2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Yapma canım
Senden hbr bekliyordum bende sabahtan beri
Rabbim tes zamanda tekrsr sağlıklı bir şekilde hamile kalmanı nasip eder inş cok geçmiş olsun
Kürtaj mı yapcaklar yoksa iğne ile mi düşürecekler

Gonlunu ferah tut canim. Herhangi bir igne ilac kullaniyormusun kan pihtilasmasi mi var?
kullaniyorum canim.enox 4000 kullaniyorum. gobegim mosmor oldu el degmiyo artik.

günaydın canım benim subyen muskasi yaotirsaydin bu hamileliginde demekki subyen diyorlar o var allahim güzel allahim bebegini korusun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
ilk defa duydum canim. ne ki dedigin sey.

sana bakiyordym bende canim. hayırlı zamanda hayirli bir sekilde tekrar nasip eder mevlam insallah.

bırcok da hastası var ben kontrole gıdıyorum hep dolu mesela ayrıca gunde bır tane yaptrsın soncta yaptırıyor degıl mı

Canm çok geçmiş olsun Rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin inş en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağ salim kucağına alırsn bnde şu an o tedirgin bekleyiş içindeyim çarşamba rndevum var hayırlısını diliyorum...

aynen kuzum da ankarada hıc uygun yer yok kı en uygunu 4000 daha uygun bulsam ev uzak kalır bu kez de yol cok olur dıye dusunuyorum esım asker o olmaynca benım gıtmem zor olabılır ne bıleyım bılemedım

aynen ya bende ozel olsun ıstyorum bıraz gıdınce hep aynı yuzlerı goreyım ıstıyrum

Bende normal istiyorum ama dikiş kısmı korkutuyor beni sonradan zorluğu olucagi için ise yariyacak şeyleri denemek mantıklı birde test edilip onaylanmissa tamamdir kolay dogumlarimiz olsun insaAllah canım

Merhaba Kardeş bende 10.01.2018 tarihinde tahmini doğumum var ankaradan katılıyorum bende bu listeye nasıl eklenebilirimm[/QUOTE]
hos geldın canım bende ankaradayım klasık sorumu sorayım hemen hangı hastaneye gıdıyırsun :)))

canım cok uzuldum dualarım senınle ınsalllah Rabbım hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp eder hersey gonlunce olur uzulme alan da Allah veren de Allah ..

Benimde yarın kontrolüm var insaAllah güzel haberlerle gelirim kalp atışını duyarım önceki gittigimde ultrason iyi degildi 10gun gerideydi haftasi yazdigina göre ama kötü bir durum var falan dememisti bu sefer başka hastaneye gidicem bakalım nolucak stresli heyecanlı tedirginim

Benimle ayni tarihli olan arkadaşlar vardı sizler duydunuz mu kalp atışı falan ya da haftanizla uyumlu mu gerci döllenme zamanina göre farkeder belki ama 10gunde cok gibi insaAllah sorun yoktur o usgden kaynaklidir zaten verdigi fotograftada birsey belli değil hersey parlamis sizinkiler gibi olmasi lazim bebeğin oldgu yer aydinlik gerisi siyah bende her yer parlak sinir oldum o an heyecandan birsey diyememistm yarında öyle olursa ee yeter derim artık ona bakicam sonuçta sürekli ultrasona girmicem ya aman hastaneleri hic sevmiyorum bebek icin mecburrr

Of gerçekten çok üzüldüm rabbim sabır versin. En yakın zamanda yeniden güzel bir haber alırsın inşallah❤

Benim girdiğim ultrasyonda öyleydi özel hastanede canım
Dr birsürü test yazınca ve fiyatları çok tuzlu olunca devlete test için gittim ve okadar güzel belirgin görünen ultrasyon cihazı vardi ki devlette şok oldum:)
Yine özele gideceğim ama hastanemi değiştirmeyi kesin düsünüyorum

Merhaba Kardeş bende 10.01.2018 tarihinde tahmini doğumum var ankaradan katılıyorum bende bu listeye nasıl eklenebilirimm
hos geldın canım bende ankaradayım klasık sorumu sorayım hemen hangı hastaneye gıdıyırsun :)))[/QUOTE]
MErhaba canım aslında şuan sadece muayaneye gittim Doç. Dr. Mehmet Serdar OĞUZ doktorum sen nereye gidiyorsun bende şimdiden doğum yapacağım hastaneyi bile düşünür oldum bebişe hiç bişeyler aldınmı peki nereleri düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…