• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Benim de 21 toplandı 14ü işleme alındı 8i döllendi 6 sını dondurulabildik çok şükür... Bize döllenme de sorun olması ile ilgili kesin birşey diyemediler size bir açıklama yaptılar mı? Siz de problem neydi? Çok şükür embriyolarımız var, ben sadece merak ediyorum yoksa buna da çok şükür gayet güzel sayılar

6 çok güzel bir rakam. İnşallah sağlıklı embriyolarınızdan bebeklerinizin haberlerini de duyarız.

Benim de 21 toplandı 14ü işleme alındı 8i döllendi 6 sını dondurulabildik çok şükür... Bize döllenme de sorun olması ile ilgili kesin birşey diyemediler size bir açıklama yaptılar mı? Siz de problem neydi? Çok şükür embriyolarımız var, ben sadece merak ediyorum yoksa buna da çok şükür gayet güzel sayılar
Beni dün aradiklarinda 20 tane yumurtamizdan 11 kaldi 7 si döllendi cuma gunu kalite hakkinda bilgi vericez dediler 5.gunu transfer dediler 3 gitti 2 kaldi 5 gune hadi hayrlisi bakalim

Benim sorunum tuplerim tikali ve ilk denemem evet çok sükür yumurtalarimz var eskisehir acibadem tup bebek merkeznde goruyorum tedavimi .. senin problem neydi ? Kacinci denemen ?

Beni dün aradiklarinda 20 tane yumurtamizdan 11 kaldi 7 si döllendi cuma gunu kalite hakkinda bilgi vericez dediler 5.gunu transfer dediler 3 gitti 2 kaldi 5 gune hadi hayrlisi bakalim
Benimkiler 3.gün donduruldu belki 5.güne bekletseler benim de sayı daha da azalır. Neyse zaten bebek için 1 tane sağlam embriyo bile yeter bize ;)

Sali gunu toplandi benim yumrtalarim yarin toplandigi gunden itibaren 4 sayiliyo canm hemsireler ole soyledi cumartesi buyuk ihtimal transfer
hmm kaliteleri için yarın arıcaklar doğru anladım dimi canım haftaya cuma mı transferin olucak Rabbim gönlünden geçeni versin inşalah hayırlı haberlerini duymak nasip olur

Olmadı olmadı olmadı kaç gündür kendime gelip te şuraya yazamdim giremedim bile çünkü bende prolaktin yüksek çünkü benim tuplerimde şişlik görülüyor ikisinde çünkü hidrosalpenks olma olasılığım yüksek çünkü tuplerimde sıvı olup rahme akıyor olabilir ve ben bunların hepsini bile bile güvendim ve bugün gittiğimde hala bana tekrar tekrar denemekten söz ediyor bu sorunlar önemli değilmiş onun gözünde ben diyor bunları hekim arkadaşlarıma da anlatıyorum diyor birde bilgiliyim demek istiyor 4 embriyo donduruldu orda ve benim onları ordan alma şansım varmi acaba ki bu mümkün olabilir mi ?

Olmadı olmadı olmadı kaç gündür kendime gelip te şuraya yazamdim giremedim bile çünkü bende prolaktin yüksek çünkü benim tuplerimde şişlik görülüyor ikisinde çünkü hidrosalpenks olma olasılığım yüksek çünkü tuplerimde sıvı olup rahme akıyor olabilir ve ben bunların hepsini bile bile güvendim ve bugün gittiğimde hala bana tekrar tekrar denemekten söz ediyor bu sorunlar önemli değilmiş onun gözünde ben diyor bunları hekim arkadaşlarıma da anlatıyorum diyor birde bilgiliyim demek istiyor 4 embriyo donduruldu orda ve benim onları ordan alma şansım varmi acaba ki bu mümkün olabilir mi ?
Canim embriyolar senin oldu icin sorun olmamasi lazim. Benim gitdim merkezde hata bi cift embriyolariyla gelmisdi bi tüp icinde.

Embriyolarını alabiliyorsun cnm ben merkezde gördüm birisini Embriyolarını almış gelmiş, tabiri caizse termos gibi bişeyin içindeydi tank diyorlar sanırım. Hadi prolaktin neysede tüplere sıvı varsa kesinlikle tutunmaya olumsuz etkisi var bu yüzden bir sürü kişinin önce tüpler alınıyor sonra transfer yapılıyor, kesinlikle başka bi kaç doktora daha muayene olup fikir al. Elbette he tedbir alınsa bile yine de negatif olma ihtimali var ama en azından elimizden geleni yaptık diye için rahat olurdu. Negatif olduktan sonra acab şu da mı yapılsaydı demek daha büyük eziyet

Ya olurmu öyle şey ya o nasıl bi doktor hidrosalpenks varsa çocuk tutunamazki önce tüplerin bağlantısı kesilmesi lazım. Bendede vardı önce ameliyat oldum

Back