2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Belden bacaklarıma doğru canim ne sancisi bilmiyorum ama annem bana baktığı gün seninki sezaryn olacak dedi dediği çıktı 15 saate sadece 2 cm açılma oldu benden sonra 50 kişi doğum yaptı ya napalim
nasip kısmet bunlar hep
iyi olalım da sen nasılsın toparladın mı ben ne zaman düzelecem bakalım oğlum kv de yarın taburcu olacaz inşallah

Kızlar herkese merhaba, bebişle ilgilenmekten cok fazla giremedim. Bi konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. ‘Emzik kullanımı’ başlayan var mı aranızda? Hangi marka kullanıyosunuz?
Ben baslamadim cnm suan beni kullaniyo. Bende seyi sorayim gazi napiyorsunuz bide emzirmeyi bi seferde iki gogsu verin diyolar simdi birini emdi uyudu kucagimda hafif dik tutuyorum ikinciyi versem alsa sonra yine uyuyo gaz cikarma seysi pek yapamiyorum yuz ustu omzumda durmak istemio karnina ben korkuyorum emerken bi cikariyo oda yetmiyo gibi

Benim gaz çıktıkça daha da artıyor sanki

Canım bepantol alsana hemen geçiriyor pisigi ya da bezi degistir Molfix bize iyi gelmişti

Kızlar herkese merhaba, bebişle ilgilenmekten cok fazla giremedim. Bi konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. ‘Emzik kullanımı’ başlayan var mı aranızda? Hangi marka kullanıyosunuz?
Ben normal wee baby emzik aldım bu hafta baslayacam ilk hafta vermeyince artık almıyor inşallah bu alirda rahatlarim

B Belkibiumut canim nasilsin hastanedemisin benim kiz memeci ve kucakci simdide kucakta yaziyorum size pek bakamiyorum
Evet canım yarın taburcu olacaz gaz sancısı ve ameliyat yeri ağrısı var işte bebek iyi çok şükür emiyor kucağımda kalmak istiyor annem bırakmıyor emzir indir alışmasın diye :) daha yeni gözlerini açıyor çok tatlı Allah herkese nasip etsin inşallah sizleride öpüyorum

Masallahh kuzum gozunuz aydinn Allahim emsin sutun sifa olsun insaAllah banada oyle dediler emince birak diye ama birakamadm kuzum bana ihtiyaci vardi bide sezeryan damla damla geliyordu hic durmak istemiyordu kucagimda uyudu babasi bezini degistirdi hemsire ablalari yardim etti ilk gecemizi atlattik simdi guzel emip doyarsa besigine konunca duruyo doymadigindanda bende durmak istiyormus hep

geçmiş olsun canım benim taktir ilahi
iyiki gebelik olusmus bu durumdan amaliyat olanda var yapisikliktan dolayi gebe kalabilmek icin ..
meleğin Allah'ımızin hediyesi olmuş sana
hamdolsun şükürler olsun...
bugün inşallah evine gidebilirsin ..
rabbim sağlık versin sana
cocuklarin hayirli evlat olsun
saglikli ömürleri olsun inşallah ..

maşallah sübhanallah bebisine rabbim korusun inşallah
biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla alsak kucaklasak
sağlıkla büyütün inşallah canım benim inşallah

Arkadaşlar doğum yapanlara tebrikler. İnşallah bir an önce geçer agrilariniz. Ben de simdi doktordan geldim, bu hafta doktorum burada ama sonraki hafta yurtdisindaymis.Eger bu arads digum olursa başka bir doktora yönlendirdi. İnşallah bu hafta Cumartesiye kadar baslar doğum da hic bilmediğim bir doktora gitmem. Bu arada acilma sifir nstde genelde 20 sadece 3 kere 40-50 arasi oldu. Bilginiz var mi bu şekilde açılma hic yokken bir anda bu hafta olabiliyor mu ?

