• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Belki size yol gosterir.bende de esimdede problem yok.ama embriyolar genetige gittiginde 5 de 2 si saglam geldi sadece.ayrica dokdorum era yapti transfer gunum her kadinda ya da standart gunden farkli cikti ona gore transferim olacak .dokdorum erbil YAGMUR
İSTANBULMUS OKEY ERİL YAĞMUR ÜCRETLER NEDİR

Gözün aydın melekeda melekeda aynı sorunu yaşadığımız için senin sürecini merak ediyorum paylaş lütfen burda. Ben de dün gittim doktora adetimin ikinci günüydü 225ml gonalf ve menopur ile başladık tedaviye hayırlısı ile
Benim de bat 13 mayis görünüyor insallah basitliğe olur bem de 14unde doktora giderim

Hanımlar boğazımda ağrı var iltihap sanırım sesim hafif kisildi. Adetime bikac gün var nasıl geçiririm ilaçsız.

Taze zencefilli rendeleyin ballı limonlu çay yap iç cnm, sarımsak ezip yut antibiyotik niyetine
Önceki tedavide de hasta olmuştum anestezi onayı alamam diye çok korkmuştum insallah düzelir. Zaten zencefile çubuk tarçın almıştım onları yaparım sarımsak da yutarim

Önceki tedavide de hasta olmuştum anestezi onayı alamam diye çok korkmuştum insallah düzelir. Zaten zencefile çubuk tarçın almıştım onları yaparım sarımsak da yutarim
Toparlarsın inşallah cnm stres yapma daha anestezi işi için çok var. Soğan suyu da çok iyi geliyor, soğan kürü yaptığım zamanlar sinüzitime filan çok iyi geliyordu hamilelik olmadığından kesin eminsen onu da yapabilirsin. Limonlu karabiberli tavuk suyuna çorba ya da ben sevmem ama sirkeli sarımsaklı kelle paça , ohhh misss şifa olur inşallaj

Toparlarsın inşallah cnm stres yapma daha anestezi işi için çok var. Soğan suyu da çok iyi geliyor, soğan kürü yaptığım zamanlar sinüzitime filan çok iyi geliyordu hamilelik olmadığından kesin eminsen onu da yapabilirsin. Limonlu karabiberli tavuk suyuna çorba ya da ben sevmem ama sirkeli sarımsaklı kelle paça , ohhh misss şifa olur inşallaj
Rezerv azlığına soğan kuru iyi gelmiyor

Ben de bugün ilk muaynemi oldum. Gonal f 150 ve merional 150 başladım. Ama rezervlerim de azalma başlamış sanırım doktor toplam 7 folikül saydı daha önce daha fazla olurdu. Doktor sayılara takılma kalite önemli dedi o yüzden moralimi bozmayacağım

Ben de bugün ilk muaynemi oldum. Gonal f 150 ve merional 150 başladım. Ama rezervlerim de azalma başlamış sanırım doktor toplam 7 folikül saydı daha önce daha fazla olurdu. Doktor sayılara takılma kalite önemli dedi o yüzden moralimi bozmayacağım
Kiyamam ya 2 aydır bende 0 folikül var ve bendeki umuda bak. 7 gayet iyi rahat ol

Back