• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Iyiyim yaa. Bir uykudur gidiyor. Sabah kalktim sonra yine sizmisim. Yalniz bir bayram vakit gecmiyor disarida cikamiyorum. Tv de ayni seyler cook sıķıldım. Vakit gecmiyorr
Aynen canim benimde ankaradan ailem geldi kaynanamdayz biraz vakit gecer en azindan sag tarafim cok.agriyo bugun insallah bisey yoktur yuruyus yapiyorum evin icinde

Aynen canim benimde ankaradan ailem geldi kaynanamdayz biraz vakit gecer en azindan sag tarafim cok.agriyo bugun insallah bisey yoktur yuruyus yapiyorum evin icinde

Ben evden cikmadim hicc :) test gunune kadar cikamam galiba :) evdede bir wc icin kalkiyorum. Tutunuyordur bebis bende de agri oluyor. Bigun sagda bi gun sol tarafta ama regl agrisi gibi.

Ben evden cikmadim hicc :) test gunune kadar cikamam galiba :) evdede bir wc icin kalkiyorum. Tutunuyordur bebis bende de agri oluyor. Bigun sagda bi gun sol tarafta ama regl agrisi gibi.
Bizim evler yakin arabayla gidebilirsin heryere dedi doktorum sadece yurume dedi 5 gunden snra disari cikip 15 dakka yuruyus dedi bugunden snra cikarmiym bilmiyrm aynen regl agrisi gibi bugun acaip bi siddetlendi

Bizim evler yakin arabayla gidebilirsin heryere dedi doktorum sadece yurume dedi 5 gunden snra disari cikip 15 dakka yuruyus dedi bugunden snra cikarmiym bilmiyrm aynen regl agrisi gibi bugun acaip bi siddetlendi
Bana da hersey serbest yatma demisti doktorum amaa nerdeee kocaya dinletemiyorum ayagimi bile kipirdatmiyor :) tutuldum kac gundur. Dus almadim ona da izin vermiyor bildigin pis kaldim :)

Back