• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Ben 3 kere tüp bebek tedavisi oldum biri çok rahattı diğer ikisinde aynen sen gibi oldum 2-3 gün şişlik, adet ağrısı gibi ağrı vs. Aslında herkeste olan bi durum değil. İnşallah senın de yarına geçer. Transfer taze mi olacak?
Pazartesi transfer günüm 15 embriyo olmuş bugün konuştuk yarın haber vericek ler benim duruma göre pazartesi saat belirleyeceğiz şişkinliğim giderse benim ilk denemem bakalim her zaman bir umut var içimde

Pazartesi transfer günüm 15 embriyo olmuş bugün konuştuk yarın haber vericek ler benim duruma göre pazartesi saat belirleyeceğiz şişkinliğim giderse benim ilk denemem bakalim her zaman bir umut var içimde
Oooo maşallah ne güzel.kaç yum toplandı ki? Bu kadar çok yumurtayla ohss olma riskin var tabi. İnşallah bol bol kaliteli embriyoların olur

İzmir irenbe deyim ben.bu 4.denemem 3.merkezim :olamaz: sen nerde yaptırdın
Bende antalya gelecek tüp bebek merkezinde yaptırıyorum ilk denemem arkadaş çevresi tavsiyesiyle gittim oraya bi kaç pruz vardı aklima takılan tuplerim.açık ama şişlik görünüyordu doktorum yine de tüp bebeği denemek istedi bende tüplere müdahale edip öyle deneyelim dedim alınsın yada kapatılsın diye ama gerek görmedi tahlillerde prolaktin hormonu yüksekti onu da engel olarak görmedi birsey demedi bilemiyorum aklımdaki soru işaretleri var yine de

Bende antalya gelecek tüp bebek merkezinde yaptırıyorum ilk denemem arkadaş çevresi tavsiyesiyle gittim oraya bi kaç pruz vardı aklima takılan tuplerim.açık ama şişlik görünüyordu doktorum yine de tüp bebeği denemek istedi bende tüplere müdahale edip öyle deneyelim dedim alınsın yada kapatılsın diye ama gerek görmedi tahlillerde prolaktin hormonu yüksekti onu da engel olarak görmedi birsey demedi bilemiyorum aklımdaki soru işaretleri var yine de
Hayırlısı olsun... İnşallah ilk denemede turlarda uğraşmazsın tüplerle filan.

umarım istediğiniz gibi olur stressten uzak durmalısınız.

Mrb kizlar.. benimde 6 yumurta toplamam oldu nisan sonunda, 13 yumurta olusdu 10 tanesi dölendi 4 tanesi 5 güne geldi ve genetige gitdi. insallah haftaya en azindan bi tane saglikli embrio gelir. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Kizlar hepimizin ayri ayri sorunlari var ne olursa olsun maddi ve manevi allah izin verdikce pes etmeyin..bizde allahin izniyle Yakin zamanda bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah

Mrb kizlar.. benimde 6 yumurta toplamam oldu nisan sonunda, 13 yumurta olusdu 10 tanesi dölendi 4 tanesi 5 güne geldi ve genetige gitdi. insallah haftaya en azindan bi tane saglikli embrio gelir. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Kizlar hepimizin ayri ayri sorunlari var ne olursa olsun maddi ve manevi allah izin verdikce pes etmeyin..bizde allahin izniyle Yakin zamanda bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah
İnşallah birden fazla sağlam gelir cnm. Havuzlama yöntemi mi yapıldı?

İnşallah birden fazla sağlam gelir cnm. Havuzlama yöntemi mi yapıldı?
Yok canim. 2014 beli deniyoruz.. Ilk 3 transferimde bilmiyoduk esimin genetik sorunu oldunu. o ilk 3 transferlerde bi gebelik oldu oda 7 hafta surdu, kanamayla gitdi. Sonrasindan genetik taramasindan gecen 3 embroyla 3 defa hamile kaldim ama malesef 3 de 8le 12 hafta arasinda kalpleri durdu. Kan sulandirici kulandima ramen ve genetikten saglikli embrio cikdi halde.

Olmadı... Yine sağlıksız yumurtalar geldi. Daha açılan damar yolunun ağrısı geçmeden, norkozun etkisinden çıkamadan, norkozdan kaynaklanan mide bulantılarım geçmeden, umutlanacak vakti bulamadan emeğim çöpe gitti :(

Olmadı... Yine sağlıksız yumurtalar geldi. Daha açılan damar yolunun ağrısı geçmeden, norkozun etkisinden çıkamadan, norkozdan kaynaklanan mide bulantılarım geçmeden, umutlanacak vakti bulamadan emeğim çöpe gitti :KK43:
Ne hissetdini az cok anliyorum. Benimde genetikden saglikli cikmadinda ne düsüncemi ne hissetcemi acikxasi hersey birbirine karismisdi. Allahdan sabir dile ümidini kaybetme. Allah hepimizin yüzünü zamani geldinde güldürcek.

Olmadı... Yine sağlıksız yumurtalar geldi. Daha açılan damar yolunun ağrısı geçmeden, norkozun etkisinden çıkamadan, norkozdan kaynaklanan mide bulantılarım geçmeden, umutlanacak vakti bulamadan emeğim çöpe gitti :KK43:
Bunu ilk tedavimde yaşadım. Anestezinin etkisinde daha kendinin bile farkında değilken yumurta sormayı yaşadım. Lütfen yılma. Dinlen ramazanı güzel geçir. Inşallah mutlu haberlerini verirsin.

Allah yardimcinolsun çok geçmiş olsun)))))bizimde dollenme olmuyir.sağlıksız yumurta nasıl anlaşılıyor?

Back