2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Emziriyorum gogusleirm sütten tastiginda minnos uyuyor emmek istemiyor. Yada alsa da biraz içip uyuyor. Memem olduğu gibi kalıyor. İlk günler çok akıyordu. Suan da arada akıyor. Bir memeyi emdiginde diğerinde süt siziyor. Bosaltayim, diyorum ama bi türlü nasip olmadı.
Emzik verme derdine düştü eşim.
Benimkisi sürekli meme istiyor çünkü.
Meme emerken bi süre sonra birden ciyakliyor. Ama meme yi bırakmadan cekistiriyor.
Eşim bu durumdan çok rahatsız oluyor.
Eşim ve görümcem emzik almislardi zaten ama ben kullanmadım. Kullanmak ta istemiyorum. Ama şimdiden korkmaya basladim ben olmadığım bi anda çıkarıp verirlerse, Die. :/
Özellikle eşimden bunu bekliyorum çünkü dayanmi yor aglamasina.
Bende dayanmiyorum ama o sinire bağlıyor.

Bu konuda bana yardımcı olacak kimse var mı?
Zeytinyağı na devam mı etsem kremleri bırakıp. ..?
Kimyon çayı ilk defa dün gece ictim.
Bi kuralı var mı? Yemek öncesi sonrası ?
Rezene kimyon anason karışımı çay vardı.
Onu kullanıyordum ilk zamanlar.ama sonra ihmal ettim.
Yemeklerden 15 dk önce içilmesi gerekiyor.
Ve ben buna riayet etmiyorum.
Ya yemekle birlikte ya yedikten sonra ya da hiç almayarak devam ediyordum.
Minnosum ilk zamanlar kesintisiz derin uykuya dalardi. Şimdi uykusu çok hafif ve sürekli bölünerek uyumaya çalışıyor. :/

Çok şükür daha iyiyiz sizde iyi olacaksınız cnm endişelenme. Valla 2cm açıklık olduysa senin yine iyi epidural yapabilirlermiş benim 1 cm di yapamamışlardı herneyse hatırlamakta istemiyorum sende hatırlama oğluna bak herşeyi unut :)

Sağ ol canım inşallah hepimizin olur emzir bol bol süt olur inşallah canım valla bak emzir bırak alışmasın sonra çok çekersin ben oglanla yatıp kalkıyordum çok bağımlıydı memeye ek mama bile yemiyordu
Mama verebilirsin doymuyorsa ben bol bol emziriyorum bu hafta sağlık ocağına gidince kilosuna bakarım azsa takviye yaparım

Benim kucukler ilk aylar emzigi tutmadilar.2. Aya dogru tuttular.simdi iki elinde agIn davemzik olcak illa.bebis dogsun biraktiracam
Emzik kolik bebek için hayat kurtaran bence ben çok çektim 2 yıl bunu doyurup emzik verecem inşallah

Evet canım 15 saate 2 cmden biraz fazla oldu ama kalp atışları çok düşünce riske atmadık hayırlısı olsun ya olacağı varmış ne yapalım en azından denedik olmadı normali kısmet artık iyice toparlaninca unuturuz her şeyi

Sende benim gibi olmussun benim doktorum da beyin kanaması gecırdı mecbur baska hastaneye basladım ama hala dogmadı benim oglum duş falan alıyorum çömeliyorum hurma yiyorum yok daha niyetli dgl olan sancılar da yok bu ara

Yazamadım canım sana cok gecmıs olsun zor bı durum ama sonucu guzel yapacak bsy yok artık bende her zaman sezeryan dan korkuyorum inan korktuğum kadar da var sanırım güle güle büyüt bebegını hayırlı evlat olsun insallah

Canım 42 bez 5 güne çok değil biz 13 Günde 180 bez bitirdik napalim altına yapiyo degistirmem lazım. Ben asla kirli tutmuyorum. Ufacık bisey yapsa değiştiriyorum. Ki yenidoğanın günde 12 bez değiştirmesi de normal zamanla azalıyor zaten biz şuan 9 a dusmusuzdur heralde.pudra yerine de pişik kremi al cnm bence

O kadar sancı çekince sütün gelmiştir canım iyi tarafından bakıcaz artık :)

Canım gece bizim için rahat geçti ama su gaz belası yüzünden bebeğim tam olarak uykuya dalamadı
Ben emzirirken eşim uyudu sonrasında da ben uyudum
Bakalım nasıl alışacağız
Canim dün yedigim birşey bana da gaz yaptı hele bebeğim delirdi sancıdan. Canı çok açıyordu belli elim ayağıma dolaştı bütün gece hoplatip emzirdim 3te ancak sakinledi

