Doktorumun en çok üstünde durduğu şey sağlıklı beslen, stresten arın, vitamin takviyelerini düzenli iç. Öncesinde ağır kaldırmanın ne gibi etkisi olabilir bilemedimArkadaşlar dikkat ettiğiniz bir şeyler var mı bu süreçte? Bana bir arkadaşım ağır kaldırma, çok yukarıya uzanma v.s. dedi. Şimdiden dikkat et dedi. Ben bunlara transfer sonrası dikkat etmem gerekiyor diye düşünüyordum. Doktor herhangi bir şey söylemedi. Sizin doktorlarınızın uyardığı konular oldu mu?
İnşallah bu sefer Herşey güzel olur cnmHemşire adet günü ara ikinci gün gel dedi. Yarın arayacağım randevu yazsınlar insallah tedavi başlayacak
Yarın gidiyorum bende antral folikül sayısı çok önemli 2 çıkıyor bazen 0 çıkıyor. Inşallah güzel bir değer cikarİnşallah bu sefer Herşey güzel olur cnm
Peki havuz yöntemi yapıcak mısınız?Yarın gidiyorum bende antral folikül sayısı çok önemli 2 çıkıyor bazen 0 çıkıyor. Inşallah güzel bir değer cikar
Yarın gidiyorum bende antral folikül sayısı çok önemli 2 çıkıyor bazen 0 çıkıyor. Inşallah güzel bir değer cikar
4 tane gördü bende de bugün doktor ikisi fazla büyükmüş onlar boş çıkar muhtemelen dedi ikisinden umutluyum dedi bilmiyorum bakalım geçen sefer 10da sıfır çıkmıştı busefer 4de kaç çıkacak? İnşallah senden güZel haberler gelir takipteyim :)Yarın gidiyorum bende antral folikül sayısı çok önemli 2 çıkıyor bazen 0 çıkıyor. Inşallah güzel bir değer cikar
Bu işler nasip işi o iki ile ikiz annesi bile olabilirsin belli olmaz4 tane gördü bende de bugün doktor ikisi fazla büyükmüş onlar boş çıkar muhtemelen dedi ikisinden umutluyum dedi bilmiyorum bakalım geçen sefer 10da sıfır çıkmıştı busefer 4de kaç çıkacak? İnşallah senden güZel haberler gelir takipteyim :)
Peki havuz yöntemi yapıcak mısınız?
İnşallah. Haberlerini bekliyoruz :)
Havuz yöntemi yapacak mi bilmiyorum yarın doktora sorarım zaten öğrenirim tedavinin gidişatı ne olacak insallah hayırlısı olur4 tane gördü bende de bugün doktor ikisi fazla büyükmüş onlar boş çıkar muhtemelen dedi ikisinden umutluyum dedi bilmiyorum bakalım geçen sefer 10da sıfır çıkmıştı busefer 4de kaç çıkacak? İnşallah senden güZel haberler gelir takipteyim :)
Aslında rezerv düşüklüğünde havuz yöntemi mantıklı gibi istersen bi araştır cnm.Havuz yöntemi yapacak mi bilmiyorum yarın doktora sorarım zaten öğrenirim tedavinin gidişatı ne olacak insallah hayırlısı olur
Evet biliyorum ben de yapar diye düşünüyorum ama doktora uyacağımAslında rezerv düşüklüğünde havuz yöntemi mantıklı gibi istersen bi araştır cnm.
İnşallahh canım benim.. her birimiz emeğimizin karşılığını alalımBu işler nasip işi o iki ile ikiz annesi bile olabilirsin belli olmaz
Hoşgeldin aramıza... hayırlısı olsun. Umarım hamilelik haberini alırız :) sorununuz neydi?Benim bu ayın 8 inde transferim oldu.
2.denememiz (25 yaşındayım) bu gün 7. Günüm sizlerle aynı kaderi paylaşıyoruz rabbim bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Benim bu ayın 8 inde transferim oldu.
2.denememiz (25 yaşındayım) bu gün 7. Günüm sizlerle aynı kaderi paylaşıyoruz rabbim bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
HoşbuldumHoşgeldin aramıza... hayırlısı olsun. Umarım hamilelik haberini alırız :) sorununuz neydi?
Ben de bugün adet oldum. Baya erken geldi şaşırdım. Vücut da sabırsızlanıyor demek ki çabucak tedavi başlasın çocuk olsun diye
Ben iğneye 3. Günü başlayacağım.
9. Günü de doktorda randevum var.
Çok heyecanlı ve mutluyum. Umarım süreci böyle geçiririm. Hiç düşüş yaşamam. Hamile kalamasam bile çok üzülmem inşallah....
Erken canım üzülme 7 günde anca kana karışıyor en garanti 10. gün kaçıncı gün embriyosu?Hoşbuldum
Bu gün idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı
7. Günüm üzülmelimiyim??
Sorun tüplerle alakalıydı ameliyatla temizlediler
Peki ya sizin ?
Erken canım üzülme 7 günde anca kana karışıyor en garanti 10. gün kaçıncı gün embriyosu?
Olumsuz düşünmemeye çalış canım bebişler de etkilenmesin havuç suyu iç günde 2 bardak ve kendini çok yorma canım ama hareketsiz de kalma . Elini karnına koy ve dua et erken test yapma canım günü gelince yap lütfen dualarım seninle5.gün embriyosu iki tane transfer oldu
Neden bilmiyorum içimde tutunamadılar diye bir korku var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?