2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

canım sen mi istedin sezeryan diye ya da Allah korusun bir sıkıntı mı var ya da ilk bebeğin mi sezeryandı ?

Bence bebek canım baska ne olabilir kanımızda hareket edince gecıyor cıkınca solda benım kı

sağdaysa kız soldaysa erkek diyorlardı dimi?

C

Canım hayırlı olsun bebeğin ama bence söyledikten sonra insanlar canını sıkacaksa söyleme daha erken. Ben 12. Haftaya girdim hala kimsenin haberi yok

söyledim bile. bayramdan 1 gün önce telefonda söyledik eşim tarafına ve diğer akrabalara :) oo baya olmuş diyen de oldu. nasıl sakladınız falan diyen de. böyle olunca daha fazla beklemediği iyi olmuş diye düşündüm :))

sen ne zaman söylemeyi düşünüyorsun canım? ben normalde 12 haftalıkken söyleyecektim ama 10+3 te söylemiş oldum. hayırlısıyla bebeklerimiz de sağ salim gelir inşallah..

Bitanem azcık daha beklesen olmazmı benımkıde 4 aya kadar kesınlıkle boyamıyoruz dedı sonrası senın tercıhın ben tavsıye etmıyorum zaten sız her halınızle guzelsınız dedı cınım yaa azcık daha boyama kuzum vardır bıldıgı benım abımde kuafor son aylara dogru bıtkısel ıyı boya olursa demıstı bır arkadasım ıcın onun dısını önermem diyo

Tamam canım zaten önemli olan bebek tabiki ben sadece bazıları boyatıyor acaba belirli süreden sonra zararı yok mu diye düşündüm.

merhaba hamiş bayanlar
bizim bayramımız çok şükür iyiydi
yolculukta yaptım bir sıkıntım olmadı
haftaya 2 li test için doktora gideceğim
sonuçları ne kadar sürede çıkıyor?
ayy kızlar bide bayramda kayınvalidem ile paylaştık ilk anda çok sevindi ağladık sarıldık felan ama kaç aylık olduğunu bile sormadı
ben hepatit b hastasıyım hamileliğimin biraz zorlu olacağını bildiği halde hani ne bebeğin ne benim sağlığımı bile sormadı
sormaması tuhaf mı yoksa
benim ki hamilelik duygusallığı mı

canım sen mi istedin sezeryan diye ya da Allah korusun bir sıkıntı mı var ya da ilk bebeğin mi sezeryandı ?
canım benim ilk bebeğim normal ikinci sezeryan ters olduğu icin sezeryan olmustum bundada sezeryan hemde kistim var allah nasip ederse bebegi alip kistimi alacaklar insallahda kucagima nasip olur allahim hepimizinde kucagina nasip etsin inşallah

Belki de heyecandan aklına gelmemiştir:)

belkide canım
bide hemen söylemediğimiz için içerlemişte olabilir
hemen küserde biraz

Öküzün altında buzağı aramaya gerek yok canım... Bence gereksiz elham yapma... Kaynanalar Anneler kocaman insanlar sonuçta ne sorulup ne sorulmayacağını daha iyi bilirler... Samimi Arkadaşına kuzenine söylediğindeki gibi tepkiler beklemene gerek yok. Sonuçta rahatsızlığı sorup seni germek istememiştir. Baksana sevincine ortak olmuş ağlamış bile..
Allah yardımcın olsun İnşallah güzel bir hamilelik süreci ile bebeğini sağlıkla kucağına alırsın... Takma bunları fazladan stres yapma

Bi sezeryan varsa yeniden sezeryan olmak mantıklı tabii ki de canım

Hayırlısiyla gelsinler de normal sezeryan nasıl olursa artik:)

amin inşaallah canım
aslında böyle şeylere pek takılmam ama
galiba hormonlar beni etkiledi
haklısın canım

Slm kizlar 12+ 4 deyim endiseleniyorum ne bir mide bulantisi var ne bir belirti sizler nasilsinizzz benim bebegim tup bebek ve ikili test istemedimm sizler nasisiniz nasil gidiyor iki haftada birgidiyorum doktoraa zaman hic gecmiyo

Slm kizlar 12+ 4 deyim endiseleniyorum ne bir mide bulantisi var ne bir belirti sizler nasilsinizzz benim bebegim tup bebek ve ikili test istemedimm sizler nasisiniz nasil gidiyor iki haftada birgidiyorum doktoraa zaman hic gecmiyo

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Sürekli kendimi dinliyorum. Benim kusmalarım geçti ama mide yanması ve bulantı oluyor hala. Sol kasığımda da ara ara batmalar oluyor. Doktor randevum 15 temmuz. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ben de.

bende de aşırı iştahtan başka bir belirti yok canım korkma
ben 2 li test yaptıracağım

bende de aşırı iştahtan başka bir belirti yok canım korkma
ben 2 li test yaptıracağım

Senle doğum tarihlerimiz aynı :) İkili testi ne zaman yaptıracaksın?
Benimde günüm sizlerle aynı kızlar ben test yaptirmiyicam pazartesi kontrole gidicem sadece 11+2 oluyor o günü belki nubtan falan cinsiyet anlaşılır merak içindeyim bulantim devam ama sıkıntm yok olmasa sıkıntı varmis gibi hissediyorum varligini belli ediyormus hissi veriyor bulantm kasık ağrım var hafif ortalarda ama saga yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…