- 30 Mayıs 2017
- 239
- 288
- 103
- 41
İnşallah arkadaşım senden güzel haberler bekliyorum. Kontrolün vardı galiba bugün nolduBunu ilk tedavimde yaşadım. Anestezinin etkisinde daha kendinin bile farkında değilken yumurta sormayı yaşadım. Lütfen yılma. Dinlen ramazanı güzel geçir. Inşallah mutlu haberlerini verirsin.
Doktor resimlerini gösterdi hatta yumurtaların. Anlayabiliyor demekki mikroenjeksiyon yapmadan.Allah yardimcinolsun çok geçmiş olsun)))))bizimde dollenme olmuyir.sağlıksız yumurta nasıl anlaşılıyor?
Evet şükürler olsun birçok yumurta gördük boyutları da iyiydi çok sevindimİnşallah arkadaşım senden güzel haberler bekliyorum. Kontrolün vardı galiba bugün noldu
cnim senin opu nezaman? hayirli haberlerle gellEvet şükürler olsun birçok yumurta gördük boyutları da iyiydi çok sevindim
Daha 6. gündeyim opu ne zaman bilmiyorum yumurtanın gelişimine göre. insallah 15. günden önce olurcnim senin opu nezaman? hayirli haberlerle gell
Hayirlisi olsun hakkinda canim. Insallah tutunurlaKizlR pazartesi 11 de transfer randevum var dualarınız ı bekliyorum inşallah tutunsunLr bana
Hadi insallah hayırlısı olur beraberce bekleriz 10gunuKizlR pazartesi 11 de transfer randevum var dualarınız ı bekliyorum inşallah tutunsunLr bana
Olmadı... Yine sağlıksız yumurtalar geldi. Daha açılan damar yolunun ağrısı geçmeden, norkozun etkisinden çıkamadan, norkozdan kaynaklanan mide bulantılarım geçmeden, umutlanacak vakti bulamadan emeğim çöpe gitti
İnşallah tutunurlar güzelce :) haydi hayırlısı...KizlR pazartesi 11 de transfer randevum var dualarınız ı bekliyorum inşallah tutunsunLr bana
Maşallah umut ol bize..Kızlar umutlarinizi yitirmeyin. Bana hiç yumurtan yok evlat edin dediler. Ama ben dün belki 20 tane yumurta gördüm ekranda. Kaci gelişir kaçı toplanır bilmiyorum. Pozitif olur mu bilmiyorum ama bu bile kocaman bir ümit değil mi?
Önemli olan toplama inşallah o zaman da size güzel haberler veririm bir sürü embriyom dondurulurMaşallah umut ol bize..
Amin insallah. Sorununuz nedir yaş kaç?Merhabalar
Ben de tüp bebek tedavisine bu ay başladım. Bu 3. tedavi olacak.
İnşallah hepimiz hayırlı ve güzel sonuçlar alırız
Hadi ya çok üzüldümYok canim. 2014 beli deniyoruz.. Ilk 3 transferimde bilmiyoduk esimin genetik sorunu oldunu. o ilk 3 transferlerde bi gebelik oldu oda 7 hafta surdu, kanamayla gitdi. Sonrasindan genetik taramasindan gecen 3 embroyla 3 defa hamile kaldim ama malesef 3 de 8le 12 hafta arasinda kalpleri durdu. Kan sulandirici kulandima ramen ve genetikten saglikli embrio cikdi halde.
Eşinizin sorunları tüp bebekte pek sorun olmuyor ama sizin insallah sağlıklı yumurtanız olur44 yaşındayım. Problemim ileri yaş :). Ayrıca eşimde sperm azlığı ve hareket sorunu var.
Çok üzüldüm gerçektenDoktor resimlerini gösterdi hatta yumurtaların. Anlayabiliyor demekki mikroenjeksiyon yapmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?