Gönlünü ferah tut moralin yüksek olsun. Güzel enerjiye inan.Bizde de sorun azoosperm. 5. Denemem olacak benim. Çok zor süreçler geçirdim ama inşallah bu sefer güzel olacak.
Bilemiyorum ki, morfoloji "0"Amin insallah. Sanıyorum çok büyük bir sorununuz yok Allah nasip ederse ilkinde tutabilir
İnşallah :) pes etmeyeceğiz... düşsek de kalkıp devam edebiliriz. Hem de her seferinde güçlenerek.Bizde de sorun azoosperm. 5. Denemem olacak benim. Çok zor süreçler geçirdim ama inşallah bu sefer güzel olacak.
Şimdiden hayırlı olsun cnm... İnşallah bi gün bizim de Yüzümüz gülecek anne olarakBen de bu cuma ilk kontrolume gidip başlamayı düşünüyorum tedaviye. Sanırım mayis 22 gibi adet görmeye başlarım. Özellikle ramazanı tercih ettim. Çünkü muayene sırası beni çok perişan ediyor ve çok sürünüyorum. Belki daha sakin olur hastane.
Nasipten otesi yok canim biraz dinlenmem lazim. Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin iyi ki varsiniz desteginiz ilginiz benim icin cok degerliŞimdi dinlen cnm, sakın neden niçin diye sorgulayıp kendini yıpratma... Bir yerden sonra nasip işteşimdi dinlen, kendini şımart, yeni tedavi için güç topla, zaten adetin filan düzensiz olabilir bi kaç ay, bu arada yapılmadı ise karı koca genetik testlerinizi, pıhtılaşma testini vs yaptırabilirsiniz, farklı teknikleri araştırırsın. Kendini hazır hissettiğinde yola devam 4.denemeye başlayan biri olarak yazıyorum...
Şimdiden hayırlı olsınBen de bu ayki adetimi bekliyorum başlamak için. ilk deneme olacak. Çok heyecanlıyım. 17-18-19 mayıs gibi bekliyorum adetimi. İğnelere başlıycaz.
Normalde kaç gün oluyordu ki?Kızlar yav benim adet 2-3 gün erken bitti ben şok. Galiba bi sefer klomen kullanırken de böyle olmuştu, ilaçlar mı yaptı dersiniz?
Normalde 7-8 gün sürer ama 5.günden sonra az az gelir. Şimdi 5.gün tamamen beyaz akıntıya döndü ... Benim adet öncesi lekelemelerim oluyor acaba adet başlangıcını yanlış mı tahmin ettim diye korkuyorumNormalde kaç gün oluyordu ki?
Ben hiç klomende böyle bir şey yasamadim
5 günlük kırmızı akıntı mi olur adettir o az gelmiştir üzülmeyinNormalde 7-8 gün sürer ama 5.günden sonra az az gelir. Şimdi 5.gün tamamen beyaz akıntıya döndü ... Benim adet öncesi lekelemelerim oluyor acaba adet başlangıcını yanlış mı tahmin ettim diye korkuyoruminşallah öyle bişey olmamıştır. Doktorlar kırmızı kanama başlangıcını adet sayın diyor ben de öyle yapmıştım
Yok acaba tahmininden bi iki gün daha mı evvel adet başlangıcı yedı diye panik oldum ama değildir herhalde. Sen nasıl oldun5 günlük kırmızı akıntı mi olur adettir o az gelmiştir üzülmeyin
Bugün bat ama hala birşey yok genotropin adet düzensizliği yapabiliyormuş acaba ondan mi olduYok acaba tahmininden bi iki gün daha mı evvel adet başlangıcı yedı diye panik oldum ama değildir herhalde. Sen nasıl oldun
Evet cnm yapabilirBugün bat ama hala birşey yok genotropin adet düzensizliği yapabiliyormuş acaba ondan mi oldu
Bakalım bekleyisteyim insallah tedaviyi etkilemezEvet cnm yapabilir
Adet düzensizliği etkilemez bence tedaviyi. Önemli olan yumurtayı üretebilmek. Er ya da geç üretilmişse yumurta iyidir. Belki 1-2 gün gecikme olacaktır. Benim senede 1-2 kere düzensizleşir adetim beni şaşırtır.Bakalım bekleyisteyim insallah tedaviyi etkilemez
Pembe leke gördüm çok şükür yarın sökülür sali doktora giderim. Duzensiz olmasin da.Adet düzensizliği etkilemez bence tedaviyi. Önemli olan yumurtayı üretebilmek. Er ya da geç üretilmişse yumurta iyidir. Belki 1-2 gün gecikme olacaktır. Benim senede 1-2 kere düzensizleşir adetim beni şaşırtır.
1 hafta erken gelir ya da 1 hafta geç gelir.
Ah hep o geç gelişler de hamileyim zannettirir..
Pembe leke gördüm çok şükür yarın sökülür sali doktora giderim. Duzensiz olmasin da.
O bir anlık his bile ne guzel di mi
Hemşire adet günü ara ikinci gün gel dedi. Yarın arayacağım randevu yazsınlar insallah tedavi başlayacakİyi iyi çok sevindim. İğnelere başlayacak mısın adetinle?
Ben adetimin 3. Günü başlayacakmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?