2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Bak senle 2 kere yıllarımız kesişti inşallah bu güzel bir işarettir inşallah birlikte pozitif sonuclar mızı yazarız yakın zamanda. Nasıl oldun bu arada?
Sabaha göre iyiyim ama boğazımın tamamen geçmesi ne kadar sürer bilmiyorum. Adetini bekliyorum sabırsızlıkla

Sabaha göre iyiyim ama boğazımın tamamen geçmesi ne kadar sürer bilmiyorum. Adetini bekliyorum sabırsızlıkla
Kendini koru cnm soğuk su filan içme, banyodan sonra saçlarını kurut, anne tavsiyesi gibi olacak ama terliksiz dolaşma evde :)))

Merhaba arkadaşlar, bu ayki adetimle iğnelere başlıyorum. Önümüzdeki hafta bekliyorum adetimi. 17-18 mayıs gibi. İlk tedavim. Çok heyecanlıyım.

Arkadaşlar ben dün iğnemi unutup 2 saat geç yaptım 2.gün dü bi zararı olmaz inşallah... Daha önce sadece 1 kere doktordan izinli 1 saat geç yapmıştım onun haricinde daha önce hiç saatini kaçırmamıştım...

Sonuç = NEGATİF
Üzgünüm kızlar
Şimdi dinlen cnm, sakın neden niçin diye sorgulayıp kendini yıpratma... Bir yerden sonra nasip işte şimdi dinlen, kendini şımart, yeni tedavi için güç topla, zaten adetin filan düzensiz olabilir bi kaç ay, bu arada yapılmadı ise karı koca genetik testlerinizi, pıhtılaşma testini vs yaptırabilirsiniz, farklı teknikleri araştırırsın. Kendini hazır hissettiğinde yola devam 4.denemeye başlayan biri olarak yazıyorum...

Ben de bu cuma ilk kontrolume gidip başlamayı düşünüyorum tedaviye. Sanırım mayis 22 gibi adet görmeye başlarım. Özellikle ramazanı tercih ettim. Çünkü muayene sırası beni çok perişan ediyor ve çok sürünüyorum. Belki daha sakin olur hastane.

Ben de bu ayki adetimi bekliyorum başlamak için. ilk deneme olacak. Çok heyecanlıyım. 17-18-19 mayıs gibi bekliyorum adetimi. İğnelere başlıycaz.

Lorentz hoş geldin. Kendini toplamana çok sevindim. Aslında tüp bebek kadınları olarak zümrüdü anka gibiyiz düştüğümüz yerde küllerimizden kalkıyoruz. Ben de adeti bekliyorum insallah bu tedavimiz son tedavimiz olur hepimizin yüzü güler

Yaş 25 Rezerv azlığı, yumurta tembelliği ve morfoloji esimde

Ay, yazdıysan da daha önce ben görmedim. Yeni okuyorum konuyu bir taraftan da heyecandan son sayfalara bakıyorum. Şekil bozukluğu dediğim işte morfoloji bizim de. Hepimize bol şanslar diliyorum.

Ay, yazdıysan da daha önce ben görmedim. Yeni okuyorum konuyu bir taraftan da heyecandan son sayfalara bakıyorum. Hepimize bol şanslar diliyorum.
Amin insallah. Sanıyorum çok büyük bir sorununuz yok Allah nasip ederse ilkinde tutabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…