Belden bacaklarıma doğru canim ne sancisi bilmiyorum ama annem bana baktığı gün seninki sezaryn olacak dedi dediği çıktı 15 saate sadece 2 cm açılma oldu benden sonra 50 kişi doğum yaptı ya napalimBana da çektiğin doğum sancısı değil dedi doktorum senin de kasiklarinda mı oldu sancin. Benim hala geceleri aklıma geliyor o çaresizce çektiğim sancılar çok uzun süre beklettiler çünkü hiç açılmak yokken yok yere
Ben baslamadim cnm suan beni kullaniyo. Bende seyi sorayim gazi napiyorsunuz bide emzirmeyi bi seferde iki gogsu verin diyolar simdi birini emdi uyudu kucagimda hafif dik tutuyorum ikinciyi versem alsa sonra yine uyuyo gaz cikarma seysi pek yapamiyorum yuz ustu omzumda durmak istemio karnina ben korkuyorum emerken bi cikariyo oda yetmiyo gibiKızlar herkese merhaba, bebişle ilgilenmekten cok fazla giremedim. Bi konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. ‘Emzik kullanımı’ başlayan var mı aranızda? Hangi marka kullanıyosunuz?
Benim gaz çıktıkça daha da artıyor sankiDün akşam ayağa kalktım
O da kolay oldu ama sonrasında bol sıvı alımı sonrası karnım epey şişti gaz oldu
Bu sabah onun da büyük bölümünü hallettik şükür
12 yıl önce olduğum anesteziyle bu kesinlikle bir değil
Ameliyat süresi kısalmış
Narkozdan uyanış çok daha rahat ve çabuk
Canım bepantol alsana hemen geçiriyor pisigi ya da bezi degistir Molfix bize iyi gelmiştiEvde yığınla bez var prima denedim olmuyor gibi molfix vs bakacağım artık
dikkat etmez miyim yemeklerimin hepsine kimyon koyuyorum gazı olmasın diye sürekli Rezene içiyorum bir yandan çay kahve sıfır tüketim sadece su içiyorum ama çocuğumun totosu çok kötü
Ben normal wee baby emzik aldım bu hafta baslayacam ilk hafta vermeyince artık almıyor inşallah bu alirda rahatlarimKızlar herkese merhaba, bebişle ilgilenmekten cok fazla giremedim. Bi konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. ‘Emzik kullanımı’ başlayan var mı aranızda? Hangi marka kullanıyosunuz?
Mustela el kremi gibi bizde faydası hiç olmadıMustela çözmezse sorunumu onu da deneyeyim sağol kuzum teşekkür ederiz
Evet canım yarın taburcu olacaz gaz sancısı ve ameliyat yeri ağrısı var işte bebek iyi çok şükür emiyor kucağımda kalmak istiyor annem bırakmıyor emzir indir alışmasın diye :) daha yeni gözlerini açıyor çok tatlı Allah herkese nasip etsin inşallah sizleride öpüyorumB Belkibiumut canim nasilsin hastanedemisin benim kiz memeci ve kucakci simdide kucakta yaziyorum size pek bakamiyorum
Masallahh kuzum gozunuz aydinn Allahim emsin sutun sifa olsun insaAllah banada oyle dediler emince birak diye ama birakamadm kuzum bana ihtiyaci vardi bide sezeryan damla damla geliyordu hic durmak istemiyordu kucagimda uyudu babasi bezini degistirdi hemsire ablalari yardim etti ilk gecemizi atlattik simdi guzel emip doyarsa besigine konunca duruyo doymadigindanda bende durmak istiyormus hepEvet canım yarın taburcu olacaz gaz sancısı ve ameliyat yeri ağrısı var işte bebek iyi çok şükür emiyor kucağımda kalmak istiyor annem bırakmıyor emzir indir alışmasın diye :) daha yeni gözlerini açıyor çok tatlı Allah herkese nasip etsin inşallah sizleride öpüyorum
Benim kucukler ilk aylar emzigi tutmadilar.2. Aya dogru tuttular.simdi iki elinde agIn davemzik olcak illa.bebis dogsun biraktiracamBen normal wee baby emzik aldım bu hafta baslayacam ilk hafta vermeyince artık almıyor inşallah bu alirda rahatlarim
geçmiş olsun canım benim taktir ilahiCanim saol bitanem. Ameliyaatta rahim yapışmış cıktı. Önceki szryandan sonra olusmus. 1000/1 kiside olurmuş oda beni buldu. Zor bi szryn oldu. Bikac gün daha gözetim altında kalcam. Onun dışında melegimin bütün teyzoşlarina slmı var
maşallah sübhanallah bebisine rabbim korusun inşallahIyi yapmissin canim benimki almaya basladi bi kirisiyo ama aliyo napsin ac :) o degilde hijyenide onemli emzirme atletine pedi taktimda emzirince onu cekiyorum free saliyordum ustumde tek gecelik ucuda aciyo bu sefer her emzirmeden sonra sık sık lansinoh kullaninca rahatladim ama ilk alirken oyle bir geviyoki ucunu gozumden yas geliyor.
