- 15 Ocak 2016
- 288
- 235
- 33
Pazartesi transfer günüm 15 embriyo olmuş bugün konuştuk yarın haber vericek ler benim duruma göre pazartesi saat belirleyeceğiz şişkinliğim giderse benim ilk denemem bakalim her zaman bir umut var içimdeBen 3 kere tüp bebek tedavisi oldum biri çok rahattı diğer ikisinde aynen sen gibi oldum 2-3 gün şişlik, adet ağrısı gibi ağrı vs. Aslında herkeste olan bi durum değil. İnşallah senın de yarına geçer. Transfer taze mi olacak?
Siz nerde yaptırıyorsunuzBen 3 kere tüp bebek tedavisi oldum biri çok rahattı diğer ikisinde aynen sen gibi oldum 2-3 gün şişlik, adet ağrısı gibi ağrı vs. Aslında herkeste olan bi durum değil. İnşallah senın de yarına geçer. Transfer taze mi olacak?
Oooo maşallah ne güzel.kaç yum toplandı ki? Bu kadar çok yumurtayla ohss olma riskin var tabi. İnşallah bol bol kaliteli embriyoların olurPazartesi transfer günüm 15 embriyo olmuş bugün konuştuk yarın haber vericek ler benim duruma göre pazartesi saat belirleyeceğiz şişkinliğim giderse benim ilk denemem bakalim her zaman bir umut var içimde
İzmir irenbe deyim ben.bu 4.denemem 3.merkezimSiz nerde yaptırıyorsunuz
Bende antalya gelecek tüp bebek merkezinde yaptırıyorum ilk denemem arkadaş çevresi tavsiyesiyle gittim oraya bi kaç pruz vardı aklima takılan tuplerim.açık ama şişlik görünüyordu doktorum yine de tüp bebeği denemek istedi bende tüplere müdahale edip öyle deneyelim dedim alınsın yada kapatılsın diye ama gerek görmedi tahlillerde prolaktin hormonu yüksekti onu da engel olarak görmedi birsey demedi bilemiyorum aklımdaki soru işaretleri var yine deİzmir irenbe deyim ben.bu 4.denemem 3.merkezimsen nerde yaptırdın
Hayırlısı olsun... İnşallah ilk denemede turlarda uğraşmazsın tüplerle filan.Bende antalya gelecek tüp bebek merkezinde yaptırıyorum ilk denemem arkadaş çevresi tavsiyesiyle gittim oraya bi kaç pruz vardı aklima takılan tuplerim.açık ama şişlik görünüyordu doktorum yine de tüp bebeği denemek istedi bende tüplere müdahale edip öyle deneyelim dedim alınsın yada kapatılsın diye ama gerek görmedi tahlillerde prolaktin hormonu yüksekti onu da engel olarak görmedi birsey demedi bilemiyorum aklımdaki soru işaretleri var yine de
İnşallah benim de isteğim o inşallahHayırlısı olsun... İnşallah ilk denemede turlarda uğraşmazsın tüplerle filan.
Evin içinde hafif tempolu yürüyüş iyi gelmişti bana ama bi dene istersenİnşallah benim de isteğim o inşallah
Birde bu siskinlik için ne yapabilirim dinlenmem mi yoksa bol hareket etmem mi lazım içimde devasa bi gaz varmıs gibi geliyor
Insallah en kalitelisinden güzel sağlam yumurtaLarın olur ve YavrunA kavuşursun tez zamanda benim de çarşamba oldu opu pazartesi transfer olacakKızlar yArın yumurta toplanacak dua edin lütfen bu sefer yumurtalar dolu çıksın
Inşallah Yumurtaları sağlıklı dolu güzel toplanır ben de boş yumurta sorunu yaşadım tekrar olacak diye korkuyorumKızlar yArın yumurta toplanacak dua edin lütfen bu sefer yumurtalar dolu çıksın
bir önceki tedavin ne zamandı? neden azalmıs yarıyarıya?Hayırlı olsun topiğiniz.Bende iğnelerimi oluyorum kısmetse mayısta transfer.İkinci tedavim yaş 37 ama yumurta sayım az 5 yumurta var.Bir öncekinde 9 yumurtam vardı.zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah birden fazla sağlam gelir cnm. Havuzlama yöntemi mi yapıldı?Mrb kizlar.. benimde 6 yumurta toplamam oldu nisan sonunda, 13 yumurta olusdu 10 tanesi dölendi 4 tanesi 5 güne geldi ve genetige gitdi. insallah haftaya en azindan bi tane saglikli embrio gelir. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Kizlar hepimizin ayri ayri sorunlari var ne olursa olsun maddi ve manevi allah izin verdikce pes etmeyin..bizde allahin izniyle Yakin zamanda bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah
Yok canim. 2014 beli deniyoruz.. Ilk 3 transferimde bilmiyoduk esimin genetik sorunu oldunu. o ilk 3 transferlerde bi gebelik oldu oda 7 hafta surdu, kanamayla gitdi. Sonrasindan genetik taramasindan gecen 3 embroyla 3 defa hamile kaldim ama malesef 3 de 8le 12 hafta arasinda kalpleri durdu. Kan sulandirici kulandima ramen ve genetikten saglikli embrio cikdi halde.İnşallah birden fazla sağlam gelir cnm. Havuzlama yöntemi mi yapıldı?
Ne hissetdini az cok anliyorum. Benimde genetikden saglikli cikmadinda ne düsüncemi ne hissetcemi acikxasi hersey birbirine karismisdi. Allahdan sabir dile ümidini kaybetme. Allah hepimizin yüzünü zamani geldinde güldürcek.Olmadı... Yine sağlıksız yumurtalar geldi. Daha açılan damar yolunun ağrısı geçmeden, norkozun etkisinden çıkamadan, norkozdan kaynaklanan mide bulantılarım geçmeden, umutlanacak vakti bulamadan emeğim çöpe gitti
Bunu ilk tedavimde yaşadım. Anestezinin etkisinde daha kendinin bile farkında değilken yumurta sormayı yaşadım. Lütfen yılma. Dinlen ramazanı güzel geçir. Inşallah mutlu haberlerini verirsin.Olmadı... Yine sağlıksız yumurtalar geldi. Daha açılan damar yolunun ağrısı geçmeden, norkozun etkisinden çıkamadan, norkozdan kaynaklanan mide bulantılarım geçmeden, umutlanacak vakti bulamadan emeğim çöpe gitti
Allah yardimcinolsun çok geçmiş olsun)))))bizimde dollenme olmuyir.sağlıksız yumurta nasıl anlaşılıyor?Olmadı... Yine sağlıksız yumurtalar geldi. Daha açılan damar yolunun ağrısı geçmeden, norkozun etkisinden çıkamadan, norkozdan kaynaklanan mide bulantılarım geçmeden, umutlanacak vakti bulamadan emeğim çöpe gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?