• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Olumsuz düşünmemeye çalış canım bebişler de etkilenmesin havuç suyu iç günde 2 bardak ve kendini çok yorma canım ama hareketsiz de kalma . Elini karnına koy ve dua et erken test yapma canım günü gelince yap lütfen dualarım seninle:dua:

Allah razı olsun canım
Çok sağol inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Rabbim hepimizin dualarını kabul eder

İlk denemen mi canım
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhh herşey gönlünce olur yavrularını kucağına alırsın , bizlerde alırız

Hoşbuldum
Bu gün idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı
7. Günüm üzülmelimiyim??
Sorun tüplerle alakalıydı ameliyatla temizlediler
Peki ya sizin ?

Hoşbuldum
Bu gün idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı
7. Günüm üzülmelimiyim??
Sorun tüplerle alakalıydı ameliyatla temizlediler
Peki ya sizin ?

Bizim ilk denememiz olacak. O yüzden bende de korku var. İlk deneme tutmayacak, bu kadar kolay olamaz, daha çok uğraşacağım... diye.

Bizim sıkıntı sperm sayısı çok düşük, hareketleri yavaş, morfoloji sıkıntısı var bir de.

Canım, daha 1 hafta olmuş transfer olalı, belli olmaz ki. sonra üzülürsün...
Seni anlıyorum. Ben de ne yapıcam o transfer sonrası bekleme süresinde bakalım. Şimdiden onu düşünüyorum. Aslında 4 yıldır her ay adetim yaklaşırken bebek beklentisi içindeyim.

Sevdiğin ne varsa onları yapmaya çalış. kafanı dağıtacak birşeyler mutlaka vardır. Sevdiğin, hoşlandığın, zamanın nasıl geçtiğimi anlamadığın birleyler...
doğada yürüyüş yapma imkanın varsa yap mesela... sevdiğin dizi, kitap, elişi... çiçek ekimi falan...
sevdiğin müzikleri dinle. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Bakalım o günler geldiğinde yazarım ne yapıyorum....

Ay kendimi çok duygusal hissediyorum bugün. Ağlayasım var... negatif değil de işte duygu coşması...

Bizim ilk denememiz olacak. O yüzden bende de korku var. İlk deneme tutmayacak, bu kadar kolay olamaz, daha çok uğraşacağım... diye.

Bizim sıkıntı sperm sayısı çok düşük, hareketleri yavaş, morfoloji sıkıntısı var bir de.

Canım, daha 1 hafta olmuş transfer olalı, belli olmaz ki. sonra üzülürsün...
Seni anlıyorum. Ben de ne yapıcam o transfer sonrası bekleme süresinde bakalım. Şimdiden onu düşünüyorum. Aslında 4 yıldır her ay adetim yaklaşırken bebek beklentisi içindeyim.

Sevdiğin ne varsa onları yapmaya çalış. kafanı dağıtacak birşeyler mutlaka vardır. Sevdiğin, hoşlandığın, zamanın nasıl geçtiğimi anlamadığın birleyler...
doğada yürüyüş yapma imkanın varsa yap mesela... sevdiğin dizi, kitap, elişi... çiçek ekimi falan...
sevdiğin müzikleri dinle. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Bakalım o günler geldiğinde yazarım ne yapıyorum....

Ay kendimi çok duygusal hissediyorum bugün. Ağlayasım var... negatif değil de işte duygu

Canım hakkımızda hayırlısı olsun ilk denemede tutmaz deme tutan bi çok kişi var

Öyle de işte...
senin de haberlerini merakla bekliyorum.

Bilmiyorum kafam çok karışık
İlk 6 gün hep belirtiler oldu olumlu yada olumsuz bilemiycem fakat bu gün ve dün sadece adet olacakmış gibi bi his hafif ağrılar oldu. Fakat o da Yok rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın iNşallaH

Merhaba arkadaşlar hayırlı Ramazanlar bende inşallah Ramazan sonrası ilk demememi yapacam geçen ay aşılama olmuştum tutmadı malesef.Konuyu az çok takip ettim ramazan içerisinde tedaviye başlayacak arkadaşlar var sanırım Oruç tutmayacakmısınız bu süre zarfında süreciniz nasıl ilerleyecek merak ettim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşaallah

Bilmiyorum kafam çok karışık
İlk 6 gün hep belirtiler oldu olumlu yada olumsuz bilemiycem fakat bu gün ve dün sadece adet olacakmış gibi bi his hafif ağrılar oldu. Fakat o da Yok rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın iNşallaH
İşte bilemiyosun. Aynı belirtilerle herkes farklı şeyler yaşıyor. Sen iyi olacak diye düşün. Hep öyle düşünelim. Çok zor biliyorum. Küçücük bir kasılmayı bile hissediyor insan nedir ki diye düşünüyor. Ama iyiye yormak en güzeli. Belki tutunmuştur bebeğin o hafif ağrılar ondan olmuştur.
Test günün ne zaman?

