2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Kızlar bana yardımcı olur musunuz 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu.
Transferin
10.günü 288.5
12.gün 630.7
14.gün 1019
16.gün 1990
Sizce değerler nasıl. 14.gün 2 ye katlanmadı değer acaba sağlıklı bir artış değil mi?nette en az %60 artış olmalı diyor 3.testimde %61 artış olmuş evet ama sağlıksız bir gebelik midir çok korkuyorum sevinemedim bile dünde yaptırdım en son %95 artmış ama tam iki katı değil.

Canimm gayet güzel artmis. Rahat ol bence bu kadar rakamlara takilma.

benim sonuc olumsuz 2 embriyo olmasına rağmen ilki tuttu hamile kaldım tazeydi ikinci dondurulmuş embriyo ve hiç tutmadı merkezimede pek güvenmiyorum izmirde nereleri önerirsiniz ?

benim sonuc olumsuz 2 embriyo olmasına rağmen ilki tuttu hamile kaldım tazeydi ikinci dondurulmuş embriyo ve hiç tutmadı merkezimede pek güvenmiyorum izmirde nereleri önerirsiniz ?
Canim gecmis olsun. Genetige gitdimi embriolarin? Benimde ilk denememde tutdu sonra düsük oldu, dondurulmuslara tutmadi esimde genetik sorun cikdi . Istersen sizde bi bakdirin derin.

Transfer gününü sayarsam 3 gündeyiz
Transfer gunu sayilmiyo canim gecer gecer merak etme yeterki stres yapma kafani rahat tut bugun benim 1 ay oldu baslayali ne cabuk gecti hatirlamiyorum bile ☺ ama ben cok rahat gecrdim simdi de oleyim ama hala inanamiyorum galiba goresiye kdr da inanmicam o gun aglayarak inanicam

canim degerlerin gayet güzel haftay hem keseyi hemde kalp atisini duyarsin insallah. Allah yardimcimiz olsun cok zor süreclerden geciyoz. Bende gayet iyim hic stres yapmiyom laylay lom günlerim geciyor hayirliysa bebisim benle olcak allahin izniyle degilsede bi bildigi vardir.

Masallah kuzum sana amann de gec bosver bisey dusunme kuzun seninledr merak etmee

dün keseyi gördük, sonra akşama telefonla aradılar kan değerim azalmış, hamilelik sonlanıyormuş. Tam kaptıramamıştım zaten kendimi ama yine de üzüldüm evet. Ama dondurulmuşlar var, onlarla yolumuza bakıcaz. Ne yapalım.

Inan cok üzüldüm. Hata seni merak etdim profiline bakdim sabah. Haberini okudum. Dondurulmuslarinla devam ede bilmende positiv cok sevindim adina. Hakkinda hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…