• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
merhaba hanımlar 2. tedavim benim 1 mayıs da transferim oldu bugun 6. gün bu sefer beklemek zor geliyor. 1.tedavimi 2014 de yaptırdık çok şükür kızım vae bi tane bi kardeşi daha olsun diye tekrar giriştik inş nasip olur. rabbim emeklerimizi zayi etmesin herkesin gönlüne göre versin inş

Merhaba hanımlar.
Nihayet ben de böyle bir konu açtım :KK49:
Mayıs ayında ben ikinci tedavimi olacağım ilki Aralık ayında Erzurumda olmuştu şimdi Istanbul da olacak Allah nasip ederse.
BAT 13 Mayıs. Büyüme hormonu kullanıyorum, iki farklı vitamin ve D vitamini takviyelerini doktorum önerdi. Eşim de Neofertil kullanıyor.
Ben ayrıca kadınlar için macun kullanıyorum ve tedaviye 3 gün kala arı sütüne başlamak istiyorum.
Bende durumlar böyle siz de yazın birbirimizle danışarak mayıs ayını gecirelim. :halay:
Merhaba melekeda melekeda Nisan ayıp topiğinden hatırlarsın belki beni. Şimdi de burda karşılaştık :) bende Nisan ayında son anda doktor ve merkez değişikliği yaptım ondan tedavi bu aya kaldı. Bugün yarın regli olurum beklemedeyim

Beni tanımayan arkadaşlar için yazayım :) yaş 29 (olmak üzere) :) 4 senedir uğraşıyorum, çikolata kistlerim var. Bu 4. denemem olacak bu. İlk ikisi kimyasal gebelik 3.sü negatif oldu maalesef. 4te pozitif olur inşallah. Herkesten pozitif sonuç almak dileğiyle...

Merhaba melekeda melekeda Nisan ayıp topiğinden hatırlarsın belki beni. Şimdi de burda karşılaştık :) bende Nisan ayında son anda doktor ve merkez değişikliği yaptım ondan tedavi bu aya kaldı. Bugün yarın regli olurum beklemedeyim
Evet hatırlıyorum ben de doktor merkez şehir herşeyi değiştim. inşallah ikimize de uğurlu gelir

malesef 3. deneme negatif hersey mukemmel ama tutumuyor rabbim izin vermiyor rahmim kabul etmiyor kromozom testi yaptıracağım
Biz bu tedaviye başlamadan kromozom dna testlerimizi verdik. Eşim de morfoloji bende yumurta sorunları var. Balık baştan kokuyor

Biz bu tedaviye başlamadan kromozom dna testlerimizi verdik. Eşim de morfoloji bende yumurta sorunları var. Balık baştan kokuyor
hangi hastahane de yaptırdını benim balık baştan kokmadı keske oyle olsa idi bu kadar masraf heba oldu soranuste yaptırdım bursa

hangi hastahane de yaptırdını benim balık baştan kokmadı keske oyle olsa idi bu kadar masraf heba oldu soranuste yaptırdım bursa
Belki size yol gosterir.bende de esimdede problem yok.ama embriyolar genetige gittiginde 5 de 2 si saglam geldi sadece.ayrica dokdorum era yapti transfer gunum her kadinda ya da standart gunden farkli cikti ona gore transferim olacak .dokdorum erbil YAGMUR

Benim de doktorum Erbil Yağmur. Bugün test sonucları için aradılar eşimin de benim de normalmiş çok şükür. Ama bu embriyoların tamamen sağlıklı olacağı anlamına gelmez elbette ama büyük oranda sorun yaşamayacağız gebelikten insallah.

malesef 3. deneme negatif hersey mukemmel ama tutumuyor rabbim izin vermiyor rahmim kabul etmiyor kromozom testi yaptıracağım
Geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm çok zor ama bir sonrakine kesinlikle daha hazırlıklı başla testlerini yaptır işini sağlama al

Benim de doktorum Erbil Yağmur. Bugün test sonucları için aradılar eşimin de benim de normalmiş çok şükür. Ama bu embriyoların tamamen sağlıklı olacağı anlamına gelmez elbette ama büyük oranda sorun yaşamayacağız gebelikten insallah.
Gözün aydın melekeda melekeda aynı sorunu yaşadığımız için senin sürecini merak ediyorum paylaş lütfen burda. Ben de dün gittim doktora adetimin ikinci günüydü 225ml gonalf ve menopur ile başladık tedaviye hayırlısı ile

Belki size yol gosterir.bende de esimdede problem yok.ama embriyolar genetige gittiginde 5 de 2 si saglam geldi sadece.ayrica dokdorum era yapti transfer gunum her kadinda ya da standart gunden farkli cikti ona gore transferim olacak .dokdorum erbil YAGMUR
ERBİL YAĞMUR HANGİ HASTANE

Back