- 16 Aralık 2010
- 1.783
- 3.131
- 133
masallah bebgine,seninki artik bebeklikten cikip abi olmaya bile baslamis :)beslenmeleri asagi yukari benim kizla ayni bizde 9 ayligiz.aksam 8 gibi uyuyor sabah 7.30da uyaniyor 2 beslenme yapiyoruz.geceleri biraz fazlami devam sutu aliyor acaba senin ki.cunku bana 2 beslenme bile fazla geliyor.cogu yerde okuyorum artik tek beslenmeye gecmesi gerekiyormus ki benim kizin kilosu falan iyi aliskanliktan uyandigini dusunuyorum..kac ml devam sutu veriyorsun.bu arada bende yemeklerimizi az baharat ve az tuz kullanarak yapiyorum ve veriyorum doktorumuz yavas yavas yediklerinizden veemeye basla demisti.
Canım Benim ki biraz obur eskiden de öyleydi. 6 aylıkken sütüm hepten kesilince cocuk emme dürtüsünü Devam sütüyle tatmin etmeye çalışıyor diye düşünüyorum. Normalde 180 ml yazıyor mamanın üstünde ama benimki en fazla 120 ml içiyor.
Fazla yapınca içmiyor. 60 ml veya 120 ml yapıyorum.Bende o yüzden uyandığında beni emiceğine mamayı biraz içip uyuduğunu düşünüyorum. Ama obur bizimki maşallah yemesi çok iyi. Şöyle söylim akşam bizla çorbasını içer bir kase yoğurtunu yer birde et balık veya tavuk ne varsa bir parçada onu yer. Domates ve salatılık kemirir sofradaki herşeyin tadına bakar:)