- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
merhabaİlk denemem bursadaydı. İkinci bahçecide boş çıktı yumurtalar. İstanbula gitmiştik daha iyi diye ama gerek yokmuş. Şimdi bursada suat hazer doktorum. Senin kim?
bursada nerede yaptırdınız ilk denemeyi=?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaİlk denemem bursadaydı. İkinci bahçecide boş çıktı yumurtalar. İstanbula gitmiştik daha iyi diye ama gerek yokmuş. Şimdi bursada suat hazer doktorum. Senin kim?
merhabaAdetin 21. Günü yapılan Progesteron Testi yumurtanın çatlayıp çatlamadığı hakkında DNA bilgi veriyor demişti Dr. Estradiol e2 oluyor galiba oda 23 çıkmıştı.
Testlerinizi yapacaktır herhaldemerhaba
ben de bu ay tüp bebek için ilk tedaviye baslayacagım
dr adetın 20. günü gel dedi
20. günde ne için cagırdı biliyor musunuz
Bazen adete 1 hafta kala baskılayıcı iğne yaparak başlıyorlar tedaviye cnm, uzun protokol oluyor sanırım bu. Ondan çağırmış olabilirmerhaba
ben de bu ay tüp bebek için ilk tedaviye baslayacagım
dr adetın 20. günü gel dedi
20. günde ne için cagırdı biliyor musunuz
teşekkür ederimBazen adete 1 hafta kala baskılayıcı iğne yaparak başlıyorlar tedaviye cnm, uzun protokol oluyor sanırım bu. Ondan çağırmış olabilir
Hayırlı olsun diyelim arkadaşım yeniden bol bol sağlıklı yumurtalar olsun.Hanımlar kusura bakmayın 2 günlük ban yedim bdv yüzünden.
Gonal f , merional ve klomen başladım dün. Cumartesi kontrolüm var hadi hayırlısı
Acıbadem şahin beydi. Sizinde mi bursada tedaviniz nerde?merhaba
bursada nerede yaptırdınız ilk denemeyi=?
Aminnn hepimizinHayırlı olsun diyelim arkadaşım yeniden bol bol sağlıklı yumurtalar olsun.
Ben tıp fakültesine gidiyorum cnmAcıbadem şahin beydi. Sizinde mi bursada tedaviniz nerde?
Canim bnm de cikolata kistim var doktor nasil bir tedavi onerdi dondurulmus mu olucak ? Herhangi bi ilac onerdimi?Herşey çok güzel olacak cnm umudumuzu kaybetmek yok benim de çikolata kistlerim etkiliyor rezervleri kaçınılmaz son yani
Ben 2 kere kısa protokol taze transfer denedim sonuç kimyasal gebelik. Bi kerede uzun protokol (baştan kisti baskılama tedavisi) taze transfer oldum sonuç negatif. Şimdi hersey yolunda giderse bu sefer kısa protokol uygulanıp embriyolar dondurulacak sonra kist 3 ay baskılanacak sonra transfer inşallahCanim bnm de cikolata kistim var doktor nasil bir tedavi onerdi dondurulmus mu olucak ? Herhangi bi ilac onerdimi?
Tesekkur ederim cvp icin bnde dondurulmus ttransferi olucam bu ayin sonunda insBen 2 kere kısa protokol taze transfer denedim sonuç kimyasal gebelik. Bi kerede uzun protokol (baştan kisti baskılama tedavisi) taze transfer oldum sonuç negatif. Şimdi hersey yolunda giderse bu sefer kısa protokol uygulanıp embriyolar dondurulacak sonra kist 3 ay baskılanacak sonra transfer inşallah
Amin cnm inşallah bol bol kaliteli yum haberlerini alalım. Benim yumlar da yavaş büyüyormuş doktor cedrotide a ctesi başla dedi tedirginim ya kendiliğinden çatlarsa o güne kadar diye. Daha önce ayni şekilde ilk alışamam iptal olmuştu.Hanımlar yarın kontrolüm var insallah bol bol yumurta olur.
Evet cnm bende öyle oldum ama 2 gün sonra geçti. Doktor hafif ohss olmuşsun demişti dositnex kullanmıştım ben onun için sanırım o ilaç sayesinde kolay atlattım. Eğer çok aşırı şişer nefes alamayacak hale gelirsen acile git cnmKızlar yumurtalarım çarşamba günü toplandı pazartesi tranfer günüm var çok heyecanliyim birde opu dan sonra aşırı karın sışligi var geçmedi henuz karın bölgem baya bi ağır kendimi taşıyamıyorum sizler de böyle şeyler yaşadınız mı acaba
Bugün biraz daha rahatım düne göre doktoru aradım bol sıvı al baharatlı yağlı yeme dedi opu dan sonra hiç yemedim zaten yarın a geçmezse hemen ara dedi bakalim az saha rahatım ama derin nefes aldığımda batma oluyor karnımda birde idrar yaparken pıhtılaşmis şeyler düşüyor küçük küçük herhalde iğne ve ilaçtan sanırımEvet cnm bende öyle oldum ama 2 gün sonra geçti. Doktor hafif ohss olmuşsun demişti dositnex kullanmıştım ben onun için sanırım o ilaç sayesinde kolay atlattım. Eğer çok aşırı şişer nefes alamayacak hale gelirsen acile git cnm
Opu sırasında içeride hafif kanama oluyor sanırım bende de kahve lekeler oldu hep senin idrarda gördüğünde işlemden kalan pıhtılar olabilir cnm. O şişlik berbat bişey ya... Tuzlu da yeme cnm. Bol rahat kıyafetler giy, karnını sıkmayacak şeyler.Bugün biraz daha rahatım düne göre doktoru aradım bol sıvı al baharatlı yağlı yeme dedi opu dan sonra hiç yemedim zaten yarın a geçmezse hemen ara dedi bakalim az saha rahatım ama derin nefes aldığımda batma oluyor karnımda birde idrar yaparken pıhtılaşmis şeyler düşüyor küçük küçük herhalde iğne ve ilaçtan sanırım
Aynen ise gidemiyorum o yüzden evde şort la dolaşıyorum birsey giymiyorum çok fena bı durum başta sormuştum doktoruma ise gitmeye engel birsey olur mu hiç diye olmaz dedi ama opu dan sonra hiç ise gidemedim çok ağırlaştım kendimi kaldıramıyorumOpu sırasında içeride hafif kanama oluyor sanırım bende de kahve lekeler oldu hep senin idrarda gördüğünde işlemden kalan pıhtılar olabilir cnm. O şişlik berbat bişey ya... Tuzlu da yeme cnm. Bol rahat kıyafetler giy, karnını sıkmayacak şeyler.
Ben 3 kere tüp bebek tedavisi oldum biri çok rahattı diğer ikisinde aynen sen gibi oldum 2-3 gün şişlik, adet ağrısı gibi ağrı vs. Aslında herkeste olan bi durum değil. İnşallah senın de yarına geçer. Transfer taze mi olacak?Aynen ise gidemiyorum o yüzden evde şort la dolaşıyorum birsey giymiyorum çok fena bı durum başta sormuştum doktoruma ise gitmeye engel birsey olur mu hiç diye olmaz dedi ama opu dan sonra hiç ise gidemedim çok ağırlaştım kendimi kaldıramıyorum