• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
dün keseyi gördük, sonra akşama telefonla aradılar kan değerim azalmış, hamilelik sonlanıyormuş. Tam kaptıramamıştım zaten kendimi ama yine de üzüldüm evet. Ama dondurulmuşlar var, onlarla yolumuza bakıcaz. Ne yapalım.
Canim uzuldum ama herseyde vadir bi hayir Allahm tez vakitte kucagini doldursun durmak yok yola dvam opuyorum dikkat et kendine

Ben bugün iki adet kese gördüm, haftaya kalp sesleri inşallah :nazar: :emir_bebek::emir_bebek::anneadayı: Cuma günü hayal meyal görülen 3. yü göremedik o yokmuş demekki :)

Ben bugün iki adet kese gördüm, haftaya kalp sesleri inşallah :nazar: :emir_bebek::emir_bebek::anneadayı: Cuma günü hayal meyal görülen 3. yü göremedik o yokmuş demekki :)
Maşaallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin sizinle amh mız yakındı hangi ilaçları kullanmıştınız dozlarını hatırlıyor musunuz benim yarın kontrolüm var stres heyecan başladı yine

Merhaba arkadaşlar 21 haziranda yani 12.gün buraya yazmıştım 2.37 negatif diye 13.gün değer 6.89 14.gün 15.86 16.gün 53.3 ve 17.gün 70 oldu doktor güzel artıyor 15 gün sonra keseyi gorelim inş. Dedi ama maalesef dün yani 19.gün değer düşmeye başladı 61 e düştü zaten benim için mucizeydi 13.gün değerin artmış olması doktor kese deyince umutlanmistim Rabbim kısmet etmedi düşüyor bebeğim ctesi tekrar gel dedi doktor ama artık bir şeyin değişeceğini sanmıyorum .ilk denemem di olmadı .Rabbim sizin bebislerini korusun inş.

Maşaallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin sizinle amh mız yakındı hangi ilaçları kullanmıştınız dozlarını hatırlıyor musunuz benim yarın kontrolüm var stres heyecan başladı yine

Günaydın, diğer konuda ilaçları yazdım diye buraya yazmadım. Ama başka bir sorun olursa bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım. :)

Merhaba arkadaşlar 21 haziranda yani 12.gün buraya yazmıştım 2.37 negatif diye 13.gün değer 6.89 14.gün 15.86 16.gün 53.3 ve 17.gün 70 oldu doktor güzel artıyor 15 gün sonra keseyi gorelim inş. Dedi ama maalesef dün yani 19.gün değer düşmeye başladı 61 e düştü zaten benim için mucizeydi 13.gün değerin artmış olması doktor kese deyince umutlanmistim Rabbim kısmet etmedi düşüyor bebeğim ctesi tekrar gel dedi doktor ama artık bir şeyin değişeceğini sanmıyorum .ilk denemem di olmadı .Rabbim sizin bebislerini korusun inş.
Canimm ilk denememmis üzülme. Allah gönlüne göre versin 2 tedavinde insallah.:KK200:

Back