merhaba ,
dün hamile bir arkadaşımdan duydum
sütün içine çubuk tarçın eğer yoksa tadı rahatsız etmezse toz tarçın koyup içildiği gaz sancısı yapmıyormuş
Denemek lazım tabi ama psikolojik midir nedir bilmem doktorun hamilelikte yemen gerekiyor faydalı dediği herşeyden midem bulanıyor hiç canım çekmiyor. Keyif olarak değil mecburiyet yemesi zorunlu bir şey gibi geliyor hepsi
aynen bunları konustum ben doktorumla tatıldeolursunuz bısey olur gece olur gelır mısınız dıye ıkı yıldır aynı hastanede gorev yapıyorum doguma katılmadıgım hastam olmadı dedı ama tabıkı ınsanız bısey olur garantı veremem dedı ama ben zaten hastalrıma gore tatıle gıdıyorum ona gore hayatımı duzenlıyorum dedıGünaydın canım,
Öncelikle tabiki ilgili ve içine sinen bir doktor olması çok önemli. Ancak doğum yapacağın tarih ve günde ne şartlarda olunacağını kestirmek imkansız. Çok tanıdığım var 9 ay aynı doktor ile takibini yaptırıp son anda doktorunun bir sebepten ötürü doğuma yetişemeyen, gelemeyen, kendini bir anda tamamen başka bir hastanede farklı doktorlarla doğumda bulan. O yüzden bende şuan bir özel hastahane belirledim, yeni doğan yoğun bakım ünitesi olamasını, doktorun iyiliğini araştırdım. Ancak doktorlarımızın bir çok hastası var ve senden 5 dakika önce başka bir hastasını doğuma almayacağının garantisi yok. Tabii bu ihtimaller normal doğum için geçerli. Sezeryan düşünenler tarih saat belirleyebiliyor nasılsa. Yardımcı olabildiysem ne mutlu, seçiminde kolaylıklar :)
normaldır kuzum bence cunku hıc ummadıgımız seyler mıdemızı rahatsız etmeye yetıyor oyle dusunSüt ürünleri bende de inanılmaz sıkıntılı, inanılmaz şişkinlik ve gaz sancısı yapıyor ayrıca. Rezil oluyor tüm günüm. Acaba Laktoz alerjisi mi var baktırsam mı bilemedim
doktorda bana tavuk yeme dedi, şimdi elimi süremıyorum dediğin gibi
Bana doktor dışarıda salata ve tavuk yemek dedi, ama ne yazık ki uyamıyorum. Dışarıda yemek yemek zorundayım. İşyerinde çıkan yemeklere ben güvenmediğim için tavuk yemiyorum ama dışarıdan sipariş ettiğimde veya yemek yemeye gittiğimde tavuk yiyorum sadece salata yemiyorum. Devamlı evde yeme ya da evde pişirip yanımda taşıma imkanım olmuyor, çalışmaktan işlerden dinlenmeye fırsat yok ki yemek yapmaya olsun düzenli
Hatta geçen kaçamak yapıp burgerking'e bile gittim ama canım çok çekti napalım :))
Eger imkanin varsa guvendigin bir dr ve ozel hastane ile devam etmen en guzeli olur. Yani devlet biraz mezbaha tarzi calisiyo gibi geliyo bana. Arkadasimin henuz hic sancisi yokken sancisi olan ve bagiran hamilelerin bukundugu odaya almislardi da kiz daha sancilari cekmeye baslamadan sinirleri bozulmustu.kızlar bana bır fıkır verın yardımcı olun sımdı ben koru hastanesıne gıdıyorum doktorumuda sevıyorum daha oncesınde adet duzelsızlıgı ıcın devlet hastanesıne gıtmıstım ve benı basından savmıstı yumurtlaman yok hamıle olamazsın al su ılacları uc ay kullan demıstı ve ben sankı hıc cocugum olamayacak gıbı bır hıssıyata gırdım sonra bızım koru hastaneısnde check up vardı onu kullanalım dedım ve ordan da kadın doguma gıdeyım dedım hastanenın doktorlarını arastırdım ve kendı doktoruma gıttım ıkı ay kadar adet duzensızlıgımı yumurtlama gunumu bulmaya calıstık vs bayagı da ılgılendı ve bende hamıle kalmayı sonrakı aylarda olur sanırken Rabbım nasıp ettı ılk denemede oldu o gecıkmelerın uzerıne sımdı karar vermem lazım o hastanede ıstıyor ısem dogumu paket almam lazım paket 5000 lıra doktorum yardımcı docent sevıyorumda ama cevremdekı ınsanlar herkes dogumu ucretsız yaptırıyor o kadar para verme dıyorlar devlet hastanelerınde gunluk dogum daha fazla dıyorlar o doktor gunde bır tane dogum yaptırır dıyorlar kafam allak bullak oldu bende ıstıyorum kı her gıttıgımde farklı doktor olmasın hep aynı doktorum olsun kafam karısık ....
