- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Buraya koyda bizde bakalim canim hadi gozun aydin Allahm tamamini erdirsin insallah daha da guzel haberler almaya insallahIdrar testi yaptim bugün iki cizgiyi gördüm kizlar sükür.Carsamba kan testim var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buraya koyda bizde bakalim canim hadi gozun aydin Allahm tamamini erdirsin insallah daha da guzel haberler almaya insallahIdrar testi yaptim bugün iki cizgiyi gördüm kizlar sükür.Carsamba kan testim var.
Becermisim transfer gününü sayarak 9 günüm bugün
Amin canim hepimizin insallahHayırlı olsun, Allah kucağına da almayı nasip etsin canım
Allahim kucagina almayi nasip etsin canim benimde boyle koyuyduBide cok net cikmis. Masallah kuzuma nasil koyuluyorki acaba foto? Bakalim becerdimmi
Amin canim hepimizin insallahAllahim kucagina almayi nasip etsin canim benimde boyle koyuydu
Insallahhh canimmm saat 1 de randevum bakalim ne gorecezSevdamm2626 canim bugün senin günün bol sanslar.. iki kese görde gel...
Güzel haberlerini bekliyorum canimInsallahhh canimmm saat 1 de randevum bakalim ne gorecez
Insallah canimmmGüzel haberlerini bekliyorum canim
Keseyi gorduk kizlarrr
Çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inş. Kan testinde de güzel sonuçlarını alırsın .Idrar testi yaptim bugün iki cizgiyi gördüm kizlar sükür.Carsamba kan testim var.
Hayirli olsun canim. Kucaginada almayi nasip etsin insallahKeseyi gorduk kizlarrr
sagol canim darisi basin en kisa zamanda insallah.Çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inş. Kan testinde de güzel sonuçlarını alırsın .
Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. :)
Amin ins canim darisi size olsun ☺Hayirli olsun canim. Kucaginada almayi nasip etsin insallah
Hadi insallahh Allahm emeklerinizi bosa cikartmasin :))SLMLAR BENDE EMBRIYO TRANSFERI OLÇAM EYLULD
E