- 15 Mayıs 2018
- 35
- 52
- 3
- 32
Olumsuz düşünmemeye çalış canım bebişler de etkilenmesin havuç suyu iç günde 2 bardak ve kendini çok yorma canım ama hareketsiz de kalma . Elini karnına koy ve dua et erken test yapma canım günü gelince yap lütfen dualarım seninle
İlk denemen mi canım
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhh herşey gönlünce olur yavrularını kucağına alırsın , bizlerde alırız
Hoşbuldum
Bu gün idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı
7. Günüm üzülmelimiyim??
Sorun tüplerle alakalıydı ameliyatla temizlediler
Peki ya sizin ?
Hoşbuldum
Bu gün idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı
7. Günüm üzülmelimiyim??
Sorun tüplerle alakalıydı ameliyatla temizlediler
Peki ya sizin ?
Bizim ilk denememiz olacak. O yüzden bende de korku var. İlk deneme tutmayacak, bu kadar kolay olamaz, daha çok uğraşacağım... diye.
Bizim sıkıntı sperm sayısı çok düşük, hareketleri yavaş, morfoloji sıkıntısı var bir de.
Canım, daha 1 hafta olmuş transfer olalı, belli olmaz ki. sonra üzülürsün...
Seni anlıyorum. Ben de ne yapıcam o transfer sonrası bekleme süresinde bakalım. Şimdiden onu düşünüyorum. Aslında 4 yıldır her ay adetim yaklaşırken bebek beklentisi içindeyim.
Sevdiğin ne varsa onları yapmaya çalış. kafanı dağıtacak birşeyler mutlaka vardır. Sevdiğin, hoşlandığın, zamanın nasıl geçtiğimi anlamadığın birleyler...
doğada yürüyüş yapma imkanın varsa yap mesela... sevdiğin dizi, kitap, elişi... çiçek ekimi falan...
sevdiğin müzikleri dinle. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Bakalım o günler geldiğinde yazarım ne yapıyorum....
Ay kendimi çok duygusal hissediyorum bugün. Ağlayasım var... negatif değil de işte duygu
Canım hakkımızda hayırlısı olsun ilk denemede tutmaz deme tutan bi çok kişi var
Öyle de işte...
senin de haberlerini merakla bekliyorum.
İşte bilemiyosun. Aynı belirtilerle herkes farklı şeyler yaşıyor. Sen iyi olacak diye düşün. Hep öyle düşünelim. Çok zor biliyorum. Küçücük bir kasılmayı bile hissediyor insan nedir ki diye düşünüyor. Ama iyiye yormak en güzeli. Belki tutunmuştur bebeğin o hafif ağrılar ondan olmuştur.Bilmiyorum kafam çok karışık
İlk 6 gün hep belirtiler oldu olumlu yada olumsuz bilemiycem fakat bu gün ve dün sadece adet olacakmış gibi bi his hafif ağrılar oldu. Fakat o da Yok rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın iNşallaH
İşte bilemiyosun. Aynı belirtilerle herkes farklı şeyler yaşıyor. Sen iyi olacak diye düşün. Hep öyle düşünelim. Çok zor biliyorum. Küçücük bir kasılmayı bile hissediyor insan nedir ki diye düşünüyor. Ama iyiye yormak en güzeli. Belki tutunmuştur bebeğin o hafif ağrılar ondan olmuştur.
Test günün ne zaman?
Bu arada eşimin anneannesini kaybettikçok yaşlıydı. Mekanı cennet olsun. Nurlar içinde uyusun. Çok üzgünüm. Eşim şuan uçakta, cenazeye gidiyor. Yurtdışında olduğumuz ve tedaviye de başladığımız için ben kaldım. Çok üzgünüz arkadaşlar uyuyamadım. Ne yapacağımı bilemedim. Gitmek istiyorum içim hiç rahat değil.
İşallah canım, işallah çıkar. Tutunmuştur bebiş... Hadi hayırlısı... merak ediyorum ben de. 23 ü çarşamba oluyor. Benim de o gün randevum var.Ayın 23 ü test günü baya uzak tarihe verdiler
Ama ben bu cuma doktoruma gidip yaptırıcam kan testi 10.günüm cuma iNşallaH çıkar eşime sürpriz olur
Başınız sağolsun
Ama stres yapma bu dönem çok önemli
Çok zor anlar üst üste gelebiliyor tedavi sırasında
İşallah canım, işallah çıkar. Tutunmuştur bebiş... Hadi hayırlısı... merak ediyorum ben de. 23 ü çarşamba oluyor. Benim de o gün randevum var.
Cuma günü haberini bekliyorum. 10. Gün çıkıyo muymuş kesin miymiş?
5.gün embriyosu ise çıkar canım 9. ve 10. günde çıkıyorİşallah canım, işallah çıkar. Tutunmuştur bebiş... Hadi hayırlısı... merak ediyorum ben de. 23 ü çarşamba oluyor. Benim de o gün randevum var.
Cuma günü haberini bekliyorum. 10. Gün çıkıyo muymuş kesin miymiş?
Canım natın acaba senden de haber alamadık merak ettim. Banlanmışsın da sanırımMerhaba hanımlar.
Nihayet ben de böyle bir konu açtım
Mayıs ayında ben ikinci tedavimi olacağım ilki Aralık ayında Erzurumda olmuştu şimdi Istanbul da olacak Allah nasip ederse.
BAT 13 Mayıs. Büyüme hormonu kullanıyorum, iki farklı vitamin ve D vitamini takviyelerini doktorum önerdi. Eşim de Neofertil kullanıyor.
Ben ayrıca kadınlar için macun kullanıyorum ve tedaviye 3 gün kala arı sütüne başlamak istiyorum.
Bende durumlar böyle siz de yazın birbirimizle danışarak mayıs ayını gecirelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?