Ne guzel masaallah, kizinla sana gecmis olsn cnm sancin baslamadan once nisan su bisey geldi mi yada oncesinde yarin artik dogururum gibi bisey hissettin mi :))) artik zaman gelip gectikce insan dogurmak icin napsam diye dusunuyorSlm kzlar gece sancim basladi hafif sabh 4 te siddetlendi 10 da 5 dakkada 1 geldi hastaneye geldim samcim vardi acilmam yoktu cik disari 1 saat sonra gel dedi gittim 3 cm acilmam vardi sonra yatirdilar dogumhanede sancimla acilmam oldu 15.30da kizim dogdu sancimla dogurdum 2 dikis atildi oda kizimin basi cikarken yirtildi diye cok sukur aldim kizimi kucagima darisi doguramayanlarin basina :)
Canim benim cok teşekkür ederim, Rabbim size de en rahatindan kolay bir dogum süreci yaşatsın insallah. Benim tombik oglum 1 hafta önceki kontrolde 3300 çıkmıştı ama doktorum son haftalardaki ölçümlerin tam saglikli olmadigini +- 500 e kadar oynayabilecegini söylemişti.Oy maşallah annesi çok güzel bir doğum hikayesi Allah analı babalı büyütsün kuzunu inşallahSon ölçüme göre kilosu nasıl çıktı merak ettim canım :) kardeşine alışacaktır oğlun çok güzel birlikte büyüyecekler inşallah
8De yatiş dedi ama kaçta alcak bilmiyorum cnm. Bugün hic uyku yok bize :)9da 12.30da alincak senin?
Ben varim canim pzts sabah 10 da giriyorum benim oglumda 3500 olmusBizde doktorumuzdan geliyoruz şükür hersey netlesti 3500 gr olmusuz pazartesi sezeryan için tarihimizi aldık baska kimler vardı pazartesi günü ayın 15 ne ?
Evet ya ins yarın bu saatlerde atlatmış olucaz8De yatiş dedi ama kaçta alcak bilmiyorum cnm. Bugün hic uyku yok bize :)
Ayy inş cnm. Yürüyüş yapmis bile oluruzEvet ya ins yarın bu saatlerde atlatmış olucaz
iyi aksamlar canım benim agrilarin nasil devam ediyormu ?..Biliyordum doğum yaptığını içime doğdu gözün aydın canım artık sıra bende sağlıkla büyüsün kız
Cnm Allah kolaylik versin. Sağlıcakla kucagina alKızlae benim suyum geldi gazla birlikte yoldayız hastaneye gidiyoruz ne olur dualarinizı esirgemeyin
Gece belinize vuran sanci duzenlimiydi acaba? Bndr geceleri belim ve kasigimin agrisindan uyumakta zorlaniyorum ama doktora bu konuda bisey soylememistimKizlar selam herkese,
Sali günü 38+0 da kontrole gittim. Bir önceki gece ara ara belimde ve kasiklarimda agri oluyordu ama düzenli bi zamanlamasi olduğu icin ertesi günkü kontrolü bekledim. Kontrolde nst.de sancilarim cok az cikti 40lara ancak vuruyordu dr muayene edince 4 cm açıklığın var yatisini yapalım dedi. O an sadece aklima gelen 2 yaşındaki oglumla sabah vedalasmadan ciktigimdioglen 1 gibi yatisim yapıldı aksam ezaniyla saat 6da epidural normal dogumla 4kg 55 cm oglumu aldim kucagima cok şükür. Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu. Bekleyen arkadaslarima da saglikli kolay doğumlar diliyorum. Insallah hepimiz gönlümüzce güzel sekilde büyütürüz yavrularımızı. 2.ve fazlasi dogumu olan arkadaslarim büyük çocuklarınızın tepkisi nasil oldu kardeslerine? Ben büyük oğluma karşı çok vicdan azabı çekiyorum sanki ihmal ediyomusuz onu gibi hissediyorum aslında keyfi yerinde ananesi babasi gönlünü yapiyor ama gelde bunu ana yüreğine dinlet
Evet ins yaa hayırlısıylaAyy inş cnm. Yürüyüş yapmis bile oluruz
inşallah güzel haberlerini alırız..Kızlae benim suyum geldi gazla birlikte yoldayız hastaneye gidiyoruz ne olur dualarinizı esirgemeyin
Benimkide bekleme taraftarıydı canım hatta 42 yi bile bende normal istiyordum yalan değil ama catı muayenem oldu ama acılma yumusama yokmus ve dar dedi bende sezeryan istedim artık dayanamadım ins doğru bi karar verdim annemin de ablamında normal dogumları oldu ve ikiside birbirinden kötüydü korktm plesanta genetik izler tasıyormus zaten hakkımız hayırlısı artık dualarınıza ihtiyacım olucakAa oyle mi sen normal beklemiyormuydun hayirlisi ile saglicakla kucagina al insAllah benimde yarin kontrol bakalim ne diyecek 41 e kadar bekleme taraftari sanirim doktor
@Kızlar bişey sorcam. Istedigimiz bir üyenin ismini etiketleyipnsl msj atıyoruz
Hakkımızda hayırlısı canım aklımda olucaksın ogün dua edicem sende bana et saglıkla alalım bebisleri kucagımıza insBen varim canim pzts sabah 10 da giriyorum benim oglumda 3500 olmus
canım benim duamda kalbimde seninle inşallah bebeğini kucagina sağlıkla alirsin rabbim senide bebeğini de korusun inşallahBen
Benimkide bekleme taraftarıydı canım hatta 42 yi bile bende normal istiyordum yalan değil ama catı muayenem oldu ama acılma yumusama yokmus ve dar dedi bende sezeryan istedim artık dayanamadım ins doğru bi karar verdim annemin de ablamında normal dogumları oldu ve ikiside birbirinden kötüydü korktm plesanta genetik izler tasıyormus zaten hakkımız hayırlısı artık dualarınıza ihtiyacım olucak
Saol canim benim. Sana yazmak icin sormuştum
inşallah canım benim inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi..Birumut55 seninde heyecanini paylasiriz inş.haftaya