• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
ne biliim bu arada sabahtan beri bende vajinada iç kısımda batma gibi bişey oluyor bıçak keser gibi siz hiç böyle bir his yaşadınız mı arkadaşlar

Aynı şekilde sanki içimden biri beni hep aynı noktadan bıçaklıyor demiştim eşime. günlerce sürdü benim, biraz azaldı arada hala oluyor. İnşallah tutunma ağrısıdır :) Bu bir kaç gün fazladan yat dinlen bakalım...

Aynı şekilde sanki içimden biri beni hep aynı noktadan bıçaklıyor demiştim eşime. günlerce sürdü benim, biraz azaldı arada hala oluyor. İnşallah tutunma ağrısıdır :) Bu bir kaç gün fazladan yat dinlen bakalım...
canım benim inşallah öyledir teşekkür ederim seninkide sanki vajina içinde gibi miydi?

inşallah tutunmuştur hepimizinde Allahın izniyle benim sabah sık sık oldu 7-8 kere aksam da oldu 1-2 kere ama şimdi daha olmadı

Benim pozitif şimdilik canım. 8. Gün 45, 10. Gün (bugün) 233. Doktor çok iyi dedi. İnşallah seni de öyle olacak, aynı belirti olunca yazdım zaten :)

Kızlar diğer konuya da yazdım ama konu çok aktif değil, buraya da yazmak istedim. 3 embriyom vardı, değerler nasıl sizce tecrübeli arkadaşlar? Pazartesi gene 4-5 katını görürsem çoğul diyeyim mi sizce?

Benim pozitif şimdilik canım. 8. Gün 45, 10. Gün (bugün) 233. Doktor çok iyi dedi. İnşallah seni de öyle olacak, aynı belirti olunca yazdım zaten :)

Kızlar diğer konuya da yazdım ama konu çok aktif değil, buraya da yazmak istedim. 3 embriyom vardı, değerler nasıl sizce tecrübeli arkadaşlar?
inşallahh tutarsa sana hediye alıcam ☺️

Kızlar diğer konuya da yazdım ama konu çok aktif değil, buraya da yazmak istedim. 3 embriyom vardı, değerler nasıl sizce tecrübeli arkadaşlar? Pazartesi gene 4-5 katını görürsem çoğul diyeyim mi sizce?
son sorum gogüslerinde bir değişiklil oldu mı

son sorum gogüslerinde bir değişiklil oldu mı
Göğüslerim dolgunlaştı, uçları büyüdü, ilk 5-6 gün çok acımaya başladı. Sonra hassasiyet yok gibi azaldı. Çok moralim bozulmuştu. Nedenini ben de çözemedim.

Bi de ayakta 15 dk durayım belim çok ağrıyo hala. Vucut bi yandan regl olmaya çalışıyo olamıyo sanırım. Regliden önce çok ağrırdı benim belim.

Göğüslerim dolgunlaştı, uçları büyüdü, ilk 5-6 gün çok acımaya başladı. Sonra hassasiyet yok gibi azaldı. Çok moralim bozulmuştu. Nedenini ben de çözemedim.

Bi de ayakta 15 dk durayım belim çok ağrıyo hala. Vucut bi yandan regl olmaya çalışıyo olamıyo sanırım. Regliden önce çok ağrırdı benim belim.
benim memelerde tık yok malesef belime de cok nadir ağrı girio

senin dondurulmuş normal siklüs değildi demi belki de ilçlardan öyle olmuştur benimki normal siklüs

benim memelerde tık yok malesef belime de cok nadir ağrı girio
Bende ilk iki denememde de çok hassaslaşmıştı ve aynı 5-6 günlerde geçmişti. Ve sonuç negatifti. Bu seviyede meme hassasiyeti bence aldığmız progestrondan, hamilelikle alakalı değil bence.

Bende ilk iki denememde de çok hassaslaşmıştı ve aynı 5-6 günlerde geçmişti. Ve sonuç negatifti. Bu seviyede meme hassasiyeti bence aldığmız progestrondan, hamilelikle alakalı değil bence.
gerçi ben sabah akşam progesteron kullanıyorım ama memelerimde bi değişiklik yok :)

P pp1919 insallah agrilariniz tutunma belirtisidir. Ben oyle biliyorum. Avalon80 Avalon80 degerlerin guzel gorunuyor. 3 kata yakin artis oldugunda cift ihtimali yuksek demislerdi bana. Yine de keseye gore belli oluyormus.
saol E Eylul_07_89 inşallah hepimiz olumlu sonuçlarımızı paylaşırız hayırlısı ile rabbim olumlu sonuçlar almamızı nasip etsin hepimizin

P pp1919 insallah agrilariniz tutunma belirtisidir. Ben oyle biliyorum. Avalon80 Avalon80 degerlerin guzel gorunuyor. 3 kata yakin artis oldugunda cift ihtimali yuksek demislerdi bana. Yine de keseye gore belli oluyormus.
gerçi benim pek ağrım felan yok kendim kafamda pimpirik yaptım sanırım progestanı koyduğum yer sızlamış ben onu batma sandm Avalon80 Avalon80

Back