• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Arkadaşlar dikkat ettiğiniz bir şeyler var mı bu süreçte? Bana bir arkadaşım ağır kaldırma, çok yukarıya uzanma v.s. dedi. Şimdiden dikkat et dedi. Ben bunlara transfer sonrası dikkat etmem gerekiyor diye düşünüyordum. Doktor herhangi bir şey söylemedi. Sizin doktorlarınızın uyardığı konular oldu mu?
Doktorumun en çok üstünde durduğu şey sağlıklı beslen, stresten arın, vitamin takviyelerini düzenli iç. Öncesinde ağır kaldırmanın ne gibi etkisi olabilir bilemedim

Yarın gidiyorum bende antral folikül sayısı çok önemli 2 çıkıyor bazen 0 çıkıyor. Inşallah güzel bir değer cikar
4 tane gördü bende de bugün doktor ikisi fazla büyükmüş onlar boş çıkar muhtemelen dedi ikisinden umutluyum dedi bilmiyorum bakalım geçen sefer 10da sıfır çıkmıştı busefer 4de kaç çıkacak? İnşallah senden güZel haberler gelir takipteyim :)

4 tane gördü bende de bugün doktor ikisi fazla büyükmüş onlar boş çıkar muhtemelen dedi ikisinden umutluyum dedi bilmiyorum bakalım geçen sefer 10da sıfır çıkmıştı busefer 4de kaç çıkacak? İnşallah senden güZel haberler gelir takipteyim :)
Bu işler nasip işi o iki ile ikiz annesi bile olabilirsin belli olmaz ;)

Peki havuz yöntemi yapıcak mısınız?
İnşallah. Haberlerini bekliyoruz :)
Havuz yöntemi yapacak mi bilmiyorum yarın doktora sorarım zaten öğrenirim tedavinin gidişatı ne olacak insallah hayırlısı olur

Benim bu ayın 8 inde transferim oldu.
2.denememiz (25 yaşındayım) bu gün 7. Günüm sizlerle aynı kaderi paylaşıyoruz rabbim bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Hoşgeldin aramıza... hayırlısı olsun. Umarım hamilelik haberini alırız :) sorununuz neydi?

Ben de bugün adet oldum. Baya erken geldi şaşırdım. Vücut da sabırsızlanıyor demek ki çabucak tedavi başlasın çocuk olsun diye
Ben iğneye 3. Günü başlayacağım.
9. Günü de doktorda randevum var.
Çok heyecanlı ve mutluyum. Umarım süreci böyle geçiririm. Hiç düşüş yaşamam. Hamile kalamasam bile çok üzülmem inşallah....

Benim bu ayın 8 inde transferim oldu.
2.denememiz (25 yaşındayım) bu gün 7. Günüm sizlerle aynı kaderi paylaşıyoruz rabbim bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Ne zaman belli olacak? Nasıl hissediyorsun kendini? Neler yapıyorsun? Çalışıyor musın? Ayy sen daha da heyecanlı bir durumdasındır. :) :)

Ben de bugün adet oldum. Baya erken geldi şaşırdım. Vücut da sabırsızlanıyor demek ki çabucak tedavi başlasın çocuk olsun diye
Ben iğneye 3. Günü başlayacağım.
9. Günü de doktorda randevum var.
Çok heyecanlı ve mutluyum. Umarım süreci böyle geçiririm. Hiç düşüş yaşamam. Hamile kalamasam bile çok üzülmem inşallah....

İlk denemen mi canım
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhh herşey gönlünce olur yavrularını kucağına alırsın , bizlerde alırız

5.gün embriyosu iki tane transfer oldu
Neden bilmiyorum içimde tutunamadılar diye bir korku var :KK43:
Olumsuz düşünmemeye çalış canım bebişler de etkilenmesin havuç suyu iç günde 2 bardak ve kendini çok yorma canım ama hareketsiz de kalma . Elini karnına koy ve dua et erken test yapma canım günü gelince yap lütfen dualarım seninle:dua:

Back