2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
merhaba ,
dün hamile bir arkadaşımdan duydum
sütün içine çubuk tarçın eğer yoksa tadı rahatsız etmezse toz tarçın koyup içildiği gaz sancısı yapmıyormuş

Denemek lazım tabi ama psikolojik midir nedir bilmem doktorun hamilelikte yemen gerekiyor faydalı dediği herşeyden midem bulanıyor hiç canım çekmiyor. Keyif olarak değil mecburiyet yemesi zorunlu bir şey gibi geliyor hepsi

Günaydın kzlar bugün kontrole gidecekler var herkesten güzel haberler bekliyorum

doktorda bana tavuk yeme dedi, şimdi elimi süremıyorum dediğin gibi

aynen bunları konustum ben doktorumla tatıldeolursunuz bısey olur gece olur gelır mısınız dıye ıkı yıldır aynı hastanede gorev yapıyorum doguma katılmadıgım hastam olmadı dedı ama tabıkı ınsanız bısey olur garantı veremem dedı ama ben zaten hastalrıma gore tatıle gıdıyorum ona gore hayatımı duzenlıyorum dedı

Süt ürünleri bende de inanılmaz sıkıntılı, inanılmaz şişkinlik ve gaz sancısı yapıyor ayrıca. Rezil oluyor tüm günüm. Acaba Laktoz alerjisi mi var baktırsam mı bilemedim
normaldır kuzum bence cunku hıc ummadıgımız seyler mıdemızı rahatsız etmeye yetıyor oyle dusun

doktorda bana tavuk yeme dedi, şimdi elimi süremıyorum dediğin gibi

Bana doktor dışarıda salata ve tavuk yemek dedi, ama ne yazık ki uyamıyorum. Dışarıda yemek yemek zorundayım. İşyerinde çıkan yemeklere ben güvenmediğim için tavuk yemiyorum ama dışarıdan sipariş ettiğimde veya yemek yemeye gittiğimde tavuk yiyorum sadece salata yemiyorum. Devamlı evde yeme ya da evde pişirip yanımda taşıma imkanım olmuyor, çalışmaktan işlerden dinlenmeye fırsat yok ki yemek yapmaya olsun düzenli

Hatta geçen kaçamak yapıp burgerking'e bile gittim ama canım çok çekti napalım :))

benimde aynı kaçamağım var bi kereden bişi olmaz :)

Eger imkanin varsa guvendigin bir dr ve ozel hastane ile devam etmen en guzeli olur. Yani devlet biraz mezbaha tarzi calisiyo gibi geliyo bana. Arkadasimin henuz hic sancisi yokken sancisi olan ve bagiran hamilelerin bukundugu odaya almislardi da kiz daha sancilari cekmeye baslamadan sinirleri bozulmustu.

Senin için nasıl rahat edecekse , kendini nasıl mutlu hissedeceksen seçimini o şekilde yap, ama çok iyi hastahanelerde (yine özel) söylediğinin yarı fiyatına doğum yapıldığını da unutma, almak istediğin bebek eşyası için veya bebekli günler için lazım olabilecek durumlarda kenarda tutabilirsin o fazladan miktarı. Yine de ille de orası dersen telefon, bilgisayar nelere vermiyoruz o paraları bebeğimize mi harcamayacağız :)

Canm bizim SAT aynı seninle bende dün Dr gittm grc döllenme olduğu için bnada 5 buçuk haftalıksın dedi olabiliyomuş öyle kesenin durumuna göre hesaplıolar

aynı durumdaymışız canım. benim de cuma günü beş haftalık dedi doktorum :) aman sağlıklı olsunlar da

Devlet hastanelerinde doğumu doktorlar değil ebeler yaptırır ancak sıkıntı olursa doktor girer. Size kim söylüyorsa saçma konuşmuş. Kadın Doğum doktoru hem de doçent ve tecrübeli değil günde bir tane Doğum yaptırır çünkü demek mantıklı değil

Yememiz gereken şeyleri yiyememe durumu hepimizde var galiba.. Mesela balık çok severim , ama şimdi yemem gerekiyor ya ondan da tiksindim.. Süt başından beri içemiyorum, tuzlu ayran içebiliyordum 4-5 gün öncesine kadar şimdi onu da içemiyorum, ondan da tiksindim.. şuan yazarken bile içim kalktı, o derece..
Çubuk kraker de bulantımı bastırmıyor, bu aralar sadece galeta iyi geliyor bulantıma, bir de naneli şeker çok kısa da olsa bastırır gibi oluyor.. En büyük sıkıntım da su içememek.. susuzluk hissediyorum ama içemiyorum..

Günaydın kzlar bugün kontrole gidecekler var herkesten güzel haberler bekliyorum

Ben de bugün gidiyorum, kalp atışını duyarız inşallah.. ve hepimiz güzel haberlerle gelelim her zaman inşallah..
iki gündür rüyamda kanamam olduğunu görüyorum ama annem rüyada kan görürsen rüya bozulur der hep, Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah..

Su içemeyip vicdan yapıyorum
En çok ihtiyaç olan şeylerden biri ve zor bela içiyorum ben de suyu

Umarım tez zamanda gerekli gıdaları alabileceğimiz döneme geliriz <3

[/QUOTE]
Merhaba Kardeş bende 10.01.2018 tarihinde tahmini doğumum var ankaradan katılıyorum bende bu listeye nasıl eklenebilirimm

Kızlar size mutlu mutlu hayırlı sağlıklı hamişlikler diliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim kalp atışı başlamamış. 8.hafta olmasına rağmen 6. Haftada kalmış. Sonlandırma sürecini başlatıyoruz.

Çok geçmişler olsun, Rabbim sizlere sağlık versin illaki olur daha sonra. Benim de geçen sene kalbi durmuştu 6.haftada kürtaj olmuştum.
Kromozomsal sorunlar olduğunda böyle oluyormuş genelde. Ne veririse Rabbim hayırlısınıveeiyor muhakkak...
Şakın üzüp yıpratmayın kendinizi, en önemlisi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…