Nasip canimmmm bakalim ne olacak zamanlaHarika süperinsallah ikizdir
Hayirli olsun canim, tebrikler. Benimde yarin transferim var cok heycanli ve mutluyumHayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Dün transferimin 10. günüydü benim de sonucum 225 çıkmış. Asıl test günüm yarın. Yarın da baktıracağız inş :)
Hayirli olsun canim, tebrikler. Benimde yarin transferim var cok heycanli ve mutluyum
Amin insallah canim.Hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Dün transferimin 10. günüydü benim de sonucum 225 çıkmış. Asıl test günüm yarın. Yarın da baktıracağız inş :)
Hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Amin canimmm insalllahHayırlı, uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ayyyy canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı basımıza nasıl güzel bi duygudur şimdi yaa dünyalar senin olmuştur, iki embriyo mu koyuldu
Yaa hayırlı olsun çok güzel çıkmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çift embriyo mu transferden 5 gün sonra çatlatma iğnesi yaptınmı?Hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Yaa hayırlı olsun çok güzel çıkmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çift embriyo mu transferden 5 gün sonra çatlatma iğnesi yaptınmı?
Saol canim amin insallahhAyyyy canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı basımıza nasıl güzel bi duygudur şimdi yaa dünyalar senin olmuştur, iki embriyo mu koyuldu
Evet canım 3 gün kaldı hiboru hiç bilmiyorum ben prednol kullandım 4 gün sonra bıraktım estofem, progestan fitil, hergün progestan iğne kullanıyorumSağol canım Rabbim sizlere de nasip etsin. Senin de az kalmış herhalde test gününe . İnşallah her şey sağlıklı ilerler4.gün embriyosu 2 tane. Çatlatma iğnesi yapmadık. Transferden sonra 2 tane hibor ve 5 tane progesteron iğnesi yaptırdım. Başka iğne de yaptırmadım. Şu an sadece corasprin ve vajinal jel kullanıyorum.
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun?
Evet canım 3 gün kaldı hiboru hiç bilmiyorum ben prednol kullandım 4 gün sonra bıraktım estofem, progestan fitil, hergün progestan iğne kullanıyorum
Prednol kadar iğrenç bi ilaç daha içmedim heralde Kan sulandırıcı hiç bişey vermedi, bende östrojen için estofemi kullanıyorum 2 sabah 2 akşamOpu’dan sonra 7 gün ben de prednol kullandım ve 15 gün östrojen bantları var tabi :)
Hibor kan sulandırıcı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?