Çok şükür daha iyiyiz sizde iyi olacaksınız cnm endişelenme. Valla 2cm açıklık olduysa senin yine iyi epidural yapabilirlermiş benim 1 cm di yapamamışlardı herneyse hatırlamakta istemiyorum sende hatırlama oğluna bak herşeyi unut :)Belden bacaklarıma doğru canim ne sancisi bilmiyorum ama annem bana baktığı gün seninki sezaryn olacak dedi dediği çıktı 15 saate sadece 2 cm açılma oldu benden sonra 50 kişi doğum yaptı ya napalim
nasip kısmet bunlar hep
iyi olalım da sen nasılsın toparladın mı ben ne zaman düzelecem bakalım oğlum kv de yarın taburcu olacaz inşallah
Sağ ol canım inşallah hepimizin olur emzir bol bol süt olur inşallahMasallahh kuzum gozunuz aydinn Allahim emsin sutun sifa olsun insaAllah banada oyle dediler emince birak diye ama birakamadm kuzum bana ihtiyaci vardi bide sezeryan damla damla geliyordu hic durmak istemiyordu kucagimda uyudu babasi bezini degistirdi hemsire ablalari yardim etti ilk gecemizi atlattik simdi guzel emip doyarsa besigine konunca duruyo doymadigindanda bende durmak istiyormus hep
Emzik kolik bebek için hayat kurtaran bence ben çok çektim 2 yıl bunu doyurup emzik verecem inşallahBenim kucukler ilk aylar emzigi tutmadilar.2. Aya dogru tuttular.simdi iki elinde agIn davemzik olcak illa.bebis dogsun biraktiracam
Evet canım 15 saate 2 cmden biraz fazla oldu ama kalp atışları çok düşünce riske atmadık hayırlısı olsun ya olacağı varmış ne yapalım en azından denedik olmadı normali kısmet artık iyice toparlaninca unuturuz her şeyiÇok şükür daha iyiyiz sizde iyi olacaksınız cnm endişelenme. Valla 2cm açıklık olduysa senin yine iyi epidural yapabilirlermiş benim 1 cm di yapamamışlardı herneyse hatırlamakta istemiyorum sende hatırlama oğluna bak herşeyi unut :)
Sende benim gibi olmussun benim doktorum da beyin kanaması gecırdı mecbur baska hastaneye basladım ama hala dogmadı benim oglum duş falan alıyorum çömeliyorum hurma yiyorum yok daha niyetli dgl olan sancılar da yok bu araArkadaşlar doğum yapanlara tebrikler. İnşallah bir an önce geçer agrilariniz. Ben de simdi doktordan geldim, bu hafta doktorum burada ama sonraki hafta yurtdisindaymis.Eger bu arads digum olursa başka bir doktora yönlendirdi. İnşallah bu hafta Cumartesiye kadar baslar doğum da hic bilmediğim bir doktora gitmem. Bu arada acilma sifir nstde genelde 20 sadece 3 kere 40-50 arasi oldu. Bilginiz var mi bu şekilde açılma hic yokken bir anda bu hafta olabiliyor mu ?
Yazamadım canım sana cok gecmıs olsun zor bı durum ama sonucu guzel yapacak bsy yok artık bende her zaman sezeryan dan korkuyorum inan korktuğum kadar da var sanırım güle güle büyüt bebegını hayırlı evlat olsun insallahEvet canım 15 saate 2 cmden biraz fazla oldu ama kalp atışları çok düşünce riske atmadık hayırlısı olsun ya olacağı varmış ne yapalım en azından denedik olmadı normali kısmet artık iyice toparlaninca unuturuz her şeyi
Canım 42 bez 5 güne çok değil biz 13 Günde 180 bez bitirdik napalim altına yapiyo degistirmem lazım. Ben asla kirli tutmuyorum. Ufacık bisey yapsa değiştiriyorum. Ki yenidoğanın günde 12 bez değiştirmesi de normal zamanla azalıyor zaten biz şuan 9 a dusmusuzdur heralde.pudra yerine de pişik kremi al cnm bencePişik konusuna gelirsek. Molfix kullaniyorduk. 42 tanesi 5. Günde bitince eşim ne yapionuz , dedi. Pişik ten korktuğum için sürekli kontrol edip mümkün mertebe her emzirmemde degisiyordum. Sonra herkes böyle sık değiştirme deyince , onlara uydum.
Ki bebegimin altını hazır islak havlu ile fln siliyordum. Derken genital bölgesinde pitirdilar isilik gibi çıktı bi öğle vakti. Alıp sağlık ocağına götürdüm.
Geçer dedi.
Gecmedi.
Hastaneye götürdüm sarılık için.
Onlar hametan sür , dediler.
İlk günler iyi geldi ama sonra yine daha beter oldu.
Fln fln başka doktor hamazing verdi.
O da ilk başta çok iyi geldi. Nerdeyse etraftaki herseyi iyi yaptı ama bu kezde yara gibi birikinti oluştu ve öyle kaldı.
Bezi değiştirdik prima aldık.
Degistirdigimiz gün kaynanam zeytin yağı sür, dedi.
Sürdük. Banyo yaptirmistik öncesinde surdugumuz vakit bi ciyakladi.
Yaktı mi ne yaptıysa artık bilmiyorum .
Sonra gece sürmeye devam ettim.
Sabah a iyi olmuş hafif ama kaynanam minnos ağlayınca sürdüğümuz vakit korkmuş yaktı Die. Sürmeyi bırakmışlar.
