• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

Dün transferimin 10. günüydü benim de sonucum 225 çıkmış. Asıl test günüm yarın. Yarın da baktıracağız inş :)

Hayırlı olsun ne güzel çok pozitifimiz var bu aralar, Allah hepimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

Dün transferimin 10. günüydü benim de sonucum 225 çıkmış. Asıl test günüm yarın. Yarın da baktıracağız inş :)
Yaa hayırlı olsun çok güzel çıkmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çift embriyo mu transferden 5 gün sonra çatlatma iğnesi yaptınmı?

Yaa hayırlı olsun çok güzel çıkmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çift embriyo mu transferden 5 gün sonra çatlatma iğnesi yaptınmı?

Sağol canım Rabbim sizlere de nasip etsin. Senin de az kalmış herhalde test gününe . İnşallah her şey sağlıklı ilerler :dua:4.gün embriyosu 2 tane. Çatlatma iğnesi yapmadık. Transferden sonra 2 tane hibor ve 5 tane progesteron iğnesi yaptırdım. Başka iğne de yaptırmadım. Şu an sadece corasprin ve vajinal jel kullanıyorum.

Sen hangi ilaçları kullanıyorsun?

Sağol canım Rabbim sizlere de nasip etsin. Senin de az kalmış herhalde test gününe . İnşallah her şey sağlıklı ilerler :dua:4.gün embriyosu 2 tane. Çatlatma iğnesi yapmadık. Transferden sonra 2 tane hibor ve 5 tane progesteron iğnesi yaptırdım. Başka iğne de yaptırmadım. Şu an sadece corasprin ve vajinal jel kullanıyorum.

Sen hangi ilaçları kullanıyorsun?
Evet canım 3 gün kaldı hiboru hiç bilmiyorum ben prednol kullandım 4 gün sonra bıraktım estofem, progestan fitil, hergün progestan iğne kullanıyorum

Evet canım 3 gün kaldı hiboru hiç bilmiyorum ben prednol kullandım 4 gün sonra bıraktım estofem, progestan fitil, hergün progestan iğne kullanıyorum

Opu’dan sonra 7 gün ben de prednol kullandım ve 15 gün östrojen bantları var tabi :)

Hibor kan sulandırıcı canım

Back