2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?

İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?

Benimde karnim şiş bide hava cok sicak pantolonlarim bunaltiyor hamile taytı aldım bende çok rahatım artık

Günaydın güzel anneler ikinci hamileliliği geçirenler acaba ilk çocuk çok kıskanır mı ikinciside ilki gibi zor olur mu ya

Kızım deli gibi istiyordu onun bu isteği ile 2. Karar verdik kıskançlıkta bizim aile kreş gibi hiç daha sevdiğimiz başla çocukları kıskanmadı kardeşini de şuanda hiç kıskanmıyor sürekli ona bir şeyler alalım ne zaman gelecek deyip karnıma sarılıyor hatta erken söylediğime pişmanım diyebilirim her sabah ve her gece uyurken soruyor gelsin artık swvelim diyor.
Mutlaka zor olacak doğduğunda evde 1 tane gelecek bir tane daha "tek çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk " diye okumuştum.

Neredeyse ileriki zamanda üstümüzden çıkartmayacağımz ve Doğumdan sonra kendisini görmek bile istemeyeceğimiz bir şey olduğu için oldukça uzak duruyorum.
Evde var zaten bugün ilk kes giydim bir daha da gitmem

38, beden olmama rağmen Bol ve geniş elbiseler giydiğim için şuan hamile kıyafeti almadım. Sanırım alırsam da yine geniş pamuklu rahat elbiseler alırım. Pantolonun peki keyifli bir kıyafet olduğunu düşünmüyorum. Rahat ve ferah olmak çok görsellikten çok daha önemli.

İyi gecelerr
Bende henüz baslamadım evdeki giysilerim oluyor bir sürede olur gibime geliyor

Benim için daha çok erken evdeki kıyafetler oluyo. Muhtemelen geniş elbise giyip hamile olduğumu belli etmemeye çalışırım :)

Ilac kullanıyorum canım endemesis burun spreyı 3 5 dk da gecıyor

günaydın kızlar geçen cuma doktora gittim bebişim beş haftalıktı. bu cuma kendi doktoruma gittim bebek 8 hafta 2 günlük dedi. bana. zaten sat ile aramız uyumsuzdu. doktor sata göre 10 haftalık olması gerekiyor geç yumurtlamışsın dedi. tamam da bi haftada 3 hafta birden gelişir mi bi bebek. kafam karman çorman oldu. bide dousvit dha diye hamileler için balık yağı verdi. düşüğü falan önlüyormuş. bakalım. inşallah sağ salim kucağımıza alırız

bunu bende denemek istiyorum pazartesi günü doktora gideceğim inşallah doktorumada danisip almak istiyorum ikigun sabredeyim çok teşekkür ederiz bilgi verdigin için
Valla canım ben fayda gordum dıye herkese soylemek istiyorum yardımım olsun maksat cunku bulantı gercekten cok zor benım kusmalarım artmıştı cocuga bıle bakamıyodum gercekten guzel ılac yan etkisi de yok sadece bı İki dk burnu yakıyor gecıyor sonra bulantıyı cekmekten ıyıdır

O uc haftalik gelisme degil ilk dr un hatasidir canim. Baksana 6 haftalik kalp atisini duyamadi diye alalim diyenler bile varmis ya. Kac cm bebegin mesela soyle bize kac haftalik oldugunu soyleyelim
Benim ki 7+5 te 1.3 cm di mesela.

Bende almayı istedim ama en küçük beden hamile pantolonu bile olmuyor üzerime popo kısmı torba torba bol duruyor. Sizde de öyle olmadı mı ya en küçüğü 36 beden zaten alamadım bezli gibi durunca Nereden aldınız ben defacto ve lcw denedim onlar olmadı.

O uc haftalik gelisme degil ilk dr un hatasidir canim. Baksana 6 haftalik kalp atisini duyamadi diye alalim diyenler bile varmis ya. Kac cm bebegin mesela soyle bize kac haftalik oldugunu soyleyelim
Benim ki 7+5 te 1.3 cm di mesela.
Canım ikimizin beklenen doğum günü aynı sevindim

Ben de lcw den aldım. Aslında pantolonlarim henüz oluyor ama 3-4 saat bi seminerde oturmak zorunda kalınca düğme yeri karnima ağrı yaptı. Ben zaten kilolu biriyim. Normalde 40 beden giyiyorum bu aldığımı 42 beden aldım. Rahat oldu. Şimdilik çok giymem ama uzun süre oturmam gereken zamanlarda giyerim. Siz de aldığınız pantolonu terzi de üzerinize göre ayarlatin bence. Rahat edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…