- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Benim cuma gunu test gunum yarin 7. Gunum acaba diyorum cikarmi bi ole aklimdan gecirdimHimmmm.. normalde test gunu pazartesi ama duruma gore ise baslayacagim. Evde test yaptinmi sen yoksaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim cuma gunu test gunum yarin 7. Gunum acaba diyorum cikarmi bi ole aklimdan gecirdimHimmmm.. normalde test gunu pazartesi ama duruma gore ise baslayacagim. Evde test yaptinmi sen yoksaa
yarın kan vericen mi?Himmmm.. normalde test gunu pazartesi ama duruma gore ise baslayacagim. Evde test yaptinmi sen yoksaa
Evet canim verecegimyarın kan vericen mi?
Benim cuma gunu test gunum yarin 7. Gunum acaba diyorum cikarmi bi ole aklimdan gecirdim
Kiz bak.bugune kadr rahat geldim simdi yapasim geldi heycan yok stres yok dedim gunler yaklastkca galiba baslicak heycan bende simdi mi yarinmi bak kafamda deli sorularCikabilir bencee ben ilk transferimde 6. Gunde yapmistim :)
Kiz bak.bugune kadr rahat geldim simdi yapasim geldi heycan yok stres yok dedim gunler yaklastkca galiba baslicak heycan bende simdi mi yarinmi bak kafamda deli sorular
evde testiniz var mıKiz bak.bugune kadr rahat geldim simdi yapasim geldi heycan yok stres yok dedim gunler yaklastkca galiba baslicak heycan bende simdi mi yarinmi bak kafamda deli sorular
evde testiniz var mı
Yavv anliyorum sizi ben ama simdi sizin yaklastkca bana da bisiler oldu yapsam mi ki :)Yaaa simdi anliyormusun beni zaman yaklastikca heyecan artiyor. Sen bilirsin canim.
Evet varevde testiniz var mı
Yavv anliyorum sizi ben ama simdi sizin yaklastkca bana da bisiler oldu yapsam mi ki :)
Etkilemez daha erken ya ama bekleyecegim biraz dahaSonucu cok etkilemeyecekse seni yap. Zaman olarak erken amaa negatif cikarsa bu negatif olacagi anlamina gelmez. Onu dusunerek yap yapacaksan.
Etkilemez daha erken ya ama bekleyecegim biraz daha
Aynen ole canim hakkmzda hayrlisiO yuzden dedim erken henuz negatif olursa etkilenmemek icin yarin aksama dogru gidip kan verecegim ben nasip kismet onemli olan pozitif sonuc degil. Sonunu getirebilmek.
kızlar napıosunuz? çok bunaldım vallaaaa sıkıldım herşeydenAynen ole canim hakkmzda hayrlisi
kızlar napıosunuz? çok bunaldım vallaaaa sıkıldım herşeyden
ne biliim bu arada sabahtan beri bende vajinada iç kısımda batma gibi bişey oluyor bıçak keser gibi siz hiç böyle bir his yaşadınız mı arkadaşlarNiye bu kadar streslisin. Olumsuz etkiliyorsun kendini farkindamisin :)
ne biliim bu arada sabahtan beri bende vajinada iç kısımda batma gibi bişey oluyor bıçak keser gibi siz hiç böyle bir his yaşadınız mı arkadaşlar
inşallah hepimizin tutmuştur canlarBen bu kadar dinlemiyorum kendimi. Hic dikkat etmedim. Sadece karin agrisi oluyor o kadar ara ara