Bu arada eşimin anneannesini kaybettik :( çok yaşlıydı. Mekanı cennet olsun. Nurlar içinde uyusun. Çok üzgünüm. Eşim şuan uçakta, cenazeye gidiyor. Yurtdışında olduğumuz ve tedaviye de başladığımız için ben kaldım. Çok üzgünüz arkadaşlar :( uyuyamadım. Ne yapacağımı bilemedim. Gitmek istiyorum içim hiç rahat değil.

İşte bilemiyosun. Aynı belirtilerle herkes farklı şeyler yaşıyor. Sen iyi olacak diye düşün. Hep öyle düşünelim. Çok zor biliyorum. Küçücük bir kasılmayı bile hissediyor insan nedir ki diye düşünüyor. Ama iyiye yormak en güzeli. Belki tutunmuştur bebeğin o hafif ağrılar ondan olmuştur.
Test günün ne zaman?

Ayın 23 ü test günü baya uzak tarihe verdiler
Ama ben bu cuma doktoruma gidip yaptırıcam kan testi 10.günüm cuma iNşallaH çıkar eşime sürpriz olur

Bu arada eşimin anneannesini kaybettik :KK43: çok yaşlıydı. Mekanı cennet olsun. Nurlar içinde uyusun. Çok üzgünüm. Eşim şuan uçakta, cenazeye gidiyor. Yurtdışında olduğumuz ve tedaviye de başladığımız için ben kaldım. Çok üzgünüz arkadaşlar :KK43: uyuyamadım. Ne yapacağımı bilemedim. Gitmek istiyorum içim hiç rahat değil.

Başınız sağolsun
Ama stres yapma bu dönem çok önemli
Çok zor anlar üst üste gelebiliyor tedavi sırasında

Ayın 23 ü test günü baya uzak tarihe verdiler
Ama ben bu cuma doktoruma gidip yaptırıcam kan testi 10.günüm cuma iNşallaH çıkar eşime sürpriz olur
İşallah canım, işallah çıkar. Tutunmuştur bebiş... Hadi hayırlısı... merak ediyorum ben de. 23 ü çarşamba oluyor. Benim de o gün randevum var.

Cuma günü haberini bekliyorum. 10. Gün çıkıyo muymuş kesin miymiş?

Başınız sağolsun
Ama stres yapma bu dönem çok önemli
Çok zor anlar üst üste gelebiliyor tedavi sırasında

Yapmamaya çalışıyorum. Apar topar gitti eşim. Çok severdi ananesini. Eve bile uğramadı birkaç eşya götürdüm havaalanına. Onun o haline de üzüldüm. Yanında olmak isterdim. Cenazeye yetişsin diye aceleyle gitti.

İşallah canım, işallah çıkar. Tutunmuştur bebiş... Hadi hayırlısı... merak ediyorum ben de. 23 ü çarşamba oluyor. Benim de o gün randevum var.

5. Gün embriyosu transfer yapıldı çıkar diye düşünüyorum iNşallaH canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

5.gün embriyosu ise çıkar canım 9. ve 10. günde çıkıyor

Merhaba hanımlar.
Nihayet ben de böyle bir konu açtım :KK49:
Mayıs ayında ben ikinci tedavimi olacağım ilki Aralık ayında Erzurumda olmuştu şimdi Istanbul da olacak Allah nasip ederse.
BAT 13 Mayıs. Büyüme hormonu kullanıyorum, iki farklı vitamin ve D vitamini takviyelerini doktorum önerdi. Eşim de Neofertil kullanıyor.
Ben ayrıca kadınlar için macun kullanıyorum ve tedaviye 3 gün kala arı sütüne başlamak istiyorum.
Bende durumlar böyle siz de yazın birbirimizle danışarak mayıs ayını gecirelim. :halay:
Canım natın acaba senden de haber alamadık merak ettim. Banlanmışsın da sanırım :(

Benim de bugün kontrolüm var bakalım yumlar ne alemde... Mide bulantılarım başladı, korkunç şekilde akıntı var, kalp çarpıntılarım oluyor, kasık karım resmen sızlıyor... Ama yine de mutluyum inşallah bunlar yumların büyüdüğüne işarettir :)

Bugün 7. Günüm. Doktor toplam 9-10 yum saydı en büyüğü 10mm. Ahhh ahhh nerde o eski günlerim eskiden çok daha düşük dozlarla bu kadar yum çıkıyordu. 2 sene de rezervler amma etkilenmiş. Doktor tahmininden yavaş büyüyor dedi... Napalım yumurtalar nazlı çıktı :)

Ayyy arkadaşlar. Ben bugün iğneleri aldım. İlk defa yarın sabah yapıcam. Nasıl yaptınız? Kendiniz mi vurdunuz? Ben kendim yapıcam sanırım. Yanlızım.

İğneyi sonuna kadar mı batırdınız?

Back