Sabaha göre iyiyim ama boğazımın tamamen geçmesi ne kadar sürer bilmiyorum. Adetini bekliyorum sabırsızlıklaBak senle 2 kere yıllarımız kesişti inşallah bu güzel bir işarettir inşallah birlikte pozitif sonuclar mızı yazarız yakın zamanda. Nasıl oldun bu arada?
Kendini koru cnm soğuk su filan içme, banyodan sonra saçlarını kurut, anne tavsiyesi gibi olacak ama terliksiz dolaşma evde :)))Sabaha göre iyiyim ama boğazımın tamamen geçmesi ne kadar sürer bilmiyorum. Adetini bekliyorum sabırsızlıkla
Hoşgeldin cnm tedavin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar, bu ayki adetimle iğnelere başlıyorum. Önümüzdeki hafta bekliyorum adetimi. 17-18 mayıs gibi. İlk tedavim. Çok heyecanlıyım.
Hayır üzülmek yok. Sakin ol dinlen. Bir olmaz iki olmaz ama onuncuda olur biz bu forumda neler bulduk.Sonuç = NEGATİF
Üzgünüm kızlar
Canım hayırlısı olsun yılmak yok devam edeceksin. Suat bey ne dediSonuç = NEGATİF
Üzgünüm kızlar
Valla o da saskin ilkinden degisik bir tedavi uygulamadim dedi . Dinlenmemi istedi bir sureCanım hayırlısı olsun yılmak yok devam edeceksin. Suat bey ne dedi
Evet canım iyiyim cok sukur hayirlisi boyleymis. Pes etmek yokHayır üzülmek yok. Sakin ol dinlen. Bir olmaz iki olmaz ama onuncuda olur biz bu forumda neler bulduk.
Şimdi dinlen cnm, sakın neden niçin diye sorgulayıp kendini yıpratma... Bir yerden sonra nasip işteSonuç = NEGATİF
Üzgünüm kızlar
Lorentz hoş geldin. Kendini toplamana çok sevindim. Aslında tüp bebek kadınları olarak zümrüdü anka gibiyiz düştüğümüz yerde küllerimizden kalkıyoruz. Ben de adeti bekliyorum insallah bu tedavimiz son tedavimiz olur hepimizin yüzü gülerBen de bu cuma ilk kontrolume gidip başlamayı düşünüyorum tedaviye. Sanırım mayis 22 gibi adet görmeye başlarım. Özellikle ramazanı tercih ettim. Çünkü muayene sırası beni çok perişan ediyor ve çok sürünüyorum. Belki daha sakin olur hastane.
Hayırlı olsun sorunun nedir yaşın kaçBen de bu ayki adetimi bekliyorum başlamak için. ilk deneme olacak. Çok heyecanlıyım. 17-18-19 mayıs gibi bekliyorum adetimi. İğnelere başlıycaz.
Ben de dün adet oldum , yarın doktora gideceğim. 4. Tedavi ama bu ilk tedaviymiş gibi çok heyecanlıyım. Doktor değişikliği yaradı bana
Hayırlı olsun sorunun nedir yaşın kaç
Yaş 25 Rezerv azlığı, yumurta tembelliği ve morfoloji esimdeÇok sağol, sorun sperm sayısı, hareket azlığı bir de şekil bozukluğu. Yaş 34.
Sizde sorun ne? Senin yaşın kaç?
Yaş 25 Rezerv azlığı, yumurta tembelliği ve morfoloji esimde
Amin insallah. Sanıyorum çok büyük bir sorununuz yok Allah nasip ederse ilkinde tutabilirAy, yazdıysan da daha önce ben görmedim. Yeni okuyorum konuyu bir taraftan da heyecandan son sayfalara bakıyorum. Hepimize bol şanslar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?