- 21 Ekim 2015
- 131
- 104
- 53
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki her klinik farkli sistemleriBilmiyorum 1. Transferde de dus almamistim. Ilk 4 5gun almayin diyorlar. Icim rahat etmiyor test icin gidecegim zaman alacagim :)
bende öyle yapmayı düşünüyorum gerçi dün açık bir rüya gördüm almam gerekir mi bilemedim Sevdamm2626Bilmiyorum 1. Transferde de dus almamistim. Ilk 4 5gun almayin diyorlar. Icim rahat etmiyor test icin gidecegim zaman alacagim :)
Ben aliyorum.ilik bi dus fazla durmuyorum ayakda hemen aliyorum ter kokusu gidiyor en azindan rahatliyor insan bence alin artk 6. Gununuz bugunbende öyle yapmayı düşünüyorum gerçi dün açık bir rüya gördüm almam gerekir mi bilemedim Sevdamm2626
Karnim davul gibi sis gaz skismasi var galiba kendimi.yorgun hissediyorum hic is yapmadgm halde kizlar agrim sizim yok hafif var onlarda sknti yaratmuyokızlar sanırım benim ağrı gaz sıkışması gibi bişeydi şimdi daha iyiym sizde durumlar nasıl Sevdamm2626 E Eylul_07_89
bence o yorgunluktan full yatmaktan oldu :)Karnim davul gibi sis gaz skismasi var galiba kendimi.yorgun hissediyorum hic is yapmadgm halde kizlar agrim sizim yok hafif var onlarda sknti yaratmuyo
Artik heryerim agriyo yatmakdan ayaklarm belim ben hic evde duran birisi deilim zor geciyo benim icin otur kalk yuru yat yani bu benim icin degisik bisi ben 14 15 saat calisan birisi olarakdan Allah yardim.etsinbence o yorgunluktan full yatmaktan oldu :)
Allah yardım etsin az kaldı hayırlısı ileArtik heryerim agriyo yatmakdan ayaklarm belim ben hic evde duran birisi deilim zor geciyo benim icin otur kalk yuru yat yani bu benim icin degisik bisi ben 14 15 saat calisan birisi olarakdan Allah yardim.etsin
Ben yatmakdan sikldm ya yoksa baska bi derdim yok ) :)Allah yardım etsin az kaldı hayırlısı ile
Bilmiyorum 1. Transferde de dus almamistim. Ilk 4 5gun almayin diyorlar. Icim rahat etmiyor test icin gidecegim zaman alacagim :)
Belirtiii aramiyorummmm aramak istemiyorum herkesin bir olmuyoorr senin belirtin vardr bebrk tutunmustr benm agrim yoktur tutunmams anlamina gelmez belirtisi olmyaninda tutunabiliyo her zmn dedgim gibi stres yok heycan yok bende rahatm inaniyrm Allahima hayrlisiyla olcak bence cok takntili hale getrdin bi serbest ol bi birak rayina gtsingögüslerinizde şişme ya da herhangi bir belirtiniz varmı Sevdamm2626
Iyiyimmm safak sayiyoruz :) zaman gecirmeye calisiyorum.E Eylul_07_89 canim naslsin
Hahahh iyi bakalim az kaldi evde yapsaydin bugun biX
Iyiyimmm safak sayiyoruz :) zaman gecirmeye calisiyorum.
Yarindan sonra doktor hadi insallah canmmmX
Iyiyimmm safak sayiyoruz :) zaman gecirmeye calisiyorum.
Yarindan sonra doktor hadi insallah canmmm
Belirti arama benim.gorumcemde tup bebekle hamile suan hic belirtisi olmadi cok rahat gecirdi jel ole gelir bugun benimde jel biraz degisik geldi hemsireler normal boyle acik renkde gelmesi jel.icerde biriktirigi icin renk degistiriyo sizle alakasi yok demis gorumcem 7. Gunu yapti silik cikti 2 gun sonra bi daha yapti yine silik cikti snra doktora gtti cikti orda yaniAslinda yapma niyetim var amaa heyecan olsun. Yarin kan vericem bir gun onceden esim hep yanimda o yuzden yapamiyorum test. Hayirlisi olur hala hicbir belirtim yok zaten arada jel pembe geliyor. Belirtide olmayinca ümitlenmek istemiyorum.
Aslinda yarin bende yapmak istiyorum ama karar veremiyorumAslinda yapma niyetim var amaa heyecan olsun. Yarin kan vericem bir gun onceden esim hep yanimda o yuzden yapamiyorum test. Hayirlisi olur hala hicbir belirtim yok zaten arada jel pembe geliyor. Belirtide olmayinca ümitlenmek istemiyorum.
Aslinda yarin bende yapmak istiyorum ama karar veremiyorum