- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Aminnn insallahhh Hayirli bayramlarrrrKızlar hepinizin Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum.İnşallah bu bayram çifte bayram yaşarız .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn insallahhh Hayirli bayramlarrrrKızlar hepinizin Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum.İnşallah bu bayram çifte bayram yaşarız .
Himm herkes farkli diyor kafam karisiyor boyle olunca.. bu arada hayirli olsun seninde :)
Benim 5. Gün embriyosu 18. Gününde bugün transfer yapıldı
Folik asit
Prednol
Progestan fitil
Progestan iğne
Tetradox
Birde ayın 19 ına ovitrille yazdı
Evet beta hcg içeriyomuş destek olsun diye dedi hatta hcg yi yükselttiği için kesinlikle testini bir gece önce bile yapmıcaksın dediOvitrelleyi neden verdi acaba merak ettim o zaten catlatma ignesi deilmi
Anladim hadi bakalim guzel haberler gelsinEvet beta hcg içeriyomuş destek olsun diye dedi hatta hcg yi yükselttiği için kesinlikle testini bir gece önce bile yapmıcaksın dedi
Kaynanada pinekliyom kucuk gelin olmak ve usaklarimla oldugum icin kimse bana karismiyooo ohhh sevdim ben boyle yatmayida kendime baktirmayida sen nasilsin canim )nasılsınız kızlar
herkese iyi bayramlar ben biraz buhranlardayım üzülüyorum çok günah işledim diye mi başıma geldi bunlar diye düşünüyorum gerçi güçlendiriyor belki de bu olaylar ben çok zayıf bir insanımKaynanada pinekliyom kucuk gelin olmak ve usaklarimla oldugum icin kimse bana karismiyooo ohhh sevdim ben boyle yatmayida kendime baktirmayida sen nasilsin canim )
iyi bayramlar herkeseeGunaydiinn herkese iyi bayramlar
Sakin isyan etme cok takiyosun kafana rahat olmaya calis bebeklern icin evet zor ama sen yapabilirsin rahat olabilirsin cesaretli olmalisin dua etmelisin dusunmemelisin pek kendini uzersin bebekleri uzersin soyleyim mutlu ol ki suan sana tutunmaya calisiyolar bunun icin dua etttherkese iyi bayramlar ben biraz buhranlardayım üzülüyorum çok günah işledim diye mi başıma geldi bunlar diye düşünüyorum gerçi güçlendiriyor belki de bu olaylar ben çok zayıf bir insanım
yok isyan etmiyorum tövbe ediyorım hersey için kapıya cocuklar geldi şeker istemeye o andan beri ağlıyorum eşimde üzülüyor ama elimde değil çok güçsüzümSakin isyan etme cok takiyosun kafana rahat olmaya calis bebeklern icin evet zor ama sen yapabilirsin rahat olabilirsin cesaretli olmalisin dua etmelisin dusunmemelisin pek kendini uzersin bebekleri uzersin soyleyim mutlu ol ki suan sana tutunmaya calisiyolar bunun icin dua ettt
Sen o cocuklari gordukce daha cok direncli olmalisin dua etmelisin aglayarak bebeklerinide uzersin yapmaaa bizim en buyuk dusmanlarimiz bunlar daha anne olcaz cok guclu olmaliyiz lutfen bize zararli olan seyleri yapmamaliyiz kendini dusunmuyorsan karnindaki o yavrucuklari dusun onlar icin o kdr ugrasiyorsun Allahn izniyle cabalarimiz bosa cikmicak sen kac yillik evlisinyok isyan etmiyorum tövbe ediyorım hersey için kapıya cocuklar geldi şeker istemeye o andan beri ağlıyorum eşimde üzülüyor ama elimde değil çok güçsüzüm
saolasın canım benimm güçlü olmalıyız umarım hala karnımdalardır canlarım kuzularım ben 4 yıllık evliyim ama 2 yıldır korunmuyoruz 32 yaşındaymSen o cocuklari gordukce daha cok direncli olmalisin dua etmelisin aglayarak bebeklerinide uzersin yapmaaa bizim en buyuk dusmanlarimiz bunlar daha anne olcaz cok guclu olmaliyiz lutfen bize zararli olan seyleri yapmamaliyiz kendini dusunmuyorsan karnindaki o yavrucuklari dusun onlar icin o kdr ugrasiyorsun Allahn izniyle cabalarimiz bosa cikmicak sen kac yillik evlisin
Karnindalardir ama sen artk onlar icin mutlu olmalisin kendini uzmemelisin dikkat etmelisin onlar seni hissediyorlar unutma bak ben 8 yillik evliyim hic korunmadik 8 senedr de ugrasiyorum cok zorluklar gecirdim ama umidimi hic bir zaman yitirmedim her defasinda bir daha kalktm ayaga ve suan o kdr mutluyum ki onlar bendeler bana tutunmak icin savas veriyolar bende onlara siki siki sarildim Allhimin izniyle guzel haberler yakinda suan tek yapacagimiz sey ayakda dimdik durmak ve onlarin guzel haberlerini almamiz icin kendimize iyi bakmamzsaolasın canım benimm güçlü olmalıyız umarım hala karnımdalardır canlarım kuzularım ben 4 yıllık evliyim ama 2 yıldır korunmuyoruz 32 yaşındaym
kuzum Allahımın izni ile güzel haberler yakındaa inşallahhh bana çok güç verdin mutluluk verdin Allah da sana versin inşallahKarnindalardir ama sen artk onlar icin mutlu olmalisin kendini uzmemelisin dikkat etmelisin onlar seni hissediyorlar unutma bak ben 8 yillik evliyim hic korunmadik 8 senedr de ugrasiyorum cok zorluklar gecirdim ama umidimi hic bir zaman yitirmedim her defasinda bir daha kalktm ayaga ve suan o kdr mutluyum ki onlar bendeler bana tutunmak icin savas veriyolar bende onlara siki siki sarildim Allhimin izniyle guzel haberler yakinda suan tek yapacagimiz sey ayakda dimdik durmak ve onlarin guzel haberlerini almamiz icin kendimize iyi bakmamz
Amin insallahh her zaman Guclu olmaliyiz unutmakuzum Allahımın izni ile güzel haberler yakındaa inşallahhh bana çok güç verdin mutluluk verdin Allah da sana versin inşallah