- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 41
İSTANBULMUS OKEY ERİL YAĞMUR ÜCRETLER NEDİRBelki size yol gosterir.bende de esimdede problem yok.ama embriyolar genetige gittiginde 5 de 2 si saglam geldi sadece.ayrica dokdorum era yapti transfer gunum her kadinda ya da standart gunden farkli cikti ona gore transferim olacak .dokdorum erbil YAGMUR
Tedavi surecinize gore degisir.benim ki baya maliyetli oldu.İSTANBULMUS OKEY ERİL YAĞMUR ÜCRETLER NEDİR
Benim de bat 13 mayis görünüyor insallah basitliğe olur bem de 14unde doktora giderimGözün aydınmelekeda aynı sorunu yaşadığımız için senin sürecini merak ediyorum paylaş lütfen burda. Ben de dün gittim doktora adetimin ikinci günüydü 225ml gonalf ve menopur ile başladık tedaviye hayırlısı ile
Inşallah sonuçlar da pozitif olur da daha da sevinirizBen de dün adet oldum , yarın doktora gideceğim. 4. Tedavi ama bu ilk tedaviymiş gibi çok heyecanlıyım. Doktor değişikliği yaradı bana
İnşallah cnm :))Inşallah sonuçlar da pozitif olur da daha da seviniriz
Canım inşallh güzel sonuclar alırsın benimde üçüncü denemem bu havuz yapılıyor her başlayış sanki ilkmiş gibi heyecan ve umut doluBen de dün adet oldum , yarın doktora gideceğim. 4. Tedavi ama bu ilk tedaviymiş gibi çok heyecanlıyım. Doktor değişikliği yaradı bana
Rezerv aldığınız mı var havuz yapılıyor yaşınız kaç?Canım inşallh güzel sonuclar alırsın benimde üçüncü denemem bu havuz yapılıyor her başlayış sanki ilkmiş gibi heyecan ve umut dolu
Umutlarımız hiç bitmesin inşallahCanım inşallh güzel sonuclar alırsın benimde üçüncü denemem bu havuz yapılıyor her başlayış sanki ilkmiş gibi heyecan ve umut dolu
Taze zencefilli rendeleyin ballı limonlu çay yap iç cnm, sarımsak ezip yut antibiyotik niyetineHanımlar boğazımda ağrı var iltihap sanırım sesim hafif kisildi. Adetime bikac gün var nasıl geçiririm ilaçsız.
Önceki tedavide de hasta olmuştum anestezi onayı alamam diye çok korkmuştum insallah düzelir. Zaten zencefile çubuk tarçın almıştım onları yaparım sarımsak da yutarimTaze zencefilli rendeleyin ballı limonlu çay yap iç cnm, sarımsak ezip yut antibiyotik niyetine
Toparlarsın inşallah cnm stres yapma daha anestezi işi için çok var. Soğan suyu da çok iyi geliyor, soğan kürü yaptığım zamanlar sinüzitime filan çok iyi geliyordu hamilelik olmadığından kesin eminsen onu da yapabilirsin. Limonlu karabiberli tavuk suyuna çorba ya da ben sevmem ama sirkeli sarımsaklı kelle paça , ohhh misss şifa olur inşallajÖnceki tedavide de hasta olmuştum anestezi onayı alamam diye çok korkmuştum insallah düzelir. Zaten zencefile çubuk tarçın almıştım onları yaparım sarımsak da yutarim
Rezerv azlığına soğan kuru iyi gelmiyorToparlarsın inşallah cnm stres yapma daha anestezi işi için çok var. Soğan suyu da çok iyi geliyor, soğan kürü yaptığım zamanlar sinüzitime filan çok iyi geliyordu hamilelik olmadığından kesin eminsen onu da yapabilirsin. Limonlu karabiberli tavuk suyuna çorba ya da ben sevmem ama sirkeli sarımsaklı kelle paça , ohhh misss şifa olur inşallaj
Hmmm o zaman onu bosver sarımsak limon zencefil onlar iyi gelirRezerv azlığına soğan kuru iyi gelmiyor
Kiyamam ya 2 aydır bende 0 folikül var ve bendeki umuda bak. 7 gayet iyi rahat olBen de bugün ilk muaynemi oldum. Gonal f 150 ve merional 150 başladım. Ama rezervlerim de azalma başlamış sanırım doktor toplam 7 folikül saydı daha önce daha fazla olurdu. Doktor sayılara takılma kalite önemli dedi o yüzden moralimi bozmayacağım
Herşey çok güzel olacak cnm umudumuzu kaybetmek yokKiyamam ya 2 aydır bende 0 folikül var ve bendeki umuda bak. 7 gayet iyi rahat ol
Cikolata kisti zor ama hamile kalabiliyorlar. Inşallah güzel haberlerini yazarsinHerşey çok güzel olacak cnm umudumuzu kaybetmek yokbenim de çikolata kistlerim etkiliyor rezervleri kaçınılmaz son yani
Bak senle 2 kere yıllarımız kesişti inşallah bu güzel bir işarettir inşallah birlikte pozitif sonuclar mızı yazarız yakın zamanda. Nasıl oldun bu arada?Cikolata kisti zor ama hamile kalabiliyorlar. Inşallah güzel haberlerini yazarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?