2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İlk bebeğin heyecanından mıdır nedir bilmiyorum ama bebeğimin cinsiyetini gerçekten çok merak ediyorum. Önceliğım sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabi ama gönlümden geçen de bir erkek evladı açıkçası. Geçen internette karbonat testi diye birşey duydum. İki üç yemek kaşığı karbonata bir miktar idrar ilave edilip yapılıyor. (Yemek tarifi gibi oldu. Tövbe tövbe ) eğer çok köpüklü ve kabarcıklı hal alırsa erkek fazla birşey olmazsa bebek kız oluyormuş. Bunlar işin bahanesi tabi. Kesin birşey de yok. Ben bu sabah denedim bu teste göre erkek ama bakalım hayırlısı. Bir ramazan geçsede doktora gitsem artık ❤:)

benim de ultrason resmine bakınca kesem solda görünüyor. nedir acaba cinsiyeti? merak etmedim değil yukarıdakileri okuyunca

Amin canım, Allah nasip eder insallah hepimize, güzel haberlerini bekliyoruz insallah.
benim göguslerim cok şişti bugun dedim ki Rabbim izin versin de bebegimi emzireyim sağlikla :) cok guzel bir duygudur herhalde, hepimize nasip olur inşallah

Canım, senin kanaman yoğun muydu?
esimle mutfakta oturutorduk, hicbir agri sızı yoktu, ama ogun dar bir pantalon vardı üzerimde, sebebi o mudur bilemem ama, mutfak masasından kalktigim anda içimden bir sey akti, oramı tutarak wc ye koştum, öyle bir kanamam oldu ki, hatta koca bir pıhtı geldi beraberinde, 6+2 idim ogün. henüz kalp atışıni dinlememistik. kesin bebegi kaybettik dedim, okadar agladim ki. acile gittik, igne oldum. ve ertesi gün keseyi kontrole gittik sabah erkenden. kese sağlamdi, bebegim büyümüş 7,5mm olmuştu ve kalp atışlarını dinledik, dk da 130 atıyordu. duyunca aglamaya başladım. kesenin yan tarafi da kanama alani vardı 2 gün kirmizi lekelenmem devam etti ve sonra kesildi. 1 hafta sonra kontrole cagirdi doktorum. bebegim 15mm olmuş kalbi de dk da 157 atitordu. cok şükür ki şimdilik iyiyim, kanamam yok, doktorun sötledigine göre kanama alanının kesesin üst tarafında olmasi tehlikeliymiş kan akmaya calisirken keseyi asagi bastiracagı icin düsük ihtimali oldukça yüksek oluyormuş. kanama alani yan tarafta oldugu icin keseye zarar gelmedi. Rabbim korusun hepimizin miniklerini

pazartesi sendromunu iliklerime kadar hissediyorum.
Canim ben şuanda çalısmıyorum, ama sikıntilı hamilelikler harıc, calısan bayanlar icin zaman daha cabuk geciyor. umarim hemem gecer bulantıların, cbulamti sorununu cektigim icin cok iyi anliyorum, calısırken cok zordur eminim. daha bu sabah istifra ettim ağlaya ağlaya

Canim bende cok merak ediyorum aslinda, denemnin bir zarari olmaz, ama bir iki yorum okumustum nette, deneyenler olmuş tutmamis. Allah gönlümüze göre verir inşallah,

Benim sağda erkekti şu cinsiyetleri de öğrenseydik şimdiden çok heyecanlıyım hamile olduğumu kimse bilmiyor kociş söyle diyo herkese hiç söyleyesim yok zaten hamile tipi de yok bende bekliyecem artık
annenin dogum yilina sürekli 3 ekleyin, babanın kine sürekli 4 ekleyin. taaaki bu yila gelene kadar. kimin yilina yakın ise bebegin cinsiyeti o olur. biyoloji ögretmenim söylemisti. benimkine devamli 3 ekleyince 2017, eşiminkine devamli 4 ekleyince 2016 ve bir sonraki 2020 oluyor. bu hesaba göre benimki kiz olacak. kendi anne babanizdan kendi cinsiyetiniz icin ispat yapabilirsiniz yillar cakisinca nasil oluyor bilmiyorum. ya da her iki kisinin yilina ayni yakinliktaysa nasil oldugunu bilmiyorum. misal ben 1984 dogumluyum. annemin dogum yilina 3 ekliyorum devamlı, babamınkine 4, 1984 anneminkine denk geliyor, yani kiz olmam gerekiyormus kiz olmusum :) abiminki de babamin yilina denk geliyor :) okulda tüm sınif ispat yapmistik. 28 kisiden 27 si tutmustu. 1 kisininki ise yillar cakismiti bilememiştik.

kızlar bırde bır muhabbet var kesede bebek sag da ıse kız solda ıse erkek bebek dıye duydunuzmu tam tersı de olabılır ama bızım bebek ortada tam :)
kime göre sağda olacak bize göre mi ekranda sağda gözüküyor benim karşıdan bakınca solda

Bunu yaptım benim doğum tarihime ekleyince 2018 eşime ekleyince 2017 çıkıyor. Sonuç ne oluyor o zaman:)

Sağlık ocağına kayır için gittiniz mi? Ben daha gitmedim ne zaman gitmek lazım.

ikimizinkide 2017 ye denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…