• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
bence o yorgunluktan full yatmaktan oldu :)
Artik heryerim agriyo yatmakdan ayaklarm belim ben hic evde duran birisi deilim zor geciyo benim icin otur kalk yuru yat yani bu benim icin degisik bisi ben 14 15 saat calisan birisi olarakdan Allah yardim.etsin ;)

gögüslerinizde şişme ya da herhangi bir belirtiniz varmı Sevdamm2626 Sevdamm2626
Belirtiii aramiyorummmm aramak istemiyorum herkesin bir olmuyoorr senin belirtin vardr bebrk tutunmustr benm agrim yoktur tutunmams anlamina gelmez belirtisi olmyaninda tutunabiliyo her zmn dedgim gibi stres yok heycan yok bende rahatm inaniyrm Allahima hayrlisiyla olcak bence cok takntili hale getrdin bi serbest ol bi birak rayina gtsin

Aslinda yapma niyetim var amaa heyecan olsun. Yarin kan vericem bir gun onceden :olamaz: esim hep yanimda o yuzden yapamiyorum test. Hayirlisi olur hala hicbir belirtim yok zaten arada jel pembe geliyor. Belirtide olmayinca ümitlenmek istemiyorum.
Belirti arama benim.gorumcemde tup bebekle hamile suan hic belirtisi olmadi cok rahat gecirdi jel ole gelir bugun benimde jel biraz degisik geldi hemsireler normal boyle acik renkde gelmesi jel.icerde biriktirigi icin renk degistiriyo sizle alakasi yok demis gorumcem 7. Gunu yapti silik cikti 2 gun sonra bi daha yapti yine silik cikti snra doktora gtti cikti orda yani ;)

Back