• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Aynen benimde bugun 3 bitti Allahn izniyle goguslerde benim hassasiyet basladi ilaclardan mi kaynakli sence
Ben bilmiyorumki belirtilerini yarın ilk defa transfer olcam inşallah da tekrarlamak zorunda kalmayız ama daha erken sanki böyle düşünerek strese sokma kendini genelde kasıkta batma belde ağrı oluyor falan yazıyo arkadaşlar ama ...

Ben bilmiyorumki belirtilerini yarın ilk defa transfer olcam inşallah da tekrarlamak zorunda kalmayız ama daha erken sanki böyle düşünerek strese sokma kendini genelde kasıkta batma belde ağrı oluyor falan yazıyo arkadaşlar ama ...
Yoo zaten takip.dusunmuyorum rahatim bugun dus alirken fark ettm ilaclarla alakali bence belirti aramiyorum kendimde zatem cok yeni arti stres dusunme takma gibi bi durumum yok normal bi sekilde ilerliyorum suan ;) hadi insallah hayirlisi olsun canim hakkinda benim de ilk denemem

Yoo zaten takip.dusunmuyorum rahatim bugun dus alirken fark ettm ilaclarla alakali bence belirti aramiyorum kendimde zatem cok yeni arti stres dusunme takma gibi bi durumum yok normal bi sekilde ilerliyorum suan :KK66: hadi insallah hayirlisi olsun canim hakkinda benim de ilk denemem
Hakkımızda hayırlısı olsun canım çok sıcak suyla duş almamaya özen göster

tamam içeyim çok mutsuz hissediyorum herşey güzel olacak mı eşimi de mutsuz ediyorum kötü davranıyorum inşallah Rabbim pozitif sonuç almamızı nasip eder

Ne kadar stres yapma desemde ister istemez oluyor. Belirti arıyor insan kendinde. Insallah guzel sonuclar alacagiz. Benimde belirti yok. Tutmazsa da yapacagim birseyim yok hersey allahtan..

Kizlar belirtiniz varmi ya bnde hic yok anlimda sivilce cikti bitek ama her adet oncesi cikar moralim bozuldu adet tarihimde gecti ilaclar engelliyo adet olmayi heralde

Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim neler yapiyorsunuz nasil geciyo beklemeler ;) biraz muhabbet edelim dusunmeyelim kafalari dagitalim nedersiniz ;)

Back