Biz15 günlük olduk teyzeleri. Kızım tam bir memeci. Meme istediğinde yoksa deli gibi parmak emiyor resmen vicdan azabı yaşatıyor bana :) hani sende meme var esirgiyorsun bende parmağını emiyim bari diyor gibi hemen meme veriyorum tabi napiyim minicik parmağını emiyor. Emzik asla tutmuyor. Aldığım kitaplar doğumdan sonra geldi malesef o emerken deli gibi kitap okuyorum şuan rutin oluşturamamak normal yeni doğanda telaş yok :) Alisamadigim tek şey misafirler. Gelen 3 saatten aşağı oturmuyor anlamıyorum insanları.. Bol bol okuyorum kuzuma rahatlasın diye :) Hayatim kızım oldu ona göre yaşıyoruz artık :) Ha uyku ne alemde derseniz onu unutali çok oldu :)

canım benim ,
benim kucuk olan kiz damaklı meme almadi ugraslarima ragmen bende tombul olandan denemistim onu tutmustu birde onu denersin
sağlıkla büyüsün inşallah

canım benim ,
benim kucuk olan kiz damaklı meme almadi ugraslarima ragmen bende tombul olandan denemistim onu tutmustu birde onu denersin
sağlıkla büyüsün inşallah
Sanırım silikonsilikonu sevmedi birde damaklı büyük geldi ağzına :) kauçuk sevmem ama kauçuk emzik alacağım birde bakalım :) sağol canim senin de hayırla haberlerini bekliyoruz cumaya inşallah biranönce :)

kizlar ben sabah 5 den sonra uyuyabildim
sinir stres ayak yanmasi hersey vardi bende aklima geldi dun çiğköfte yedim aksam yediklerimlede alakasi olabilirmi
neye yoracagimi sasirdim ..
adet olmadigimdan mi yasimla alakali olabilir
39 yasindayim ..
diyer ikisi yaz ayina denk gelmisti sicaktan yatamiyordum ,bunda sinir stres ayak yanması
artik son gunler sabirla duayla bekliyorumm aslinda sezeryan stresi var ustumde ..
allahım ilk haftayi atlattimi gerisi bebegimin sagligi olsun iki kizimda gazli bebekti sabahlara kadar evin içinde geziyoduk ~sab~ diye gaz gidericiyle biraz rahatlamistik .. inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz inşallah hep beraber burda buyuturuz bebislerimizi

Kızlar merhaba doktordan geldim sizlere danışamk istedim. 38+1 haftalığız ama ultrasında femur boyu 3 hafta geride. Canım sıkıldı çok. Bir de bebek öok yukarıda notmal doğuma çok müsait değilsin dedi çatı muayenesinde canım acısı ama öyle çok fazla değildi acaba searyana alamk için mi yaptı aklım karıştı yardım edin lütfen

inşallah canım benim inşallah allah razı olsun
inşallah bebeğin tutunur emzige rahat edersin

Cnm senin ayak yamaların bayagidir var zaten yanlış hatırlamıyorsam çiğ köfteyle alakalı olduğunu sanmıyorum en fazla arttırmıştır belki. Birde yanında yardımcıların varsa ki kızların kv olacak hiç endişelenme. Seni emzirmeden emzirmeye kaldırırlar sonrasını hallederler inşallah. 3. Bebişin zaten kaç elden buyutursunuz ohoo hiç korkma sezeryaninda ilk 3 günden sonra ıyice rahatlarsın

canım benim aklina takildiysa git baska doktora ama doktorunu mutlaka dinle seninde bebegininde cani sağolsun sağlıkla kucagina almak nasip olsun inşallah

aynen canım benim ev kalabalik
büyük kizim üniversite ogrencisi 40 gün evde olacak sabirsizlikla bekliyor
bu gece dahada hiddetliydi ayak yanmalarim normalde vardi zaten 3 lerden sonra yatiyordum dedigin gibi arttirmistir sadece ..
sabirla cumayi bekliyorumm bebegim iyi olsun sağlıkla alalim kucagimiza inşallah
onceki sezeryanda aglayarak girmistim normal diye gitmistim onlarinda stresi var bende
B Belkibiumut ta aynilarilarini yasadi benim gibi
bu belki daha iyi gecer ama ben kendimi hazirlasam iyi gecer korkularimla gün sayıyorum
bunlari atlayacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…