Ben hep kendim yaptım cnm kendin alışınca daha rahat yapıyorsun.ince uçlu insülin iğnesi verdiler dimi? Onun iğnesi zaten kısa oluyor sonuna kadar batırıyorum. Kendin hafif batırıp dene acıyorsa çek, acımayan noktayı bulana kadar dene acımayan noktayı bulunca yap. Acıyan yerlere yapınca genelde kanıyor ve morararma oluyor sanırım kılcal damara filan denk geliyor. YouTube da videoları filan var istersen yapılışını izleAyyy arkadaşlar. Ben bugün iğneleri aldım. İlk defa yarın sabah yapıcam. Nasıl yaptınız? Kendiniz mi vurdunuz? Ben kendim yapıcam sanırım. Yanlızım.
İğneyi sonuna kadar mı batırdınız?
Ben hep kendim yaptım cnm kendin alışınca daha rahat yapıyorsun.ince uçlu insülin iğnesi verdiler dimi? Onun iğnesi zaten kısa oluyor sonuna kadar batırıyorum. Kendin hafif batırıp dene acıyorsa çek, acımayan noktayı bulana kadar dene acımayan noktayı bulunca yap. Acıyan yerlere yapınca genelde kanıyor ve morararma oluyor sanırım kılcal damara filan denk geliyor. YouTube da videoları filan var istersen yapılışını izle
hangi ilacı verdiler gonal f filan mı? Ben alelacelel yaptığım için dezenfektan filan yapmıyorum pekİzledim ama kendimden emin olamadım. Cesaretlenmek istedim. Bi de yurtdışında olunca kendi dilimi konuşamadığım için de bir güvensizlik oluştu içimde. Ben de yarın sabah kendim yapıcam sanırım.
Evet ince uçlu. Kutınun içinde hazır. Bir tüpü birden fazla kullanıyorsun sanırım.
Cildimi iğneden önce dezenfekte etmek için kolonyalı pamuk kullansam olur mu ilkinde?
Hanımlar kusura bakmayın 2 günlük ban yedim bdv yüzünden.melekeda natın kuzum?
Inşallah hayırlısı olur güzel düşün. Kromozom testi yaptırdın mi kan pıhtılaşması icinMerhaba arkadaşlar ilk tedavim tek embriyo hamile kaldim 8 haftalikken düşük yaptim regl başlayınca dondurulmuş başlayacağım olumlu olan varmi içinizde çok.korkuyorum 2 embriyo koyduracagim
Ohhh maşallah. Bak tedaviye klomen de eklemek çok mantıklı ilk defa duydumHanımlar kusura bakmayın 2 günlük ban yedim bdv yüzünden.
Gonal f , merional ve klomen başladım dün. Cumartesi kontrolüm var hadi hayırlısı
İnşallah bu sefer sağlıklı olur hep olumlu düşünmeye çalış cnmMerhaba arkadaşlar ilk tedavim tek embriyo hamile kaldim 8 haftalikken düşük yaptim regl başlayınca dondurulmuş başlayacağım olumlu olan varmi içinizde çok.korkuyorum 2 embriyo koyduracagim
Benim önceki tedavide de klomen vardı düşük doz oluyor ne bileyim baya garip durumlarım. Cumartesi günü insallah bir sürü yumoş görürOhhh maşallah. Bak tedaviye klomen de eklemek çok mantıklı ilk defa duydum
hangi ilacı verdiler gonal f filan mı? Ben alelacelel yaptığım için dezenfektan filan yapmıyorum pekama yaptığım zaman kolonyalı pamukla yapıyorum evet. İlkini yaptıktan sonra alışırsın cnm. Ben bayağa haşır neşir oldum kendileriyle
Başın sağ olsun banlıydım yazamadım. Inşallah tedavi sonucunla aileye moral olursunBiri puregon, diğeri orgalutran.
Orgalutrana daha sonra başlıycam.
:/ bebeklerimiz için yapıyoruz :)
Başın sağ olsun banlıydım yazamadım. Inşallah tedavi sonucunla aileye moral olursun
Benim önceki tedavide de klomen vardı düşük doz oluyor ne bileyim baya garip durumlarım. Cumartesi günü insallah bir sürü yumoş görür
Bdv de dilimi tutamıyorum ondan ceza alıyorumSağol canım. Neden banlandın?
Ah, inşallah.. aynı şey aklımızdan geçiyor biliyor musun. Yanlız da kaldım bu ara.
Merhaba başınız sağolsun. Biliniz ki zorlukla beraber kolaylık da vardır. Herşeye tedavi geliştirdiler sizin de insallah yüzünüz güler.bende sizler gibi bu yıl planlayanlardanım
benim 3 evladım oldu vefat ettiler
şimdi dımdızlak ortadayım
bu boşlugu acıyı başka bi sevgi giderir diye ümitediyoruz
yolumuz zor ve uzun gücümüzde yok ama çıktık bu yola
nerde başlamalıyım önce ona karar vereceğim
bizde genetik problemler var
dilerim herkes evladına sağlıkla kavuşur
Başınız sağolsun inşallahbende sizler gibi bu yıl planlayanlardanım
benim 3 evladım oldu vefat ettiler
şimdi dımdızlak ortadayım
bu boşlugu acıyı başka bi sevgi giderir diye ümitediyoruz
yolumuz zor ve uzun gücümüzde yok ama çıktık bu yola
nerde başlamalıyım önce ona karar vereceğim
bizde genetik problemler var
dilerim herkes evladına sağlıkla kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?