Kizlar merhaba bebegimin kalp atimlari yavas atiyor 7. Haftadayim sizdede bu sekilde olan var mi nolur cevap yazin
80 90 dedi doktorKalp atış hızzı tam olarak nekadar?
İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?
Günaydın güzel anneler ikinci hamileliliği geçirenler acaba ilk çocuk çok kıskanır mı ikinciside ilki gibi zor olur mu ya
İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?
Benim için daha çok erken evdeki kıyafetler oluyo. Muhtemelen geniş elbise giyip hamile olduğumu belli etmemeye çalışırım :)İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?
Ilac kullanıyorum canım endemesis burun spreyı 3 5 dk da gecıyorAcaip midem bulaniyo hiç bişey yiyemiorum yediğimde çıkarıyorum neyapam gerek bilmiorum. Sürekli midesi bulanan ve iştahi kapanan varmı? Ne yapıosunuz böyle bi durumda yardım lütfen hiç beslenemiyorum moralim çok bozuk
Ilac kullanıyorum canım endemesis burun spreyı 3 5 dk da gecıyor
Valla canım ben fayda gordum dıye herkese soylemek istiyorum yardımım olsun maksat cunku bulantı gercekten cok zor benım kusmalarım artmıştı cocuga bıle bakamıyodum gercekten guzel ılac yan etkisi de yok sadece bı İki dk burnu yakıyor gecıyor sonra bulantıyı cekmekten ıyıdırbunu bende denemek istiyorum pazartesi günü doktora gideceğim inşallah doktorumada danisip almak istiyorum ikigun sabredeyim çok teşekkür ederiz bilgi verdigin için
O uc haftalik gelisme degil ilk dr un hatasidir canim. Baksana 6 haftalik kalp atisini duyamadi diye alalim diyenler bile varmis ya. Kac cm bebegin mesela soyle bize kac haftalik oldugunu soyleyelimgünaydın kızlar geçen cuma doktora gittim bebişim beş haftalıktı. bu cuma kendi doktoruma gittim bebek 8 hafta 2 günlük dedi. bana. zaten sat ile aramız uyumsuzdu. doktor sata göre 10 haftalık olması gerekiyor geç yumurtlamışsın dedi. tamam da bi haftada 3 hafta birden gelişir mi bi bebek. kafam karman çorman oldu. bide dousvit dha diye hamileler için balık yağı verdi. düşüğü falan önlüyormuş. bakalım. inşallah sağ salim kucağımıza alırız
Canım ikimizin beklenen doğum günü aynı sevindimO uc haftalik gelisme degil ilk dr un hatasidir canim. Baksana 6 haftalik kalp atisini duyamadi diye alalim diyenler bile varmis ya. Kac cm bebegin mesela soyle bize kac haftalik oldugunu soyleyelim
Benim ki 7+5 te 1.3 cm di mesela.
O zanan bugun 11+1 iz ikimizde :) Ben her Allahin gunu bunu unutmayip bir gun ekliyorum da haneye :))Canım ikimizin beklenen doğum günü aynı sevindim
Ben de lcw den aldım. Aslında pantolonlarim henüz oluyor ama 3-4 saat bi seminerde oturmak zorunda kalınca düğme yeri karnima ağrı yaptı. Ben zaten kilolu biriyim. Normalde 40 beden giyiyorum bu aldığımı 42 beden aldım. Rahat oldu. Şimdilik çok giymem ama uzun süre oturmam gereken zamanlarda giyerim. Siz de aldığınız pantolonu terzi de üzerinize göre ayarlatin bence. Rahat edersinizBende almayı istedim ama en küçük beden hamile pantolonu bile olmuyor üzerime popo kısmı torba torba bol duruyor. Sizde de öyle olmadı mı ya en küçüğü 36 beden zaten alamadım bezli gibi duruncaNereden aldınız ben defacto ve lcw denedim onlar olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?