Onu nyerine görümcemin aldığı pudra yi kullanmışlar.
Neyse sonuç olaraj zeytin yağı sürmekten vazgeçtik.
Pudrayi kullanmak istemiyordum en basindan beridir ama engel olamadım.
Hamazing sürmek istiyorum onu da minnos izi nvermiyor.
Altini zar zor değiştiriyorum ciyakliyor meme Die.
Ha bu arada hamazing yazıldıgi günden beridir altını pamugu su ile ıslatıp siliyorum.
Artik islak havlu kullanmiyorum.
O kadar sancı çekince sütün gelmiştir canım iyi tarafından bakıcaz artık :)Evet canım 15 saate 2 cmden biraz fazla oldu ama kalp atışları çok düşünce riske atmadık hayırlısı olsun ya olacağı varmış ne yapalım en azından denedik olmadı normali kısmet artık iyice toparlaninca unuturuz her şeyi
Canim dün yedigim birşey bana da gaz yaptı hele bebeğim delirdi sancıdan. Canı çok açıyordu belli elim ayağıma dolaştı bütün gece hoplatip emzirdim 3te ancak sakinlediCanım gece bizim için rahat geçti ama su gaz belası yüzünden bebeğim tam olarak uykuya dalamadı
Ben emzirirken eşim uyudu sonrasında da ben uyudum
Bakalım nasıl alışacağız
canım benim ,Biz15 günlük olduk teyzeleri. Kızım tam bir memeci. Meme istediğinde yoksa deli gibi parmak emiyor resmen vicdan azabı yaşatıyor bana :) hani sende meme var esirgiyorsun bende parmağını emiyim bari diyor gibi hemen meme veriyorum tabi napiyim minicik parmağını emiyor. Emzik asla tutmuyor. Aldığım kitaplar doğumdan sonra geldi malesef o emerken deli gibi kitap okuyorum şuan rutin oluşturamamak normal yeni doğanda telaş yok :) Alisamadigim tek şey misafirler. Gelen 3 saatten aşağı oturmuyor anlamıyorum insanları.. Bol bol okuyorum kuzuma rahatlasın diye :) Hayatim kızım oldu ona göre yaşıyoruz artık :) Ha uyku ne alemde derseniz onu unutali çok oldu :)
Sanırım silikonsilikonu sevmedi birde damaklı büyük geldi ağzına :) kauçuk sevmem ama kauçuk emzik alacağım birde bakalım :) sağol canim senin de hayırla haberlerini bekliyoruz cumaya inşallah biranönce :)canım benim ,
benim kucuk olan kiz damaklı meme almadi ugraslarima ragmen bende tombul olandan denemistim onu tutmustu birde onu denersin
sağlıkla büyüsün inşallah
inşallah canım benim inşallah allah razı olsunSanırım silikonsilikonu sevmedi birde damaklı büyük geldi ağzına :) kauçuk sevmem ama kauçuk emzik alacağım birde bakalım :) sağol canim senin de hayırla haberlerini bekliyoruz cumaya inşallah biranönce :)
Cnm senin ayak yamaların bayagidir var zaten yanlış hatırlamıyorsam çiğ köfteyle alakalı olduğunu sanmıyorum en fazla arttırmıştır belki. Birde yanında yardımcıların varsa ki kızların kv olacak hiç endişelenme. Seni emzirmeden emzirmeye kaldırırlar sonrasını hallederler inşallah. 3. Bebişin zaten kaç elden buyutursunuz ohoo hiç korkma sezeryaninda ilk 3 günden sonra ıyice rahatlarsınkizlar ben sabah 5 den sonra uyuyabildim
sinir stres ayak yanmasi hersey vardi bende aklima geldi dun çiğköfte yedim aksam yediklerimlede alakasi olabilirmi
neye yoracagimi sasirdim ..
adet olmadigimdan mi yasimla alakali olabilir
39 yasindayim ..
diyer ikisi yaz ayina denk gelmisti sicaktan yatamiyordum ,bunda sinir stres ayak yanması
artik son gunler sabirla duayla bekliyorumm aslinda sezeryan stresi var ustumde ..
allahım ilk haftayi atlattimi gerisi bebegimin sagligi olsun iki kizimda gazli bebekti sabahlara kadar evin içinde geziyoduk ~sab~ diye gaz gidericiyle biraz rahatlamistik .. inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz inşallah hep beraber burda buyuturuz bebislerimizi
canım benim aklina takildiysa git baska doktora ama doktorunu mutlaka dinle seninde bebegininde cani sağolsun sağlıkla kucagina almak nasip olsun inşallahKızlar merhaba doktordan geldim sizlere danışamk istedim. 38+1 haftalığız ama ultrasında femur boyu 3 hafta geride. Canım sıkıldı çok. Bir de bebek öok yukarıda notmal doğuma çok müsait değilsin dedi çatı muayenesinde canım acısı ama öyle çok fazla değildi acaba searyana alamk için mi yaptı aklım karıştı yardım edin lütfen
aynen canım benim ev kalabalikCnm senin ayak yamaların bayagidir var zaten yanlış hatırlamıyorsam çiğ köfteyle alakalı olduğunu sanmıyorum en fazla arttırmıştır belki. Birde yanında yardımcıların varsa ki kızların kv olacak hiç endişelenme. Seni emzirmeden emzirmeye kaldırırlar sonrasını hallederler inşallah. 3. Bebişin zaten kaç elden buyutursunuz ohoo hiç korkma sezeryaninda ilk 3 günden sonra ıyice rahatlarsın