Tuh en başta çok almanın dejavantaji
Ben yalnızca bir paket almıştım
Zeytinyağı denedin mi bebegine
Ben krem kullanmadım daha heo yagliyorum

Merhaba hanımlar,
En son konu açmıştım ama kimse orali olmamiş. . oysa tecrübe sahibi anneler ilgilenir , dediydim. .
Benim minnos gaz ve kaka çıkarma işleminde acayip sancılanip acı çekiyor.
Topuk kanı alırken bile bu denli ağlamıyor.
Geceden sabaha kadar uyumadığı oluyor.
Ayakta gezdirip sırtını sivazliyoruz ama orali dahi olmuyor.
En son sakinlesince yada meme arayınca emziriom ve üstüne uyuyup kalıyor. Gazını çıkarmak istediğimizde yine ciyakliyor bu yüzden sakinlesince direk yataga koyuyoruz.
Uyurken ikina ikina kendi çıkarmaya çalışıyor.
Çoğu kez başarılı ama çoğu kez de başaramıyor.
Denemedigimiz şey kalmadı .
Ama ona ragmen tık yok.
Evet , büyük ihtimalle benden kaynaklı .
Ben doğum yaptıktan sonra kabiz oldum.
Geçer , dedim ama gecmedi hala.
Demir ilaçları beni hep kabız yapmıştır.
Yine ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Dün sabahtan beridir içmeyi bıraktım ama hala tık yok. Birakmamin sebebi de artik zar zor yaptığıminda hafif kanamalı gelmesi idi.
İki gündür kimyon kullanıyorum yediğim herşeye bildiğiniz kahvaltı da bile kimyon döküp yiyorum.
Etkisi var mı bilmiyorum ama yine gaz sancısı çekiyor ama en azından zor da olsa çıkarıyor.
Bendeki durum düzelirse sanırım onda da duzelecek inşaallah ta bendeki durum nasıl düzelecek bilmiyorum.

Biz 4 haftalık olduk canım aynen annem gece beni uyutup6bebekle ilgileniyodu simdi o olmadan col zorlanıyor um benim de kv var canım ama anne gibi olmuyor
Siz büyümüşsünüz maşaallah
Bu gece nasıl geçti bilmiyorum
Bebeğim huzursuz
Nasıl alışacağız bilmiyorum
Zor oluyor annesiz

Teşekkür ederim Allah razı olsun
Günlük 2 fincan rezene 2 fincan da kimyon çayı içiyorum aslında
Belki bebeğim daha fazla gazlidir da bunlarla birlikte ancak bu kadar azalıyordur
Papatya yi deneyeyim inşaallah
Teşekkür ederım öneriler için :)

Muhakkak geceyi saat saat bolusun sen uyursan sütün artar canım. Eşine fazla is düşüyor malesef. Inşallah rahat geçirirsiniz

Muhakkak geceyi saat saat bolusun sen uyursan sütün artar canım. Eşine fazla is düşüyor malesef. Inşallah rahat geçirirsiniz
Canım gece bizim için rahat geçti ama su gaz belası yüzünden bebeğim tam olarak uykuya dalamadı
Ben emzirirken eşim uyudu sonrasında da ben uyudum
Bakalım nasıl alışacağız

Pişik konusuna gelirsek. Molfix kullaniyorduk. 42 tanesi 5. Günde bitince eşim ne yapionuz , dedi. Pişik ten korktuğum için sürekli kontrol edip mümkün mertebe her emzirmemde degisiyordum. Sonra herkes böyle sık değiştirme deyince , onlara uydum.
Ki bebegimin altını hazır islak havlu ile fln siliyordum. Derken genital bölgesinde pitirdilar isilik gibi çıktı bi öğle vakti. Alıp sağlık ocağına götürdüm.
Geçer dedi.
Gecmedi.
Hastaneye götürdüm sarılık için.
Onlar hametan sür , dediler.
İlk günler iyi geldi ama sonra yine daha beter oldu.
Fln fln başka doktor hamazing verdi.
O da ilk başta çok iyi geldi. Nerdeyse etraftaki herseyi iyi yaptı ama bu kezde yara gibi birikinti oluştu ve öyle kaldı.
Bezi değiştirdik prima aldık.
Degistirdigimiz gün kaynanam zeytin yağı sür, dedi.
Sürdük. Banyo yaptirmistik öncesinde surdugumuz vakit bi ciyakladi.
Yaktı mi ne yaptıysa artık bilmiyorum .
Sonra gece sürmeye devam ettim.
Sabah a iyi olmuş hafif ama kaynanam minnos ağlayınca sürdüğümuz vakit korkmuş yaktı Die. Sürmeyi bırakmışlar.
Onu nyerine görümcemin aldığı pudra yi kullanmışlar.
Neyse sonuç olaraj zeytin yağı sürmekten vazgeçtik.
Pudrayi kullanmak istemiyordum en basindan beridir ama engel olamadım.
Hamazing sürmek istiyorum onu da minnos izi nvermiyor.
Altini zar zor değiştiriyorum ciyakliyor meme Die.
Ha bu arada hamazing yazıldıgi günden beridir altını pamugu su ile ıslatıp siliyorum.
Artik islak havlu kullanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…