Amin insallah canim Allah razj olsun
Canimm gayet güzel artmis. Rahat ol bence bu kadar rakamlara takilma.Kızlar bana yardımcı olur musunuz 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu.
Transferin
10.günü 288.5
12.gün 630.7
14.gün 1019
16.gün 1990
Sizce değerler nasıl. 14.gün 2 ye katlanmadı değer acaba sağlıklı bir artış değil mi?nette en az %60 artış olmalı diyor 3.testimde %61 artış olmuş evet ama sağlıksız bir gebelik midir çok korkuyorum sevinemedim biledünde yaptırdım en son %95 artmış ama tam iki katı değil.
Çok teşekkür ederimm cevabın için inşallah sağlıkla devam eder dediğin gibidirCanimm gayet güzel artmis. Rahat ol bence bu kadar rakamlara takilma.
Tekrardan gözün aydinKizlar 12.gun 797 15. Gun yani bugun 1798 haftaya sali ultrasyon ☺
Insallah kuzum sizden de bekliyoruz guzel haberler kacinci gunun bugunTekrardan gözün aydindarisi bizlere insallah(bekleyenlere)
Canim gecmis olsun. Genetige gitdimi embriolarin? Benimde ilk denememde tutdu sonra düsük oldu, dondurulmuslara tutmadi esimde genetik sorun cikdi . Istersen sizde bi bakdirin derin.benim sonuc olumsuz 2 embriyo olmasına rağmen ilki tuttu hamile kaldım tazeydi ikinci dondurulmuş embriyo ve hiç tutmadı merkezimede pek güvenmiyorum izmirde nereleri önerirsiniz ?
Transfer gününü sayarsam 3 gündeyizInsallah kuzum sizden de bekliyoruz guzel haberler kacinci gunun bugun
Transfer gunu sayilmiyo canim gecer gecer merak etme yeterki stres yapma kafani rahat tut bugun benim 1 ay oldu baslayali ne cabuk gecti hatirlamiyorum bile ☺ ama ben cok rahat gecrdim simdi de oleyim ama hala inanamiyorum galiba goresiye kdr da inanmicam o gun aglayarak inanicamTransfer gününü sayarsam 3 gündeyiz
İzmir’de nerde yaptırdınkibenim sonuc olumsuz 2 embriyo olmasına rağmen ilki tuttu hamile kaldım tazeydi ikinci dondurulmuş embriyo ve hiç tutmadı merkezimede pek güvenmiyorum izmirde nereleri önerirsiniz ?
Gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar 12.gun 797 15. Gun yani bugun 1798 haftaya sali ultrasyon ☺
canim degerlerin gayet güzel haftay hem keseyi hemde kalp atisini duyarsin insallah. Allah yardimcimiz olsun cok zor süreclerden geciyoz. Bende gayet iyim hic stres yapmiyom laylay lom günlerim geciyorTransfer gunu sayilmiyo canim gecer gecer merak etme yeterki stres yapma kafani rahat tut bugun benim 1 ay oldu baslayali ne cabuk gecti hatirlamiyorum bile ☺ ama ben cok rahat gecrdim simdi de oleyim ama hala inanamiyorum galiba goresiye kdr da inanmicam o gun aglayarak inanicam
Masallah kuzum sana amann de gec bosver bisey dusunme kuzun seninledr merak etmeecanim degerlerin gayet güzel haftay hem keseyi hemde kalp atisini duyarsin insallah. Allah yardimcimiz olsun cok zor süreclerden geciyoz. Bende gayet iyim hic stres yapmiyom laylay lom günlerim geciyorhayirliysa bebisim benle olcak allahin izniyle degilsede bi bildigi vardir.
Inan cok üzüldüm. Hata seni merak etdim profiline bakdim sabah. Haberini okudum. Dondurulmuslarinla devam ede bilmende positiv cok sevindim adina. Hakkinda hayirlisi olsun insallahdün keseyi gördük, sonra akşama telefonla aradılar kan değerim azalmış, hamilelik sonlanıyormuş. Tam kaptıramamıştım zaten kendimi ama yine de üzüldüm evet. Ama dondurulmuşlar var, onlarla yolumuza bakıcaz. Ne yapalım.
izmir kent hastanesi dilek aslan ordaki sekreter bile inanılmaz suratsız ben hiç memnun kalmadım tavsiyede etmiyorumİzmir’de nerde yaptırdınki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?