Bide kizlar biz 11 gunluk olduk ama bi rutin olusturamadik olmayacakta gibi sabah kalkio bazen altini emzirmeden aliyom bazen sonra gozunu siliyorum capak oldu gecti gibi ama gunluk temizliyorum. Altinida bazen pamuk su bazen uni babyle aliyorum aradada zeytinyagi suruyorum. Ama hala anlamiyormisum gibi geliyo bazen gazinida anlio gibiyim ama cikarmada yetmiyo galiba uykudayken ikildayip duruyo
Bide ben tek meme veriyodum onu emip uyuyodu besige koyunca mizildiyodu kucagimda uyurdu epey zorlandim sonra doktorum ikisinide ver dedi yumusak kalmali hep goguslerin diye bolece 2 3 saat uyur en az 3 saat uyanmiyorsa emsin diye uyandirma dedi benimki saat basi emeyim diyoduda eee sizler neler yapiyorsunuz
Hee yine bide ben yikamadim daha gobusumuzu bekliyoruz sildim. Ustunu degisirkende suyla yuzunu bogum yerlerini siliyorum altini alirkende ayaklari ole yagliyorum falan
Tuh en başta çok almanın dejavantajiEvde yığınla bez var prima denedim olmuyor gibi molfix vs bakacağım artık
dikkat etmez miyim yemeklerimin hepsine kimyon koyuyorum gazı olmasın diye sürekli Rezene içiyorum bir yandan çay kahve sıfır tüketim sadece su içiyorum ama çocuğumun totosu çok kötü
Siz büyümüşsünüz maşaallahBiz 4 haftalık olduk canım aynen annem gece beni uyutup6bebekle ilgileniyodu simdi o olmadan col zorlanıyor um benim de kv var canım ama anne gibi olmuyor
Teşekkür ederim Allah razı olsunmaşallah.
hayırlı olsun.
gaz için her gün mutlaka bir bardak rezene çayı iç.
hem seni hem bebeği müthiş rahatlatıyor. çok gaz sancısı olursa, arada rezene çayına 1 çay kaşıgı kimyon ekle ve iç. bebeğin 40 ı çıktığında acil durumlarda kimyonlu rezene çayından 2-3 çay kaşığı verebilirsin.
uykusuzluk sonrası stresi azaltmak için papatya çayı öneriyorum.
Muhakkak geceyi saat saat bolusun sen uyursan sütün artar canım. Eşine fazla is düşüyor malesef. Inşallah rahat geçirirsiniz
Canım gece bizim için rahat geçti ama su gaz belası yüzünden bebeğim tam olarak uykuya dalamadıMuhakkak geceyi saat saat bolusun sen uyursan sütün artar canım. Eşine fazla is düşüyor malesef. Inşallah rahat geçirirsiniz