtkısel ıyı boya olursa demıstı bır arkadasım ıcın onun dısını önermem diyo
canım benim ilk bebeğim normal ikinci sezeryan ters olduğu icin sezeryan olmustum bundada sezeryan hemde kistim var allah nasip ederse bebegi alip kistimi alacaklar insallahda kucagima nasip olur allahim hepimizinde kucagina nasip etsin inşallahcanım sen mi istedin sezeryan diye ya da Allah korusun bir sıkıntı mı var ya da ilk bebeğin mi sezeryandı ?
Belki de heyecandan aklına gelmemiştir:)merhaba hamiş bayanlar
bizim bayramımız çok şükür iyiydi
yolculukta yaptım bir sıkıntım olmadı
haftaya 2 li test için doktora gideceğim
sonuçları ne kadar sürede çıkıyor?
ayy kızlar bide bayramda kayınvalidem ile paylaştık ilk anda çok sevindi ağladık sarıldık felan ama kaç aylık olduğunu bile sormadı
ben hepatit b hastasıyım hamileliğimin biraz zorlu olacağını bildiği halde hani ne bebeğin ne benim sağlığımı bile sormadı
sormaması tuhaf mı yoksa
benim ki hamilelik duygusallığı mı
belkide canımBelki de heyecandan aklına gelmemiştir:)
belkide canım
bide hemen söylemediğimiz için içerlemişte olabilir
hemen küserde biraz
canım benim ilk bebeğim normal ikinci sezeryan ters olduğu icin sezeryan olmustum bundada sezeryan hemde kistim var allah nasip ederse bebegi alip kistimi alacaklar insallahda kucagima nasip olur allahim hepimizinde kucagina nasip etsin inşallah
amin inşaallah canımÖküzün altında buzağı aramaya gerek yok canım... Bence gereksiz elham yapma... Kaynanalar Anneler kocaman insanlar sonuçta ne sorulup ne sorulmayacağını daha iyi bilirler... Samimi Arkadaşına kuzenine söylediğindeki gibi tepkiler beklemene gerek yok. Sonuçta rahatsızlığı sorup seni germek istememiştir. Baksana sevincine ortak olmuş ağlamış bile..
Allah yardımcın olsun İnşallah güzel bir hamilelik süreci ile bebeğini sağlıkla kucağına alırsın... Takma bunları fazladan stres yapma
Slm kizlar 12+ 4 deyim endiseleniyorum ne bir mide bulantisi var ne bir belirti sizler nasilsinizzz benim bebegim tup bebek ve ikili test istemedimm sizler nasisiniz nasil gidiyor iki haftada birgidiyorum doktoraa zaman hic gecmiyo
bende de aşırı iştahtan başka bir belirti yok canım korkmaSlm kizlar 12+ 4 deyim endiseleniyorum ne bir mide bulantisi var ne bir belirti sizler nasilsinizzz benim bebegim tup bebek ve ikili test istemedimm sizler nasisiniz nasil gidiyor iki haftada birgidiyorum doktoraa zaman hic gecmiyo
bende de aşırı iştahtan başka bir belirti yok canım korkma
ben 2 li test yaptıracağım
Senle doğum tarihlerimiz aynı :) İkili testi ne zaman yaptıracaksın?
benimde randevum 15 TemmuzSenle doğum tarihlerimiz aynı :) İkili testi ne zaman yaptıracaksın?
bende de aşırı iştahtan başka bir belirti yok canım korkma
ben 2 li test yaptıracağım
Benimde günüm sizlerle aynı kızlar ben test yaptirmiyicam pazartesi kontrole gidicem sadece 11+2 oluyor o günü belki nubtan falan cinsiyet anlaşılır merak içindeyim bulantim devam ama sıkıntm yok olmasa sıkıntı varmis gibi hissediyorum varligini belli ediyormus hissi veriyor bulantm kasık ağrım var hafif ortalarda ama saga yakınSenle doğum tarihlerimiz aynı :) İkili testi ne zaman yaptıracaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?