• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
hmm kaliteleri için yarın arıcaklar doğru anladım dimi canım haftaya cuma mı transferin olucak Rabbim gönlünden geçeni versin inşalah hayırlı haberlerini duymak nasip olur
Hayir canim pazar gunu tarnsferim var 7 yumurtamda cok iyi kalitedeymis Allah nasip ederse kadir gecesi gunu olacak transferim

Merhaba arkadaşlar benim dün ateşim çıktı biraz ıslak bez koyduk vücudum a birkaç saat sürdü gece düştü .ilaç falan kullanmadim.Dün pazar olduğu için tüp bebek merkezine ulaşamadım
Bugün çok iyiyim şükür. Sizde böyle bir şey yaşayan var mı?

Transferden sonraki gün ateşlendim.Burdaki yorumlarda ilaçlardan olduğunu yazmislar ama bilemedim.Embriyolar etkilenmemistir inş.

Transferden sonraki gün ateşlendim.Burdaki yorumlarda ilaçlardan olduğunu yazmislar ama bilemedim.Embriyolar etkilenmemistir inş.
Canim bu bence güzel bi isaret. Hic korkma. Benimde son iki transferden 2-3 gün sonra atesim cikmisdi ikisindede hamileydim. Icini ferhat tut sana tutunuyorlar annesi:anneadayı::KK200:

yelek yelek Nasılsın transferinin kaçıncı günü bugün kaç gün kaldı testine
Bugün ya 10 ya 11 sayılıyor. 1 hazirandaydı transferim.
Çok mutsuzum. Hem adet sancım var hem de kanamam...
test günüm yarın. Adetime aslında daha 4-5 gün vardı... bilmiyorum durumum ne olacak :-(

Bugün ya 10 ya 11 sayılıyor. 1 hazirandaydı transferim.
Çok mutsuzum. Hem adet sancım var hem de kanamam...
test günüm yarın. Adetime aslında daha 4-5 gün vardı... bilmiyorum durumum ne olacak :-(
Belki de yerleşme kanamasıdır canım şimdiden moralini bozmamaya çalış..İnşallah yarın güzel haberler alırsın :dua:

Adet sancısı da olur mu yerleşme kanamasında? Saatlerdir geçmedi ağrılarım.
Benim de kasıklarım karnım belim aynı adet sancısı gibi ağrıdı 7.günden sonra..Kanaman çok yoğun ve parlak kırmızı olmadığı sürece büyük ihtimal yerleşme kanaması olabilir. Benim 7,8 ve 9. günlerde pembe/kahve kanama oldu sonra lekelenmeye döndü ve bitti. 9. gün kanda pozitifi gördüm çok şükür.
Testi yapmadan canını sıkma nolur

Benim de kasıklarım karnım belim aynı adet sancısı gibi ağrıdı 7.günden sonra..Kanaman çok yoğun ve parlak kırmızı olmadığı sürece büyük ihtimal yerleşme kanaması olabilir. Benim 7,8 ve 9. günlerde pembe/kahve kanama oldu sonra lekelenmeye döndü ve bitti. 9. gün kanda pozitifi gördüm çok şükür.
Testi yapmadan canını sıkma nolur
Ay kendim idrar testi mi yapsam ki acaba bugün? Korkudan yapmıyordum. Kanamam yoğun değil 1 ped bile doldurmaz ama sanki benim hamile kalma isteği ile dolu olan psikolojim kanı tutuyormuş akıtmıyormuş, engelliyormuş gibi geliyor.

Ay kendim idrar testi mi yapsam ki acaba bugün? Korkudan yapmıyordum.
Şu erken gebelik testlerinden yap istersen..Ama önce kanda sonra idrarda çıktığı için bugün negatif bile çıksa üzülmek yok.
Ben oğlumda 9. gün idrarda bakmıştım negatifti, 10. gün kanda pozitif çıktı..kendisi şu an 6 yaşında :)

Şu erken gebelik testlerinden yap istersen..Ama önce kanda sonra idrarda çıktığı için bugün negatif bile çıksa üzülmek yok.
Ben oğlumda 9. gün idrarda bakmıştım negatifti, 10. gün kanda pozitif çıktı..kendisi şu an 6 yaşında :)
Zaten yarın sabah doktora gidicem canım. Test yapılacak. Şimdi bi de negatifi görmeye hiç cesaretim yok.
1 haziranda transfer oldum. 10.günde miyim ben? 11 mi?

Back