• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
senin bizden 1 gün sonra pazar günü koyuldu demi inşallah hepimizde pozitif haberler veririz
Evet oazar gunu koyuldu ama dizin 4. Gun olmuyo mu bugun benim 3. Gunum cunku cok erken cokk sakin yapmayin ve belirti aramayin herkesin farkli olur boyle belirti arayarak kendinizde strese giriyorsunuz serbest birakin kendinizi

Bence de yapmayın kızlar, biraz önce kargom geldi, laboquick diye bir markayla test yaptım, bunda bu saatte hiç bişi çıkmadı. İnsan bir dumura uğruyor açıkçası. Ben çok aşırı sarsılmıyorum ama stres ve üzüntü zararlı. 12. i güne kadar hiç çıkmayıp kan tahlilinde çıkan da var forumda.

Belirti ise bunlar eğer, bende batma ve bel ağrısı çok var. Arada içim de soğuk bişiler akıyor gibi oluyo. Fakat ben reglimi de çok ağrılı ve 6 gün oluyorum. Reglisi çok hafif geçen bir arkadaşım hiçbir belirti hissetmemişti, hamileydi.

Hem konuşa konuşa akşamı ettik, bir gün daha geçti işte :)
silik çizgi çıkan test normal gebelik testi mi erken bilen testlerden mi

Braz daha beklee canimm kafana takma rahatina bakkk benim bugun ne batmalarim vardi nede bisey yattim oturdum evde yurudum dus aldim kafami dagitmak.icin komedi flim izliyorum dusunme rayina birak sadece bol bol dua et bu guzel mubarek gunlerde guzel haberler alicaz umitsizlik yok bizim icin her zaman umudumuz olmali En buyuk düşmanımız STRES biliyorsun o yuzden kendimiz icin rahat olmaliyiz :)

Gunlerdir yatakla butunlestim valla :) tv tv surekli. Ye ic yat hayat boylede guzelmis aslinda :halay:

benim 9 haziranda koyuldu 19 nda gel dediler
Senin klinigin farkli demekki canim 10 gun sonra gel demis sana beni.gorumcemde tup bebekle hamile hastanemizde doktrumuzda ayni ayni seyleri kullandik ayni seyleri yasioruz suan da o benden once yaptrdi ama demekki huylarimiz bir

silik çizgi çıkan test normal gebelik testi mi erken bilen testlerden mi
Evet erken test days comfort la yapmıştım ama sabah. Bu arada transfer günü sayılmıyor diye biliyorum ben de. Test günüm benim de transferden 12 gün sonra.

Son düzenleme:
Transfer günü sayılmıyor ertesi gün 1 sayılıyo zaten daha mümkün değil çıkması boşuna yıpratcaklar kendilerini zaten strese girilmemesi gereken bi dönem
Aynen benimde bugun 3 bitti Allahn izniyle goguslerde benim hassasiyet basladi ilaclardan mi kaynakli sence

Back