2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

Dün transferimin 10. günüydü benim de sonucum 225 çıkmış. Asıl test günüm yarın. Yarın da baktıracağız inş :)

Hayırlı olsun ne güzel çok pozitifimiz var bu aralar, Allah hepimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

Dün transferimin 10. günüydü benim de sonucum 225 çıkmış. Asıl test günüm yarın. Yarın da baktıracağız inş :)
Yaa hayırlı olsun çok güzel çıkmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çift embriyo mu transferden 5 gün sonra çatlatma iğnesi yaptınmı?

Yaa hayırlı olsun çok güzel çıkmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çift embriyo mu transferden 5 gün sonra çatlatma iğnesi yaptınmı?

Sağol canım Rabbim sizlere de nasip etsin. Senin de az kalmış herhalde test gününe . İnşallah her şey sağlıklı ilerler 4.gün embriyosu 2 tane. Çatlatma iğnesi yapmadık. Transferden sonra 2 tane hibor ve 5 tane progesteron iğnesi yaptırdım. Başka iğne de yaptırmadım. Şu an sadece corasprin ve vajinal jel kullanıyorum.

Sen hangi ilaçları kullanıyorsun?

Evet canım 3 gün kaldı hiboru hiç bilmiyorum ben prednol kullandım 4 gün sonra bıraktım estofem, progestan fitil, hergün progestan iğne kullanıyorum

Evet canım 3 gün kaldı hiboru hiç bilmiyorum ben prednol kullandım 4 gün sonra bıraktım estofem, progestan fitil, hergün progestan iğne kullanıyorum

Opu’dan sonra 7 gün ben de prednol kullandım ve 15 gün östrojen bantları var tabi :)

Hibor kan sulandırıcı canım

Opu’dan sonra 7 gün ben de prednol kullandım ve 15 gün östrojen bantları var tabi :)

Hibor kan sulandırıcı canım
Prednol kadar iğrenç bi ilaç daha içmedim heralde Kan sulandırıcı hiç bişey vermedi, bende östrojen için estofemi kullanıyorum 2 sabah 2 akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…