• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Bunu ilk tedavimde yaşadım. Anestezinin etkisinde daha kendinin bile farkında değilken yumurta sormayı yaşadım. Lütfen yılma. Dinlen ramazanı güzel geçir. Inşallah mutlu haberlerini verirsin.
İnşallah arkadaşım senden güzel haberler bekliyorum. Kontrolün vardı galiba bugün noldu

Olmadı... Yine sağlıksız yumurtalar geldi. Daha açılan damar yolunun ağrısı geçmeden, norkozun etkisinden çıkamadan, norkozdan kaynaklanan mide bulantılarım geçmeden, umutlanacak vakti bulamadan emeğim çöpe gitti :KK43:

Moralini bozma.. az çok ben de anlıyorum ne hissettiğini. elbette yüzün gülecek..

Kızlar umutlarinizi yitirmeyin. Bana hiç yumurtan yok evlat edin dediler. Ama ben dün belki 20 tane yumurta gördüm ekranda. Kaci gelişir kaçı toplanır bilmiyorum. Pozitif olur mu bilmiyorum ama bu bile kocaman bir ümit değil mi?

Yok canim. 2014 beli deniyoruz.. Ilk 3 transferimde bilmiyoduk esimin genetik sorunu oldunu. o ilk 3 transferlerde bi gebelik oldu oda 7 hafta surdu, kanamayla gitdi. Sonrasindan genetik taramasindan gecen 3 embroyla 3 defa hamile kaldim ama malesef 3 de 8le 12 hafta arasinda kalpleri durdu. Kan sulandirici kulandima ramen ve genetikten saglikli embrio cikdi halde.
Hadi ya çok üzüldüm :( inşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur.. Maddi manevi çok zor olmuştur :(

Back