Türk kahvesi de etkiler mi acaba?
çalışmıyor olsam emzikle hiç uğraşmayacağım ama ben evden adımımı dışarı atınca bebek ağlıyormuş 2 kere bıraktım bi arımsaat 1 saat dönene kadar huysuzluk ve ağlama...Ben Nuk'un kauçuk olanını denedim ,onu da öğürüyor ama dönüşümlü denemeye devam edicem sanırım. Bu arada bir tanıdığın bebeği de böyle emzik kabul etmemiş, bir sürü ortodontik emzik denedikten sonra en son eski, kalitesiz bakkal emziği almışlar ve bebek onu emiyor. Ben çok zorlanmadığım sürece dener miyim bilmiyorum ama aklınızda bulunsun, özellikle kolikte emzik işe yarıyor.
Teşekkür ederim
Csnım korkma kullan benim Doğum yaptıgım günün ertesi günü tıkanmıştı bebeğimin burnu hastanede sıktılar kalanını eve getir dimArkadaşlar bebeğimin burnu çok tıkalı doktor bir sprey verdi xlear diye ama sıkmaya cesaret edemedim yarına kadar zorlanıcak bişey olmaz değilmi burun tıkanıklığından daha On iki günlük olduğu için cesaret edemedim bir türlü inşallah gece butun bebişlerimiz rahatca uyur
Sağlık ocakları ısrarla arayıp yaptıracaksınız falan diyorlar ama kafam çok karışık cidden. Benim mesela bebeklikte hiç Bi aşımı yapmamış ailem. eşimin ise bütün aşıları tam ben sağlıklı bir bebeklik çocukluk geçirmişim o sürekli hastanelerde ilaç kullanıp iğne olarak geçirmiş. Kime sorduysam aşı çocuklar antibiyotik kullanmadan iyileşemedi diyorlar. Kafam ne kadar çok karışık anlatamamBenim de uzun zamandır araştırdığım kararsız kaldığım bir konu
Sanırım bunu basaran biriyim. Bebekle bolca vakıt gecırıyorum uykuya gecısını hızlandırmak için. Daha ssonra emzırıyorum. Bazen meme de uyuyo. Uyuyamadığı zaman ellerini cok sıkmadan baglayıp agzına da emzik verıp kendı yatagına bırakıyorum. Maksimum 5 dk ıcınde uyumus oluyor.Bebegi kendi kendine beşiğinde uyuyan var mı ya da böyle hafif sallamayla uykuya dalan ? Merak ediyorum benim bebek mi boyle sadece yarim saatten aşağı kucakta sallamazsan uyumuyor. Oturup sallamayı da kabullenmiyor illa ayakta yürüyeceğiz. Sackurutma da calisacak. Dikişlerim zorlanıyor artık..
Bebeğini sık emzir bol su iç ve sabret canım inşallah sütün gelirKizlar ne olur yardim edin. Cok üzgünüm
Sağ göğsümden süt gelmiyor artik o kadar sagiyorum sadece bi kaşık kadar ancak çıkıyor
Sol gogsumdense yarim ölçek. Ben ne yapacagim ne olur yardim edin. Humana süt artırıcı catida içiyorum ama yok gelmiyorgoguslerim cok yumusak hep
Kizlar ne olur yardim edin. Cok üzgünüm
Sağ göğsümden süt gelmiyor artik o kadar sagiyorum sadece bi kaşık kadar ancak çıkıyor
Sol gogsumdense yarim ölçek. Ben ne yapacagim ne olur yardim edin. Humana süt artırıcı catida içiyorum ama yok gelmiyorgoguslerim cok yumusak hep
Uygulamanın adı da harika haftalaradı ne acaba
Bu süreçte en önemlisi pozitif düşünce.. göğüsler yumuşakken de geliyor süt.. sen az da gelse emzirmeye devam et ve kötü düşünceleri at önce kafandan. Ilık duş al bol su iç yemene dikkat et süt artıcı yiyecekler ye bence kuru incir hoşafı bu konuda en iyisi birde promalt içecek. İnşallah tez zamanda artacak sütün.Kizlar ne olur yardim edin. Cok üzgünüm
Ay maşallah kuzuna. Bizde sürekli iletişim halindeyiz konuşuyoruz ediyoruz ama is uyku vaktine geldi mi kundak yapsamda kendi kendine sırtını sıvazlayarak uyumuyor ama omzuma yatırıp evde gezinirsem max yarim saate uyuyor. Tabi bebek 4.5 kilo bir süre sonra kollara inanılmaz ağır geliyor.. malesef emzikte tutmuyorSanırım bunu basaran biriyim. Bebekle bolca vakıt gecırıyorum uykuya gecısını hızlandırmak için. Daha ssonra emzırıyorum. Bazen meme de uyuyo. Uyuyamadığı zaman ellerini cok sıkmadan baglayıp agzına da emzik verıp kendı yatagına bırakıyorum. Maksimum 5 dk ıcınde uyumus oluyor.
Canım benimde sütüm gitmişti sonra geri geldi öncelikle moralini yuksek tut sana stres veren şeylerden uzak dur bol bol dinlen ve bebeğini kucağına al yat emmese bile memen ağzında dursun bebeğin in benim öyle sütüm geri geldi sanırım pskoloji ile alakalıKizlar ne olur yardim edin. Cok üzgünüm
Canım boza iç mayalı süt yapıyor bı de cok memede mi kalıyor bebeğinKizlar ne olur yardim edin. Cok üzgünüm
KiKızl benim kız beşikte uyumuyor koyduğum gibi uyanıp ağlıyor bende neden gece ağlıyordu diyordum besiktenmis kaç gecedir yer yatağı yaptım gece sadece üç dört kere uyanıp sütünü içip yatıyor tekrar çok rahatladım sizde bir deneyin isterseniz şimdiki bebekler bile
Benimkini de uyutamuyirdum sabahın 4 lerinde tükenip salona anneme veriyordum hemen uyuyodu. Yer değişelim dedik ben salona taşındım koltukta yer yaptım ona 1 haftadır emmeye uyandırıyorum sonra uyuyor. Bilemiyorum beşikte mi uyumuyor yoksa yatak odasından mi. Beşiği salona taşıyıp deniycem bir de.
Ben sleepynin 1 numarasını kullandım pişik yaptı. Ebebegin baby&me markasının 2 numarasını aldım çok memnunum hem de piyasadaki en uygun fiyatlı olan bez.Kaç numarasını alsam kalıbı nasol
Limon ve karbonati karıştırıp sürün diyorlar. Onu deniycemKızlar bemim gebelikte göbeğim koltuk altım ve genital bölgem çok kararmıştı. Doğum yapalı 10 gün oldu haşa duruyor. Geçiyor mu bu kararmalar????
Nemi de önemliymiş odanın. O da yapar diyorlarKizlar yetisin bu burun neden bukadar tikanir hiril hiril sesler geliyor cekiyoruz ama yine var bi hastaliktanmidir dogduundan beri boyle kizlar korkmaya basladim usutuyonuyum bilmiyorum ama oda hep 25 hatta 26 derece oluo
Aventin silikon göğüs uçları varmış. Kullananlar çok memnunCanlar göğüs ucu problemim var yazık bebiş kavrayamıyor varmı bir cözüm yolu emmek istiyor ama alamayınca ağzına ağlıyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?