aynen bunları konustum ben doktorumla tatıldeolursunuz bısey olur gece olur gelır mısınız dıye ıkı yıldır aynı hastanede gorev yapıyorum doguma katılmadıgım hastam olmadı dedı ama tabıkı ınsanız bısey olur garantı veremem dedı ama ben zaten hastalrıma gore tatıle gıdıyorum ona gore hayatımı duzenlıyorum dedı
benimde aynı kaçamağım varbi kereden bişi olmaz :)
Canm bizim SAT aynı seninle bende dün Dr gittm grc döllenme olduğu için bnada 5 buçuk haftalıksın dedi olabiliyomuş öyle kesenin durumuna göre hesaplıolar
Devlet hastanelerinde doğumu doktorlar değil ebeler yaptırır ancak sıkıntı olursa doktor girer. Size kim söylüyorsa saçma konuşmuş. Kadın Doğum doktoru hem de doçent ve tecrübeli değil günde bir tane Doğum yaptırır çünkü demek mantıklı değilkızlar bana bır fıkır verın yardımcı olun sımdı ben koru hastanesıne gıdıyorum doktorumuda sevıyorum daha oncesınde adet duzelsızlıgı ıcın devlet hastanesıne gıtmıstım ve benı basından savmıstı yumurtlaman yok hamıle olamazsın al su ılacları uc ay kullan demıstı ve ben sankı hıc cocugum olamayacak gıbı bır hıssıyata gırdım sonra bızım koru hastaneısnde check up vardı onu kullanalım dedım ve ordan da kadın doguma gıdeyım dedım hastanenın doktorlarını arastırdım ve kendı doktoruma gıttım ıkı ay kadar adet duzensızlıgımı yumurtlama gunumu bulmaya calıstık vs bayagı da ılgılendı ve bende hamıle kalmayı sonrakı aylarda olur sanırken Rabbım nasıp ettı ılk denemede oldu o gecıkmelerın uzerıne sımdı karar vermem lazım o hastanede ıstıyor ısem dogumu paket almam lazım paket 5000 lıra doktorum yardımcı docent sevıyorumda ama cevremdekı ınsanlar herkes dogumu ucretsız yaptırıyor o kadar para verme dıyorlar devlet hastanelerınde gunluk dogum daha fazla dıyorlar o doktor gunde bır tane dogum yaptırır dıyorlar kafam allak bullak oldu bende ıstıyorum kı her gıttıgımde farklı doktor olmasın hep aynı doktorum olsun kafam karısık ....
inşallah canım benim allahim korusun inşallahGunaydin bende 2 gundur yatiyorum.kanaman durdu cok sukur.Bugun ise gidiyorum.Allah korusun insallah birsey olmaz
Denemek lazım tabi ama psikolojik midir nedir bilmem doktorun hamilelikte yemen gerekiyor faydalı dediği herşeyden midem bulanıyor hiç canım çekmiyor. Keyif olarak değil mecburiyet yemesi zorunlu bir şey gibi geliyor hepsi
Günaydın kzlar bugün kontrole gidecekler var herkesten güzel haberler bekliyorum
Yememiz gereken şeyleri yiyememe durumu hepimizde var galiba.. Mesela balık çok severim , ama şimdi yemem gerekiyor ya ondan da tiksindim.. Süt başından beri içemiyorum, tuzlu ayran içebiliyordum 4-5 gün öncesine kadar şimdi onu da içemiyorum, ondan da tiksindim.. şuan yazarken bile içim kalktı, o derece..
Çubuk kraker de bulantımı bastırmıyor, bu aralar sadece galeta iyi geliyor bulantıma, bir de naneli şeker çok kısa da olsa bastırır gibi oluyor.. En büyük sıkıntım da su içememek.. susuzluk hissediyorum ama içemiyorum..
Ben de bugün gidiyorum, kalp atışını duyarız inşallah.. ve hepimiz güzel haberlerle gelelim her zaman inşallah..
iki gündür rüyamda kanamam olduğunu görüyorumama annem rüyada kan görürsen rüya bozulur der hep, Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah..
[/QUOTE]2018 OCAK ANNE ADAYLARI
[tr][td]
ANNE ADAYI YAŞ ŞEHİR SAT TAH. DOĞUM TARİHİ KAÇINCI ÇOCUK KALP ATIŞI TAH. CİNSİYET CİNSİYET BEBİŞİN İSMİ @MeIodi
29
Adana 10.04.2017
15.01.2018
2
- - @Veson
35
Tarsus 07.04.2017
12.01.20178
2
- - @Acinar
...
Isparta 31.03.2017
05.01.2018
1
- - @Whiteandblue
32
İstanbul 11.04.2017
16.01.2018
3
- - @burcuUv
32
... 27.03.2017
02.01.2018
2
- - @hulagul
...
Ankara 30.03.2017
05.01.2018
1
- - @Hsngln0815
24
... 29.03.2017
04.01.2018
2
- - @Bebegimgelsin
37
İstanbul 27.03.2017
01.01.2018
3
- - @betulardaaaaaa
22
İstanbul 12.04.2017
17.01.2018
1
- - @sarikediPasa
34
... 07.04.2017
11.01.2018
2
- - @oz__
31
İstanbul 06.04.2017
12.01.2018
1
- - @nur222
34
... 02.04.2017
08.01.2018
2
- - @_WhitePearl_
34
... 01.04.2017
06.01.2018
2
- - @Kuebak
24
İstanbul
09.04.2017
14.01.2018
1
- - @kivircikkuzu
29,5
İstanbul
25.03.2017
...
3 - - @speedy-gonzales
27
İstanbul
05,04,2017
11,01.2018
2
- -
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[td] @Nhnbtn
[/td]
[td]27
[/td]
[td]Bursa
[/td]
[td]28.03.2017
[/td]
[td]06.01.2018
[/td]
[td]1
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[/tr]
[td] @gogo7_
[/td]
[td]29
[/td]
[td]İzmir
[/td]
[td]30.03.2017
[/td]
[td]05.01.2018
[/td]
[td]1
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/td][/tr][td][/td][/tr]
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-01-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla...
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.[/td][/tr]
Kızlar size mutlu mutlu hayırlı sağlıklı hamişlikler diliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim kalp atışı başlamamış. 8.hafta olmasına rağmen 6. Haftada kalmış. Sonlandırma sürecini başlatıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?