- 21 Ekim 2015
- 131
- 104
- 53
- 35
Amin insallahh her zaman Guclu olmaliyiz unutma
Katiliyorumm sana guclu olmaliyizz. Kotu dusunmemek gerek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallahh her zaman Guclu olmaliyiz unutma
evet haklısın hayatta biraz bencil olmak gerekAmin insallahh her zaman Guclu olmaliyiz unutma
E Eylul_07_89 nasilsin canim
evet haklısın hayatta biraz bencil olmak gerek
Aynen canim benimde ankaradan ailem geldi kaynanamdayz biraz vakit gecer en azindan sag tarafim cok.agriyo bugun insallah bisey yoktur yuruyus yapiyorum evin icindeIyiyim yaa. Bir uykudur gidiyor. Sabah kalktim sonra yine sizmisim. Yalniz bir bayram vakit gecmiyor disarida cikamiyorum. Tv de ayni seyler cook sıķıldım. Vakit gecmiyorr
Aynen canim benimde ankaradan ailem geldi kaynanamdayz biraz vakit gecer en azindan sag tarafim cok.agriyo bugun insallah bisey yoktur yuruyus yapiyorum evin icinde
Bizim evler yakin arabayla gidebilirsin heryere dedi doktorum sadece yurume dedi 5 gunden snra disari cikip 15 dakka yuruyus dedi bugunden snra cikarmiym bilmiyrm aynen regl agrisi gibi bugun acaip bi siddetlendiBen evden cikmadim hicc :) test gunune kadar cikamam galiba :) evdede bir wc icin kalkiyorum. Tutunuyordur bebis bende de agri oluyor. Bigun sagda bi gun sol tarafta ama regl agrisi gibi.
bende de kızlar ağrı var alt karın ağrısı gibi E Eylul_07_89Bizim evler yakin arabayla gidebilirsin heryere dedi doktorum sadece yurume dedi 5 gunden snra disari cikip 15 dakka yuruyus dedi bugunden snra cikarmiym bilmiyrm aynen regl agrisi gibi bugun acaip bi siddetlendi
sizin tam olarak neresi ağrıyor Sevdamm2626 E Eylul_07_89Aynen canim benimde ankaradan ailem geldi kaynanamdayz biraz vakit gecer en azindan sag tarafim cok.agriyo bugun insallah bisey yoktur yuruyus yapiyorum evin icinde
Sag taraf kasigim ve belim bi geciyo bi agriyo anlamadim ama takmak istemiyorum onlar bana isaret yolluyorlar
Bana da hersey serbest yatma demisti doktorum amaa nerdeee kocaya dinletemiyorum ayagimi bile kipirdatmiyor :) tutuldum kac gundur. Dus almadim ona da izin vermiyor bildigin pis kaldim :)Bizim evler yakin arabayla gidebilirsin heryere dedi doktorum sadece yurume dedi 5 gunden snra disari cikip 15 dakka yuruyus dedi bugunden snra cikarmiym bilmiyrm aynen regl agrisi gibi bugun acaip bi siddetlendi
Sag taraf kasigim ve belim bi geciyo bi agriyo anlamadim ama takmak istemiyorum onlar bana isaret yolluyorlar
benim de valla aynı şekilde bende hala banyo yapmadım hadi inşallah bebişlerimiz bize gülümsüyorlar Sevdamm2626Benim alt karin sag sol degisiyor kramp degil ama degisik bir agri
bir de size utanarak bişey söylicem ben dün gece rüyamda orgazm oldum sizde de böyle seyler oldu mu?Benim alt karin sag sol degisiyor kramp degil ama degisik bir agri
Yok canim takmiuorum zaten bu kadr siddetli olmazdi stres desen zaten yok ben cok degisik oldum bu tedavide kendime de inanamiyorum bir guc geldi sankiTakma canim stres yapma ilaclar etkiliyor o yuzden inis cikislar oluyor insallah hepimiz pozitif goruruz
Ben dus aldim kizlar sicak almayin yeterkibenim de valla aynı şekilde bende hala banyo yapmadım hadi inşallah bebişlerimiz bize gülümsüyorlar Sevdamm2626