kızlar ıkılı taramalar ne zaman olur 12. hafta baslar ne zamana kadar yaptırılır
gözün aydın canım benim adina coook sevindimBen bugun yine doktora gittim bebisim iyiymis kanama icerde kalmamis ve en onemli haberim cift rahim yokmusuctum sevincimden hawalara valla igne yazdi 5 tane vuruldm geldim annmlere tekrar. her gun yavrumun yaşıyor olduğunu gormek beni cok mutlu ediyor haftaya carsamba gitcem tekrar. Sonra inşallah aksilik olmazsa ayda 1 gitcem
hadi gozun aydin canim. sag salim kucaklarimizda goruruz insallah.Ben bugun yine doktora gittim bebisim iyiymis kanama icerde kalmamis ve en onemli haberim cift rahim yokmusuctum sevincimden hawalara valla igne yazdi 5 tane vuruldm geldim annmlere tekrar. her gun yavrumun yaşıyor olduğunu gormek beni cok mutlu ediyor haftaya carsamba gitcem tekrar. Sonra inşallah aksilik olmazsa ayda 1 gitcem
11 ve 14 haftalar arasi yapilirkızlar ıkılı taramalar ne zaman olur 12. hafta baslar ne zamana kadar yaptırılır
Acaip midem bulaniyo hiç bişey yiyemiorum yediğimde çıkarıyorum neyapam gerek bilmiorum. Sürekli midesi bulanan ve iştahi kapanan varmı? Ne yapıosunuz böyle bi durumda yardım lütfen hiç beslenemiyorum moralim çok bozuk
Deneme yanılma ile mideme iyi gelecek şeyler bulmaya çalıştım
Önce cubuk kraker tuzlu cubuk denedim.başta idare etti sonra tirt
Sonra tuzlu leblebi pek ise yaramadı
Sonra patates haşlama yedim işte bu çok iyi geldi :)
Ayy canik benim ne güzel haberlerle geldin öyle, Rabbim sevincini daim etsin :**Ben bugun yine doktora gittim bebisim iyiymis kanama icerde kalmamis ve en onemli haberim cift rahim yokmusuctum sevincimden hawalara valla igne yazdi 5 tane vuruldm geldim annmlere tekrar. her gun yavrumun yaşıyor olduğunu gormek beni cok mutlu ediyor haftaya carsamba gitcem tekrar. Sonra inşallah aksilik olmazsa ayda 1 gitcem
canım nub teorisini bilmiyordum senden duydum araştırdım ama usg fotosu yollayıp cevap verecek site bulamadım. Site adresini paylaşabilir misin? ya da resmini eklesem anlayan olur mu kızlar? :)Siteseki nub teorisi topiğiini buldum ultrasyon görüntümü gönderdim erkek dediler bakalım nekadar doğru çıkacak merakla bekliyorum:))
bana bal ve incir iyi geldi canim. yok etmese de azaltti bayagi.incir enerji verdi bayagi. eskiye nazaran iyiyim.Çubuk kraker artık banada fayda etmiyo. Patateste denedim sudan bile tiksinir oldum yadoktor zorlada olsun ye diyo ama mutfaga girmek bile ölüm
kizlar nub teorisinin linkini koyuyorum:
https://www.google.com.tr/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dr-soylemeden-siz-gorun-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/?amp=1#ampshare=https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dr-soylemeden-siz-gorun-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/
bana bal ve incir iyi geldi canim. yok etmese de azaltti bayagi.incir enerji verdi bayagi. eskiye nazaran iyiyim.
Acaip midem bulaniyo hiç bişey yiyemiorum yediğimde çıkarıyorum neyapam gerek bilmiorum. Sürekli midesi bulanan ve iştahi kapanan varmı? Ne yapıosunuz böyle bi durumda yardım lütfen hiç beslenemiyorum moralim çok bozuk
Canım şu an ben de o durumdayım, az önce sofradan kalktım gördüklerim bile midemi bulandırmaya yetti, hepsini çıkardım , ne yiyeceğim bilmiyorumyemekten de korkuyorum artık yine aynısı olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?