2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Biliyorsun bende normal diye gidip 27 saat sancı çektim malesef. Ameliyathaneye indirilirken agzim yuzum titreye titreye bogurerek goturulmustumhiç hayalimdeki gibi değildi :). Ama şimdi ikincisi olsa direkt sezeryane gün alıp gideceğim Allah izin verirse bende ameliyathaneye giderken sevdiklerime el sallayacağım gülerek minnoş minnoş gideceğim :)

inşallah canım benim inşallah allah razı olsun :)
beni güldürdün
inşallah dedigin gibi yaparim bende
bebegimin cani sağolsun mucizemm o benim
sağlıkla büyüsünler inşallah bebislerimiz

Cn

Büyüdük ama bizim gazımız da cok gece hiç uyumadık ( bide annaneye cok alıştık 15 saat var aramızda pek gidip gelemiyoruz: (
anneninde bebegininde cani sağolsun canım benim..
istedigin an goruntjlu gorusup sesini duyuyorsundur annenin
herzaman yaninda gibi olacak herseyi sorup paylasirsin anneciginle inşallah
sen bebeginin tadını cikar bugunler geri gelmiyor
rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah

Kızlar herkese merhaba, bebişle ilgilenmekten cok fazla giremedim. Bi konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. ‘Emzik kullanımı’ başlayan var mı aranızda? Hangi marka kullanıyosunuz?
Ben doğduğundan beri kullanıyorum canım awent kullanıyorum aldı da masallah kurtarıcı oluyor

Kızlar birşey sorucsm benim gibi olan varmı aranız da sezeryan olalı bugun 17. Gün bacaklarım çok agrıyır sanki spor yapmışım da et kesigi olmuş gibi doktora gittim tahlil istedi sonuçları yarın çıkacak Uyku da bile rahatsız ediyor beni bu bacak agrısı

İnşAllah canım benim Rabbim seni de bebeğine kavustursun İnşAllah biran önce: )

Mrb canım kuru kayısı veya Kayısılı meyve suyu dene istersen kabizliga iyi geliyor

Kizlarrr dogum yaptim epidural anestezi ile oglumu kucagima aldim 3500 dogdu olcumde de 3500 cikmisti .......dr.tolga ecemis sayesinde muhtesem bir dogum yaptim sukurler olsun darisi bekleyen tum annelerimize ...........desteginiz arkadasliginiz icin hepinize cok tesekkurker benim ve ailem icin cok zorlu ve stresli bir 9 ay oldu sukur hep sukur bin sukur

Hayırlı ugurlu olsun sağlıkla mutlulukla geçirin günlerinizi canım

Gözünüz aydın canım sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün inşallah

Ben doğduğundan beri kullanıyorum canım awent kullanıyorum aldı da masallah kurtarıcı oluyor

Yaa ben bir kez çok çaresiz kalıp verdim gece çok ağlayıp uyumadığı için, can havliyle emdi 1 saat, sonra hemen aldım, vicdan azabı çektim hatta 5 günlük bebeğe emzik verdim diye. Sen doktora sordun mu canım, hem kilo kaybı yapıyor hem de çene yapısı için sağlıklı değil diye biliyorum ben sanki. Ben ağlama krizlerine çözümü hazır kundakta buldum, dün gece ilk kez daha rahattı, yine sık uyandı ama kriz şeklinde ağlamadı.

gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah canım benim
maşallah iyigecmis hamdolsun şükürler olsun..
sağlıkla huzurla sevdiklerinizle musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu..
sanada geçmiş olsun canımmm

Ya canım benim kiz 3günlükten itibaren dönüyor kundaklayip yatirdigim bezi cekistiriyor artık elleri dışarıda yatiriyorum Allah muhafaza bisey olmasin diye. Hazir kundaklar işe yarıyor mu gerçekten. Hangi marka aldın bir de

Benim Halo marka canım, Halo Swaddle diye geçiyor. Bizimki de çok hareketli, eli kolu durmuyor, tabi yanındayım dikkat ediyorum ama çok fark etti, elini kolunu düzgün tuttuğu için birden uyanmıyor, uzun süre uyuyor, diğer türlü emziriyorum uyuyor, 5 dk sonra hareket edince ağlayarak uyanıyor, kaç gündür çok zorlanıyordum.

Ben de yenidoğan sarılığını soracaktım, 6 günlük bugün, yarın kontrolümüz var, en son cumartesi sınırın altındaydı hala, bugün el ve kollarda da oldu ama beslenmesinde sorun yok, uyanıyor, endişelenecek bişey yoktur di mi? Siz nasıl atlattınız?

Canim bizAllaha şükür sarılık olmadık ama ben hastanemdeki ebelerin ilgisine bağlıyorum bunu. Iki gün boyunca her iki saatte bir gelip beni bebeği uyandırıp emzirdiler sıkı sıkı ne yapacagimi anlattılar. Ilk 10 gün çok sıkı uyduk ne dedilerse yaptık. 2 saatte bir bebek uyusada zorla uyandırdık topuğunu sika sika yuzune üfledik altını açtık artık bebisiniz nasıl uyanıyorsa. Ama olacağı varsa da olur canım sen bildiklerini yap Allaha emanet hepsi

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına

Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama genelde akdenizde oluyor.elma yağı veya defne yağı bulabilirseniz kendi gobeginiz ayak tabaniza bı damla sürün sutunuzun gazını alir.bizim memlekette hep o kullanılır.internetten bı araştırın belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…