- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Canim uzuldum ama herseyde vadir bi hayir Allahm tez vakitte kucagini doldursun durmak yok yola dvam opuyorum dikkat et kendinedün keseyi gördük, sonra akşama telefonla aradılar kan değerim azalmış, hamilelik sonlanıyormuş. Tam kaptıramamıştım zaten kendimi ama yine de üzüldüm evet. Ama dondurulmuşlar var, onlarla yolumuza bakıcaz. Ne yapalım.
Slm canim ben iyimKizlar nasilsiniz sesiniz cikmiyor..
Iyiyim canim yatiyoz kalkioz geziyoz gunleri sayiyoruzSlm canim ben iyimsen nasilsin? Hamilelik nasil gidior ben transferi sayarak 5 gündeyim
Masallah kuzum darisi bizeBen bugün iki adet kese gördüm, haftaya kalp sesleri inşallahCuma günü hayal meyal görülen 3. yü göremedik o yokmuş demekki :)
Masallah kuzum darisi bizeinsallah cok guzel gecer haftaya ozel gun desene ikizler gelsin bakalim sagliklaaa
bende geziyom valla yorulmadanIyiyim canim yatiyoz kalkioz geziyoz gunleri sayiyoruzhadi masallah canim nasil geciyor iyisin dimi :)
bende geziyom valla yorulmadangünlerde hizli geciyor sayilir. Avalon80 tbrik ederim seni canim darisi bizim basimiza insallah
Yaaa ne guzel az kaldi ama boyle duydukca heycanlar artiyorİnşallahDarısı sana canım, az kaldı senin de... Ortaklaşa bir ev ultrasonu falan mı alsak, hiç bitsin istemedim
Maşaallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin sizinle amh mız yakındı hangi ilaçları kullanmıştınız dozlarını hatırlıyor musunuz benim yarın kontrolüm var stres heyecan başladı yineBen bugün iki adet kese gördüm, haftaya kalp sesleri inşallahCuma günü hayal meyal görülen 3. yü göremedik o yokmuş demekki :)
Hadi insallah kuzum hayirli olsun Allah tamamini erdirsinÜç katı olmuş değerim çok şülür doktor 11 inde çağırdı kese görmeye
Ben bugün iki adet kese gördüm, haftaya kalp sesleri inşallahCuma günü hayal meyal görülen 3. yü göremedik o yokmuş demekki :)
Hadi insallah kuzum hayirli olsun Allah tamamini erdirsin
Maşaallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin sizinle amh mız yakındı hangi ilaçları kullanmıştınız dozlarını hatırlıyor musunuz benim yarın kontrolüm var stres heyecan başladı yine
Çok teşekkür ederim ilginizeGünaydın, diğer konuda ilaçları yazdım diye buraya yazmadım. Ama başka bir sorun olursa bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım. :)
Canimm ilk denememmis üzülme. Allah gönlüne göre versin 2 tedavinde insallah.Merhaba arkadaşlar 21 haziranda yani 12.gün buraya yazmıştım 2.37 negatif diye 13.gün değer 6.89 14.gün 15.86 16.gün 53.3 ve 17.gün 70 oldu doktor güzel artıyor 15 gün sonra keseyi gorelim inş. Dedi ama maalesef dün yani 19.gün değer düşmeye başladı 61 e düştü zaten benim için mucizeydi 13.gün değerin artmış olması doktor kese deyince umutlanmistim Rabbim kısmet etmedi düşüyor bebeğim ctesi tekrar gel dedi doktor ama artık bir şeyin değişeceğini sanmıyorum .ilk denemem di olmadı .Rabbim sizin bebislerini korusun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?